Categorii de produse

Aragaz Samus SM 550 BSS, Gaz, 4 arzatoare, Siguranţă plită + cuptor, 52 L, Sertar inferior vase, Capac metal, Timer, 50x54 cm, Inox/Argintiu

Cod: SM 550 BSS

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

Detalii produs

Inox

 

 

 

 

 

Pe lângă plusul de eleganță oferit, inox-ul din care este confecționat prelungește durata de viață a aragazului și oferă ușurință și rapiditate în procesul de spălare și curățare.

Astfel, vei avea în bucătărie un aragaz modern, elegant, capabil să răspundă prmpt nevoilor tale, performant și ușor de întreținut.

Fiabilitate și ușurință în utilizare​

 

 

 

 

Aragazul Samus este ușor de utilizat, butoanele și specificațiile trecute la fiecare în parte fiind intuitive. Butoanele sunt ergonomice și ușor de utilizat, în timp ce mânerul cuptorului, rezistent la temperaturi înalte, te ferește de orice posibil accident.

Atât butoanele, cât și mânerul, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate ce se curăță extrem de ușor și conferă rezistență în timp.

Siguranță plită 

 

 

 

 

Datorită siguranței de la plita aragazul Samus oferă 100% siguranță! Tu și membrii familiei tale veți fi tot timpul în siguranță, chiar dacă flacăra se va stinge accidental în vreun moment.

În momentul în care flacăra nu mai arde se va activa siguranța care va opri alimentarea cu gaz, astfel că incidentele neplăcute vor fi evitate!

Cuptor spațios

 

 

 

 

 

Cu o capacitate de 52 de litri, cuptorul aragazului este extrem de încăpător, iar tu poți pregăti mese și cine delicioase pentru familie și toți cei dragi.

Grătarul din interior este extrem de rezistent, așadar poți folosi orice vase dorești, iar cuptorul vine în pachet cu o tavă de calitate, perfectă pentru dulciurile preferate sau cele mai delicioase fripturi.

Termometru cuptor​

 

 

 

 

 

 

Vei ști în permanență temperatura din interiorul cuptorului! In partea de jos a geamului există un termometru care îți arată numărul de grade la care se coc preparatele tale.

În funție de temperatura la care vrei să gătești prajiturile și alte tipuri de mâncare, poți seta cuptorul la o putere mai mare sau mai mică.

Timer mecanic

 

 

 

 

 

 

Prăjiturile, fripturile sau orice preparate vor ieși ca la carte! Timer-ul mecanic încorporat te ajută să setezi timpii cât vrei să ții mâncarea în cuptor și te va atenționa atunci când aceasta va fi gata.

Geam dublu Low-e

 

 

 

 

 

Vei avea tot timpul condițiile necesare preparării în stare perfectă a mâncărurilor datorita geamului dublu al cuptorului, cu ajutorul căruia întreaga căldură se menține în interior.

Deasemenea, acesta oferă protecție la supraîncălzire și asigură o curățare ușoare.

Loc depozitare accesorii

 

 

 

 

 

 

Prea multe tăvi și tigăi? Stai fără griji! Sub cuptor ai spațiu special amenajat pentru depozitarea acestora.

Diuze gaz natural și GPL

 

 

 

 

 

 

 

Fie că ești racordat la rețeaua de gaze naturale, fie ca folosești butelia, aragazul Samus oferă soluții pentru orice caz în parte.

Acesta vine cu diuzele pentru butelie deja montate, iar, separat, în cutia produsului găsești și diuzele pentru a-l monta la reteaua de gaze naturale.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 36 luni

Specificatii generale
Capacitate (l): 52
Alimentare plita/cuptor: Gaz/Gaz
Dispozitiv siguranta: Da (plită + cuptor)
Grill: Nu
Rotisare: Nu
Cronometru: Da

Echipament
Capac: Metal
Numar arzatoare: 4
Tava: Da
Gratar cromat: Da
Sertar inferior vase: Loc depozitare accesorii (sub cuptor)

Specificatii tehnice
Alte informatii: Termometru cuptor
Dimensiuni (cm): 50x54x85 mm
Greutate (kg): 35
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Inox (plită şi bord) + argintiu închis (laterale)

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele GEORGE JOITA 02 ian. 2021
Aragazul SAMUS SM 550 BSS este de mare ajutor în gospodăria fiecăruia, fiind construit foarte robust, stabil, cu picioare reglabile, înfățișare-aspect exterior bine armonizat, inoxul venind să asigure fiabilitatea șli rezistența de care avem în permanență nevoie. Faptul că este dotat cu dispozitiv de închidere automat atunci când există pierderi de gaze, existența unui termometru în partea inferioară a aragazului, fiind în permanență înștiințat asupra temperaturii existente în cuptor, precum și înzestrarea cu un buton ergonomic pentru a seta time-ingul păstrării mâncării în interior vine să ne confirme că este un produs indispensabil, raportul calitate-preț(reducere 33%) recomandându-l tuturor pentru a-l achiziționa.
În concluzie, fiind primul review , recomand cu căldură, tuturor celor interesați, nota acordată acestui produs fiind pe măsura conceperii, prezentării și utilizării acestuia în gospodărie. Nu în ultimul rând, o notă maximă aș acorda și transportului oferit acestui robust aragaz, fiind asigurat până în casă.
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate