Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aragaz Hansa FCGX61109, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita, Grill, Rotisor, 60x60 cm, Inox

Cod: FCGX61109

4 stele
4.00 | (1 reviewuri)

1,909.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Email EasyClean


Cu siguranţă, frecarea cuptorului nu este o plăcere pentru nimeni. Pentru a facilita curăţarea acestuia, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos şi neted, care previne acumularea murdăriei şi grăsimii. Acum, curăţarea cuptorului este extrem de uşoară. Faceţi-vă viaţa mai uşoară! Nu mai pierdeţi timpul curăţând! Alegeţi să vă petreceţi timpul împreună cu familia şi prietenii sau făcând ceea ce vă pasionează.

ROTISOR

Cine nu savurează alimentele crocante delicioase? Cu funcţia de rotisare, le puteţi prepara oricând doriţi. Funcţia de rotisare asigură frigerea uniformă a cărnii, aceasta căpătând o crustă delicioasă pe toate părţile. Bun de te lingi pe degete!

SUPAPĂ DE SIGURANŢĂ LA STINGEREA FLĂCĂRII

 

Stingerea accidentală a flăcării arzătorului ar putea reprezenta un real pericol. Totuşi, acest lucru nu se întâmplă în cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapă specială care întrerupe alimentarea cu gaz. Siguranţa este pe primul loc!

COOLDOOR3

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

REŢETE PE UŞĂ

 

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

SERTAR PE GHIDAJE CU ROLE

 

Sertarul din partea inferioară a cuptorului este montat pe role uşor de deplasat, acesta fiind un loc ideal pentru depozitarea vaselor, oalelor şi cratiţelor.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

Capac din sticlă


Acesta poate fi utilizat ca o suprafaţă de lucru suplimentară, previne stropirea peretelui şi protejează partea superioară a aragazului împotriva murdăririi atunci când utilizaţi numai cuptorul.  Capacul din sticlă securizată sau emailat de înaltă calitate reprezintă o soluţie practică şi sigură.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Capacitate (l): 56
Alimentare plita/cuptor: Gaz/Gaz
Dispozitiv siguranta: Da
Aprindere electrica: Plita
Grill: Da
Rotisare: Da
Termostat: Da

Echipament
Usa:
Reţete pe uşă
Numar de geamuri usa: 3
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Capac: Sticla
Numar arzatoare: 4
Zone de incalzire plita:
Arzator mare 1
Arzator normal (2)
Arzator economic 1
Tava: Da
Gratar cromat: 1
Iluminare cuptor: Da
Sertar inferior vase: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (cm): 60X60
Culoare: Inox/Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 45 kg

Evaluarea medie:
4 stele
4.00 / 5
5
0%
  0
4
100%
  1
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
4 stele client anonim 18 aug. 2015
Motivul alegerii:
Simplitatea in utilizare si raportul calitate pret.
Pro: Simplitate in utilizare.
Posibilitatea de spalare a geamului cuptorului prin scoaterea acestuia de pe usa cuptorului.
Minusuri: Calitatea suprafetei nu este una deosebita. Dupa cateva utilizari suprafata a inceput sa se cojeasca. Momentan sunt doar cateva puncte insa in timp dupa o utilizare indelungata cu siguranta suprafata se va deteriora vizibil.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL