Categorii de produse

Aragaz Samus SR550EL3B, Mixt, 3 arzatoare gaz, 1 arzator electric, Aprindere electrică, Siguranţă plită, Grătare din fontă, Cuptor electric, 48 L, 3 functii cuptor, 50x55 cm, Design Rustic, Vintage black

Cod: SR550EL3B

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Detalii produs

Rezistență și fiabilitate

 

 

 

 

Aragazul Samus este dotat cu grătar puternic din fontă ce oferă siguranță în utilizare și ușurință sporită în curățare, comparativ cu grătarele din oțel. Butoanele sunt ergonomice și ușor de utilizat, în timp ce mânerul cuptorului, rezistent la temperaturi înalte, te ferește de orice posibil accident.

Atât butoanele, cât și mânerul, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate ce se curăță extrem de ușor și conferă rezistență în timp.

3 plite pe gaz + 1 plită electrică

 

 

 

 

 

Dacă vrei să combini gătitul la gaz cu cel electric, ai găsit soluția. Aragazul Samus este multifuncțional și îmbină 3 plite pe gaz cu una mare electrică. Soluțiile ți le oferim noi, alegerea o faci tu!

Siguranță plită 

 

 

 

 

Datorită siguranței de la plita aragazul Samus oferă 100% siguranță! Tu și membrii familiei tale veți fi tot timpul în siguranță, chiar dacă flacăra se va stinge accidental în vreun moment.

În momentul în care flacăra nu mai arde se va activa siguranța care va opri alimentarea cu gaz, astfel că incidentele neplăcute vor fi evitate!

Aprindere electrică

 

 

 

 

Cele patru arzătoare din dotarea aragzului pot fi aprinse ușor și rapid direct din buton!

Având funcția de aprindere electrică, flacăra se aprinde instant, prin simpla rotire a butonului asociat fiecărui arzător în parte. Bucură-te de comoditate!

Capac sticlă

 

 

 

 

Atunci când nu folosești aragazul îi poți lăsa capacul pentru un décor cât mai plăcut în bucătărie. Capacul este făcut din sticlă rezistentă la temperaturi ridicate, așadar va fi tot timpul în siguranță.

Cuptor electric​

 

 

 

 

Cuptorul aragazului este electric și are o capacitate de 48 litri. Cu o putere de 2200W, acesta îți garantează prepararea unor mese delicioase pentru întreaga familie și toți cei dragi.

Grătarul din interior este extrem de rezistent, așadar poți folosi orice vase dorești, iar cuptorul vine în pachet cu o tavă de calitate, perfectă pentru dulciurile preferate sau cele mai delicioase fripturi.

4 funcții

 

 

 

1. Oprit

2. Static - ambele elemente de încălzire , superioare și inferioare

3. Static - doar elementele de încălzire superioare

4. Static - doar elementele de încălzire inferioare

Control temperatură

 

 

 

 

 

 

Bucură-te de control absolut! Setează temperatură dorită pentru fiecare preparat în parte și asigură-te că acestea vor ieși tot timpul de pe gustul tău. Poți seta cuptorul să funcționeze între 0 și 240 grade.

Geam dublu Low-e

 

 

 

 

 

Vei avea tot timpul condițiile necesare preparării în stare perfectă a mâncărurilor datorita geamului dublu al cuptorului, cu ajutorul căruia întreaga căldură se menține în interior.

Deasemenea, acesta oferă protecție la supraîncălzire și asigură o curățare ușoare.

Timer mecanic


 

 

 

 

Prăjiturile, fripturile sau orice preparate vor ieși ca la carte! Timer-ul analogic incorporat te ajută să setezi timpii cât vrei să ții mâncarea în cuptor și te va atenționa atunci când aceasta va fi gata.

Lumina interioară

 

 

 

 

 

Vezi în ce stadiu se afla preparatele tale fără a deschide ușa cuptorului, cu ajutorul becului din interior. Bucură-te de confort maxim!

Diuze gaz natural și GPL

 

 

 

 

Fie că ești racordat la rețeaua de gaze naturale, fie ca folosești butelia, aragazul Samus oferă soluții pentru orice caz în parte.

Acesta vine cu diuzele pentru gaz natural deja montate, iar, separat, în cutia produsului găsești și diuzele pentru a-l monta la butelie.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 36 luni

Specificatii generale
Capacitate (l): 48
Alimentare plita/cuptor: Mixt/Electric
Dispozitiv siguranta: Da (plita, la arzătoarele pe gaz)
Aprindere electrica: Da
Grill: Nu
Rotisare: Nu
Cronometru: Mecanic

Echipament
Capac: Sticlă
Numar arzatoare: 4
Tava: Da
Gratar cromat: Da

Specificatii tehnice
Alte informatii:
3 arzătoare pe gaz + 1 electric
Putere cuptor 2200(1000+1200) W
Design rustic
Dimensiuni (cm): 50x55 cm
Culoare: Negru
Detalii culoare: Vintage Negru

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele andreea badescu 13 dec. 2020
Il recomand ! cuptorul coace bine . este super
Răspunde
5 stele andreea badescu 13 dec. 2020
Cuptorul coace excelent. Il recomand
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate