Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator robot Ecovacs DEEBOT T10, putere de aspirare 3000Pa, Tehnologie AIVI 3.0, Tehnologie True Mapping 2.0, Rezervor OZMO Pro 3.0, capacitatea cosului de praf 400ml, Alb

Cod: DEEBOT T10

Adauga review
2099.00 lei
reducere 224.00 lei (11%)
1,875.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

body,div,table,thead,tbody,tfoot,tr,th,td,p { font-family:"Calibri"; font-size:x-small } a.comment-indicator:hover + comment { background:#ffd; position:absolute; display:block; border:1px solid black; padding:0.5em; } a.comment-indicator { background:red; display:inline-block; border:1px solid black; width:0.5em; height:0.5em; } comment { display:none; } 

Imbunatatiti-va curatenia -  Robot superior de maturat si curatat cu performanta puternica si tehnologie AI

Evolutia DEEBOT: robotul de aspirare si stergere ofera o experienta de curatare cu adevarat inteligenta, avansata din punct de vedere tehnic, hands-free

Cu tehnologia AIVI 3.0 imbunatatita, asistent vocal YIKO, primul de acest fel, navigare TrueMapping de top si sistemul de curatare cu vibratii OZMO Pro 3.0, DEEBOT T10 va asigura nevoile de curatare indiferent de mediu. T10 ofera o experienta cu adevarat mai inteligenta si mai personalizata de maturare, aspirare si stergere, datorita tehnologiei AI de lider în industrie.

Va prezentam cel mai nou robot de curatare si aspirare din familia ECOVACS: DEEBOT T10!

Cu sistemul de curatare amanuntit in 4 etape si sistemul OZMO Pro 3.0 care optimizeaza curatarea umeda prin mop vibrant, puteti sa aveti incredere in DEEBOT T10. Va curata fiecare colt al casei dvs., lasand un rezultat impecabil, o casa curata si stralucitoare. Pentru o experienta perfecta si o recunoaștere mai rapidă a obstacolelor, tehnologia noastra evolutiva AIVI 3.0 AI, identifica rapid obiectele si oamenii. Gestionati-va planurile de curatare in functie de nevoile dvs. prin intermediul aplicatiei ECOVACS HOME. Noile functii va permit chiar sa curatati sub si in jurul diferitelor obiecte.
Nu ai telefonul prin preajmă? Pur și simplu direcționați DEEBOT-ul folosind asistentul vocal YIKO.

Sistem de curatare in 4 etape

O combinatie avantajoasa; Periere, aspirare si stergere

 Obtine rezultate de curatare amanuntite cu noul DEEBOT10! Datorita periilor sale laterale cu doua fete si a unei perii principale, puterea de aspirare de 3000Pa si sistemului de stergere cu vibratii OZMO Pro 3.0, DEEBOT T10 va maturage, aspira si sterge casa in acelasi timp. Obtineti o curatare profunda a casei dvs. !

 Perii cu doua fete    Echipat cu perii cu doua fete de calitate superioara, DEEBOT T10 face curatarea locruilor greu accesibile remarcabil de usoara, indeparatand murdaria din fiecare colt. Peria principala asigura un contact strans in timp real cu podeaua, asigurand astfel o curatare profunda fara o deteriorare a podelei.

 3000 Pa pentru o mai mare putere de aspirare

Datorita puterii de aspirare de 3000Pa care imbunatateste semnificativ performanta de curatare, DEEBOT T10 este partenerul tau de curatare eficient si de incredere, care poate izola alergenii in timp ce aspira.

Sistem imbunatatit de stergere cu vibratii OZMO Pro 3.0     

Cu vibratii de inalta frecventa de 600rpm si 3 niveluri personalizate din care sa aleaga, DEEBOT T10 este atent la feicare detaliu, sporindu-si eficienta si lasandu-ti casa curata si confortabila. 

AIVI 3.0 - Functia de recunoastere a obstacolelor imbunatatita

Inteligenta artificiala imbunatatita si tehnologie de interpretare vizuala
    Condus de inteligenta noastra artificiala de ulrima generatie, DEEBOT T10 ofera prin recunoasterea rapida si precisa a imprejurimilor o experienta de curatare eficienta. Indifierent daca mobilierul sau alte obiecte de pe podea ii stau in cale, DEEBOT T10 poate recunoaste 18 tipuri de obiecte pentru a asigura un proces de caratare fara intreruperi.

Procesorul specializat AI este de 16 ori mai puternic si contine o putere de calcul AI imbunatatita, cu recunoastere mai rapida, mai precisa. Poate recunoaste mai multe tipuri de obiecte pentru a permite evitarea usoara a obstacolelor si a blocajului. AIVI 3.0 dispune de recunoastere inteligenta care poate identifica automat 18 tipuri diferite de obiecte*, cum ar fi mobilier sau alte tipuri de obiecte/materiale.
* Datele provin de la laboratorul ECOVACS. DEEBOT T10 este echipat cu tehnologia AIVI 3.0 si o camera HD cu senzor de lumina stelara, care poate recunoaste oamenii si diferite tipuri de obiecte precum : sosete, mopuri, pantofi, cabluri, scaune in forma de U, statie de incarcare, cosuri de gunoi, covorase, paturi, canapele, masute de cafea, taburete, usi, TV, mese si scaune, animale de companie si tesaturi pentru podea. Lista cu obiectele identificabile va continua sa fie actualizata. 

Camera remarcabila in diferite conditii de lumina    

Camera integrata HD 960P echipata cu senzor de lumina stelara are o gama de recunoastere de  148.3°* FOV (Field of View) permitandu-i sa identifice si sa captureze imagini clare ale obiectelor statice sau in miscare, chiar si in intuneric.
Confidentialitatea dvs. este importanta pentru noi, asa ca DEEBOT T10 va va anunta cand camera este pornita printr-un mesaj vocal si un indicator luminos asezat sub obiectivul camerei. Produsul a obtinut si o certificare de confidentialitate si securitate, TÜV Rheinland, pentru robot si aplicati

Control si interactiune activate de YIKO

Control revolutionar si interactiune activate de AI
    Foloseste-ti vocea si controleaza-ti DEEBOOT-ul prin YIKO! Vrei sa cureti o zona anume? Spunand " OK YIKO", DEEBOT iti va indeplini dorintele. In plus, cu managerul de harti complet actualizat, acum puteti directiona DEEBOT T10 sa curete prin jurul sau sub mobilier din aplicatia ECOVACS HOME. Comutati intre hartile 2D sau 3D pentru cea mai precisa vedere a casei dvs.

Asistent vocal YIKO AI    

Fie ca este vorba despre o comanda de curatare sau setarea modului de curatare, este un joc de cuvinte. Asistentul nostru vocal YIKO AI, lider în industrie, face viata simpla cu baza sa puternica de date vocale si tehnologia de recunoastere a vocii. Intelege cu precizie comenzile de curatare, raspunde si trece la actiune. De asemenea, accepta localizarea sunetului, avand trei microfoane incorporate si recunoasterea formei umane. Apeland OK YIKO, DEEBOT-ul tau va curata podeaua in functie de zona prestabilita din jurul sursei de sunet.

Uimitoarea aplicatie ECOVACS HOME    

Aplicatia noastra prietenoasa ECOVACS HOME App foloseste precizia pentru a crea o structura tridimensionala a casei. Prin intermediul aplicatiei,puteti personaliza cu usurinta modul de curatare si puteti seta anumite zone de curatat. Puteti chiar sa monitorizati si sa controlati intreaga experienta de curatare, editand harta si mobilierul,  pentru a asigura o curatare mai precisa.
3) Experienta hartilor complet actualizata    Cu tehnologiaTrueMapping 2.0, aplicatia ECOVACS HOME poate salva automat hartile casei in format 2D sau 3D. Puteti trece de la o harta 2D la una 3D pentru o vedere mai detaliata a casei dvs. Prin invatarea si intelegerea mediului de acasa, restaureaza un mediu de acasa mai detaliat si prezinta structura casei, mobilierul si materialele de baza identificate. Puteti realiza chiar si o curatare locala eficienta in jurul/sub mobilier pe harta 3D.

Odorizant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stim cat de important este sa ai o casa care miroase bine. Datorita odorizantului sau, DEEBOT T10 imprastie o aroma racoritoare in toata casa ta in timp ce curata.

* Capsulele pentru odorizant pot fi achiitionate separat.

Functie video si comunicare in timp real


    Functia video si comunicarea in timp real ale DEEBOT T10 le permite utilizatorilor sa pastreze legatura cu membrii familiei acasa. Functia de control a zonei va permite sa va monitorizati casa in orice moment pe peroada cat lipsiti. Prin urmare, puteti pleca in vacanta cu liniste sufleteasca.

Cartografiere si navigare TrueMapping 2.0 de top


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Navigatia TrueMapping este mai inteligenta si mai stabila decat oricand, datorita algoritmului sau organizat care permite navigarea si pozitionarea precisa in intreaga casa. Este de 4 ori mai precis la detectarea obiectelor mici decat senzorii LDS utilizati in mod obisnuit.
Prin utilizarea unui semnal luminos modulat cu o lungime de unda mai mare, acesta nu este interferat de sursele de lumina externa . Asadar, poate naviga fara probleme la lumina sau intuneric total pentru a va curata complet casa, oricand, fara efort, fara intreruperi.
Carcasa modulului d-ToF este complet inchisa si impiedica patunderea corpurilor straine si a prafului, facandu-l potrivit pentru diverse medii complexe.

Durata lunga de viata a bateriei - imagine statie model T10PLUS*


    Dotat cu o baterie 5200 mAh Li-Ion, DEEBOT T10 asigura o durata lunga de functionare. Fie ca este o casa cu doua etaje sau un apartament mare, toata casa poate fi curatata cu o singura incarcare.

Design rafinat, perfect pentru fiecare casa
 

 DEEBOT T10 se mandreste cu un design simplu si elegant care se potriveste fara efort in fiecare casa.

Incarcare automata - imagine statie model T10PLUS*


    DEEBOT se va intoarce intotdeauna la docul sau de incarcare pentru a se reincarca automat, cand nivelul bateriei va atinge un prag minim (15%). Odata incarcat 90%, isi va relua sarcinle de curatenie pentru zona ramasa.  
    Urcarea pragului
    Cu o agilitate excelenta, DEEBOT poate calatori fara probleme oriunde in acasa ta. Poate identifica pragurile usilor si le poate traversa fara probleme, fara a rata zone sau a se bloca. 

Tehnologia de siguranta a scarilor


    Activat de senzorii orientati in jos, DEEBOT poate identifica automat pasii si pragurile pentru a preveni caderea acestuia. De asemenea, poate evalua in mod inteligent accesibilitatea oricarui prag pentru a determina daca trebuie sa treaca, sau sa evite obiecte pentru a asigura o miscare lina si neintrerupta in timpul curatarii.

Filtru de aer de inalta eficienta


   "Cartusul filtrant lavabil suporta filtrarea tripla a microprafului, izoland eficient alergenii prin blocarea a 99% din micropraful inhalat si alergenii de pana la 0.3–0.5μm*. 

*datele provin de la laboratorul ECOVACS."

*Imaginile din prezentare sunt pentru intreaga gama si pot fi elemente neincluse la toate modelele.

Informatii
Brand: Ecovacs
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Robot de aspirare
Putere motor: 45 W
Putere motor: 0 - 130 W
Putere de aspirare: 3000Pa
Aspirare: Uscata
Tip sac: Hartie
Capacitate colectare: 400 ml
Functii speciale:
Tip de navigare TrueMapping 2.0
Evitarea obstacolelor AIVI 3.0
Control vocal integrat(YIKO)
Mod de curatare Auto/Zona/Personalizat
Detectare cu ultrasunet a covorului
Cresterea presiunii periei principale
Reglarea puterii de aspirare Manual
Sistem de filtare + burete + filtru de inalta eficienta
Filtru lavabil
OZMO™ Pro 3.0
Detectare incalcire
Mod de curatare Matura si sterge
Reglarea nivelului de apa 3 nivele
Capacitate rezervor (ml) 240
Abilitatea de trecere a obstacolelor (mm, carpa) Max: 20
Abilitatea de trecere a obstacolelor (mm, fara carpa) 20
Timp de lucru pe podea tare-mod silentios(matura)(min) 260
Timp de lucru pe podea tare-mod standard(matura)(min) 195
Timp de lucru pe podea tare-mod silentios(matura si sterge)(min) 240
Timp de lucru pe podea tare-mod standard(matura si sterge)(min) 180
Voltaj: 14.8
Acumulator / Baterii: Li-ion 5200mAh
Timp incarcare: 6.5 h
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an
Culoare: Alb

General
Accesorii:
Continut pachet: "Robot*1
Baza simpla de incarcare*1
Pad mop lavabil* 1
Pad mop unica folosinta*2
Perie laterala*1 pereche
Manual de utilizare*1
OZMO™ Pro 3.0 Sistem de curatare oscilant*1
Instrument de curatare multifunctional*1"
Nivel zgomot: 66-68 dB

Dimensiuni
Latime neta: 35.3 cm
Adancime neta: 35.3 cm
Inaltime neta: 10.3 cm
Greutate neta: 4.3 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL