Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator robot premium DEEBOT X1 OMNI Ecovacs, statie OMNI all-in-one, tehnologie AIVI™ 3D, True Mapping 2.0, putere de aspirare 5000Pa, capacitatea cosului de praf 400ml, tipul rezervorului OZMO™ Turbo 2.0, capacitatea rezervorului de apa 80ml, harta generata de aplicatie, asistent vocal YIKO, baterie Li-Ion 5200mAh

Cod: DEEBOT X1 OMNI

Adauga review
4206.00 lei
reducere 431.00 lei (10%)
3,775.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Robotii de maine, astazi


Robot premium de aspirare si stergere all-in-one, care ofera o experienta de curatare luxoasa si fara intreruperi

DEEBOT X1 OMNI


Robot all-in-one premium pentru curatarea podelei, echipat cu inteligenta artificiala si control vocal, capabil de aspirare puternica si stergere temeinica.

Robot de curatare a suprafetelor, de ultima generatie. 

DEEBOT X1 OMNI este primul robot, de ultima generatie, care ofera curatarea, aspirarea si stergerea podelelor complet automat, datorita statiei multifunctionale OMNI CLEAN si capabilitatilor de control vocal. Aceasta statie automata all-in-one spala si usuca automat carpa de mop, se reaprovizioneaza cu apa curata de la sine . In plus, puteti activa robotul prin comenzi vocale pentru un plus de confort.

Si nu va faceti griji pentru navigare. Inteligenta artificiala a acestui nou model este asociata cu o camera RGB de calitate pentru astrofotografie, ceea ce inseamna ca poate identifica obstacolele, poate evita stergerea peste covoare si poate detecta oamenii si animalele de companie. De asemenea, se va misca prin casa ta cu precizie absoluta chiar si in intuneric.

DEEBOT X1 OMNI duce designul robotului de aspirare si de curatare la urmatorul nivel. Lucrand impreuna cu compania de consultanta de design premiata, JACOB JENSEN DESIGN, Ecovacs a produs o solutie eleganta de curatare inteligenta. Pastrati-va casa fara praf si par de animale de companie cu DEEBOT X1 OMNI.

Robot de curatare a suprafetelor, de ultima generatie. 

DEEBOT X1 OMNI este primul robot, de ultima generatie, care ofera curatarea, aspirarea si stergerea podelelor complet automat, datorita statiei multifunctionale OMNI CLEAN si capabilitatilor de control vocal. Aceasta statie automata all-in-one spala si usuca automat carpa de mop, se reaprovizioneaza cu apa curata de la sine . In plus, puteti activa robotul prin comenzi vocale pentru un plus de confort.

Si nu va faceti griji pentru navigare.Inteligenta artificiala a acestui nou model este asociata cu o camera RGB de calitate pentru astrografie si TrueMapping 2.0. Inseamna precizie absoluta de detectare a obstacolelor si navigare chiar si in intuneric.

DEEBOT X1 OMNI duce designul robotului de aspirare si de curatare la urmatorul nivel. Lucrand impreuna cu compania de consultanta de design premiata, JACOB JENSEN DESIGN, Ecovacs a produs o solutie eleganta de curatare inteligenta. Pastrati-va casa fara praf si par de animale de companie cu DEEBOT X1 OMNI.

X-tra comod

Stai jos si relaxeaza-te
Datorita noii statii unice OMNI Station,robotul tau DEEBOT X1 va functiona singur pe deplin. Pe langa golirea cosului de praf, spala si usuca carpa mopului singur. Cu noul control vocal YIKO, va puteti relexa in timp ce DEEBOT X1 se va ocupa temeinic de curatarea podelei. 

Statia all-in-one OMNI, DEEBOT X1 OMNI iti ofera o experienta complet hands-free.

1.Auto Clean + Auto Empty: o solutie suprema hands-free, care se bazeaza pe sapalarea si uscarea automata a carpelor de mop, si completarea automata cu apa curata. Numai este necesara golirea manuala a recipientului de praf.
2.""Child Lock"": DEEBOT X1 OMNI are grija de tine si de familia ta. Statia OMNI Station este echipat cu ""Child Lock"", prevenind copiii dvs. de orice risc potential.

Control vocal YIKO AI     

Pur si simplu activeaza-ti robotul inteligent cu doar cateva cuvinte. Tehnologia complet noua si inteligenta de control vocal va ajuta sa ghidati robotul sa inceapa procesul de curatare.

X-tra premium

Proiectat pentru a va incanta si de a fi prezentat în casa dvs.

DEEBOT X1 OMNI este un aspirator robot premium si la moda care se potriveste perfect cu casa ta.
DEEBOT X1 OMNI este un aspirator robot premium si la moda care se potriveste perfect cu casa ta, datorita designului sau JACOB JENSEN.

X-tra inteligent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Performanta perfecta

Un robot de curatare cu adevarat inteligent, echipat cu AI avansata si o camera RGB de calitate pentru astrografie. DEEBOT X1 OMNI poate detecta obstacole si crea harti pentru a naviga in casa dvs cu precizie absoluta chiar si in intuneric.

AIVI™ 3D    

Puterea de calcul AI si camera RGB de calitate pentru astrografie cu tehnologia Autopilot imbunatateste evitarea obstacolelor si capabilitatile de recunoastere umana, cu viziune integrata si informatii aprofundate, facandu-l cel mai inteligent partener pentru casa dvs.

TrueMapping 2.0    

Nu conteaza cat de complicata este casa dvs., tehnologia optima TrueMapping 2.0 a DEEBOT X1 OMNI poate crea si salva cu usurinta o harta a casei tale si poate naviga rapid si eficient, chiar si in intuneric. Depaseste limitele si curata casa in profunzime.   

X-tra curat

Aspirare si stergere puternica

Inzestrat cu o puternica putere de aspirare de pana la 5000Pa si un sistem revolutionare de stergere rotativa, chiar si cel mai incapatanat fir de par de animal poate fi indepartat de pe orice tip de podea.

Sistem de curatare profunda in 4 etape    

Echipat cu perii laterale duble, o perie principala, 5000Pa putere de aspirare si  sistemul de stergere rotativa OZMO™ Turbo , DEEBOT X1 OMNI ofera maturare integrata, aspiratie si mop puternic pentru o curatare profunda si eficienta.

Pad mop lavabil - mai durabil- mai sustenabil

Padul de mop lavabil se potriveste perfect cu OZMO™ Turbo. Fabricat din microfibra, blocheaza eficient umezeala si indeparteaza petele de pe podea. 

Compatibilitate cu dispozitivele Smart Home - Controlati cu usurinta curatarea

Conectati-va robotul la Amazon Echo / Google Home si incepeti curatarea cu vocea dvs. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa conectati dispozitul la robot si sa ii spuneti cand si cum sa inceapa. Curatenia nu a fost niciodata atat de usoara.

Virtual Boundary

Puteti bloca zone cu Virtual BoundaryTM. Pastrati-va confidentialitatea si multumiti-va setand zone restrictionate in aplicatia dvs. ECOVACS HOME.

Detectarea covoarelor

Controlati inteligent podelele complicate cu covoare. Flexibil si cu initiativa, DEEBOT X1 OMNI va detecta instant si va reactiona la covoare, apoi va alege sa sporeasca puterea in timp ce aspira sau sa evite covorul in timpul stergerii, gasind cea mai buna operatiune de curatare pentru acesta.

Incarcare automata

Nu va faceti griji de incarcarea robotului dvs. Cand nivelul bateriei va atinge un prag minim,inteligentul robot se va intoarce singur la statia de incarcare.

Curatare continua

DEEBOT se va intoarce intotdeauna la docul sau de incarcare pentru a se reincarca automat, cand nivelul bateriei va atinge un prag minim. Odata incarcat, isi va relua sarcinle de curatenie pentru zona ramasa.  

Curatenie programata

Nu mai veni niciodata acasa intr-o casa dezordonata. Pur si simplu programati o curatare cand sunteti plecat si lastți robotul sa se ocupe de restul.

Tehnologia de siguranta a scarilor

Nu va faceti griji ca robotul va cadea pe scari. Va simti o alunecare si se va intoarce in siguranta la continuarea curatarii eficiente a casei.

Filtru de aer de inalta eficienta

Respira cu usurinta in timp ce robotul tau curatadatorita filtrului de inalta eficienta cu care este dotat.

Durata lunga de viata a bateriei, deplasare lina

Dotata cu o baterie de 5200mAh Li-Ion asigura o durata lunga de functionare.

Live Video + two-comunicare vocala bidirectionala

De asemenea puteti utiliza camera si microfonul pentru a verficia diverse lucruri cand nu sunteti acasa.

Informatii
Brand: Ecovacs
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Robot de aspirare
Putere motor: 0 - 130 W
Putere motor: 45 W
Putere de aspirare: 5000Pa
Aspirare: Uscata
Tip sac: Hartie
Capacitate colectare: 400 ml
Dispozitiv parcare / depozitare:
Colectare automata a prafului - AES
Durata de colectare a prafului (s) - AES 10s
Nivelul de zgomot la colectarea prafului dB(A) - AES ≤80
Detectarea sacului de praf - AES
Capacitatea sacului de praf(L) - AES 3
Functii speciale:
Tip de navigare TrueMapping 2.0
Evitarea obstacolelor AIVI 3.0
Control vocal integrat(YIKO)
Mod de curatare Auto/Zona/Personalizat
Detectare cu ultrasunet a covorului
Cresterea presiunii periei principale
Reglarea puterii de aspirare Manual
Sistem de filtare + burete + filtru de inalta eficienta
Filtru lavabil
Nivel filtru F9
Detectarea cutiei de praf
Detectare incalcire
Mod de curatare Matura si sterge
Reglarea nivelului de apa 3 nivele
Capacitate rezervor (ml) 80
Reumplere automata
Abilitatea de trecere a obstacolelor (mm, carpa) Max: 20
Abilitatea de trecere a obstacolelor (mm, fara carpa) 20
Curatarea automata a mopului
Capacitatea rezervorului de apa curata(L 4
Capacitatea rezervorului de apa murdara(L) 4
Alerta de nivel scazut al apei(Y/N)
Timp de lucru pe podea tare-mod silentios(matura)(min) 260
Zona de curatare in functie de capacitatea rezervorului de apa(m²) 360
Timp de lucru pe podea tare-mod silentios(matura)(min) 260
Timp de lucru pe podea tare-mod standard(matura)(min) 195
Timp de lucru pe podea tare-mod silentios(matura si sterge)(min) 170
Timp de lucru pe podea tare-mod standard(matura si sterge)(min) 140
Voltaj: 14.8
Acumulator / Baterii: Li-ion 5200mAh
Timp incarcare: 6.5 h
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an

Accesorii
Dispozitiv incarcare: Dimensiune statiei (latime, adancime so inaltime in mm) 448x430x578 mm
Puterea nominala a statiei (w) 1000(colectarea prafului)/35(spalarea mopului)/65 (uscare aer cald)

General
Accesorii:
Continut pachet: "Robot*1
Statie Omni*1
Placi de stergere *1 pereche
Pad stergere *2 perechi
Perie laterala*1 pereche
Sac praf *2
Manual de utilizare*1
Perie curatare*1
Instrument de curatare multifunctional*1"
Nivel zgomot: 65-68 dB

Dimensiuni
Latime neta: 36.2 cm
Adancime neta: 36.2 cm
Inaltime neta: 10.3 cm
Greutate neta: 4.4 kg
Greutate bruta: 18.7 kg cu statie

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL