Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys Blue, 1600 W, Umed/uscat, 7.2 L (praf)/3 L (lichide), Filtru de microparticule, Reglaj putere, Perie pentru aspirare lichide, Gri inchis/Albastru

Cod: AQUALTYS Blue

5 stele
5.00 | (4 reviewuri)

399.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

ASPIRATOR CU FILTRARE PRIN APA ALBATROS AQUALTYS​

Acum ai eficiența maxima la costuri minime cu noul aspirator cu filtrare prin apă de la Albatros, Aqualtys. Optează pentru sănătatea familiei tale și scurtează timpul alocat curățeniei! Cu Albatros Aqualtys totul este acum extrem de simplu!

Tehnologie cu filtrare prin apă

 

 

 

Eficiența manifestată prin puterea de reținere a prafului și a impurităților aspirate.
Dacă în cazul unui aspirator convențional particule fine de praf puteau fi eliberate în aerul din încăpere, în cazul aspiratorului cu filtrare prin apa, filtrul reține aproape 100% din ceea ce aspiră, lăsând aerul proaspăt și curat.

Capacitate mare de colectare

 

Acum poți aspira rapid întreaga casă! Aqualtys are o capacitate de colectare de 7.2 litri pentru praf și 3 litri pentru lichide.
Cu aspiratorul Albatros nu mai este nevoie sa înlocuiești sacul după ciclul de aspirare! Tot ceea ce trebuie să faci este să cureți filtrul și să adaugi apă!
Pentru împrospatarea aerului din încapere, poți picura în apă diferite esențe pentru un miros plăcut!

Eficiență maximă - 220 W putere de absorbție​

 

 

 

Puterea de aspirare nu va mai fi o necunoscută pentru tine. Cu 220W putere de aspirare si 1600W putere de intrare, te asiguri că întreaga casă va fi curățată în scurt timp.

Control variabil al puterii

 

Vrei doar să reîmprospătezi aerul din casa și să scapi de praf? Sau ai nevoie de o curățenie generală pentru că cei mici au lasat urme după partidele de joacă?
Aspiratorul Albatros are soluții pentru fiecare nevoie a ta! Acesta este dotat cu buton de control al puterii, așa că tu decizi cât de mare vrei să fie puterea de aspirare în funcție de gradul de murdărie al spațiilor aspirate.

Filtru HEPA

 

 

TEHNOLOGIA HEPA este una dintre cele mai noi inovații în ceea ce privește dotările unui aspirator, traducându-se ca “eficiență ridicată pentru particule”.
Filtrul HEPA are rolul de a reține cele mai fine impurități din aer, fiind indicat în folosire în special persoanelor alergice la praf sau celor care suferă de astm.
Cu ajutorul aspiratoarelor cu filtru HEPA te bucuri de o curățenie perfectă, asiguri un aer sănătos în casă pentru tine și cei dragi și beneficiezi de eficiență maximă.

Tub metalic telescopic

 

 

 

Cu ajutorul tubului telescopic te asiguri că depui minim de efort atunci când aspiri! Nu trebuie să te mai apleci, nu vei mai avea dureri de spate și vei putea curăța și locurile greu accesibile.
În plus, raza de acțiune va fi mult mai mare, iar timpul alocat curățeniei se va micșora considerabil.

Rază mare de acțiune

 

 

Aspiratorul este dotat cu un cablu retractabil de 5 metri ce iți permite să aspiri cu ușurință fiecare cameră fără a fi nevoit să-l conectezi tot timpul la o altă priză din apropiere.
Deasemenea, rotația furtunului la 360 grade îți asigură ușurință în utilizare și minim de efort depus în momentul curățeniei.

Accesorii incluse


 

 

Fie că vrei să aspiri gresia, parchetul, covoarele sau să cureți canapeaua. Fie că vrei să te asiguri că fiecare colț din casa este perfect curat, aspiratorul Albatros este alegerea potrivită!

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator fara sac
Putere motor: 1600 W
Putere motor: Peste 1500 W
Putere de aspirare: 220 W
Aspirare: Umeda / Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 7.2 L (praf) / 3 L(lichide)
Lungime cablu: 6.3 m
Filtru: Filtru de microparticule
Culoare: Gri-inchis/albastru

Accesorii
Perie principala: Perie pentru covoare şi podele
Perie suplimentara: Perie pentru aspirare lichide
Tapiterie / Perie mica:
Perie mică rotundă
Perie pentru tapiţerii
Duza spatii inguste: Da
Tub: Tub metalic telescopic
Furtun: Rotaţie furtun la 360°

General
Altele:
Aspirare cu filtrare prin apa
Control variabil al puterii
Loc de înfăşurare a cablului
Dimensiuni aparat: 302x302x470 mm
Greutate neta: 6.5 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  4
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Raluca Bănică 07 dec. 2020
Am cumpărat acest aspirator fara a ști prea multe despre el și fără prea multe așteptări. Pot spune că reprezintă o surpriză plăcută. Aspira foarte bine iar curățarea ulterioară a componentelor este foarte ușoară.
Subliniez faptul că stau la casă, am un cățel și trei pisici care au voie sa intre în casă.
Daca face față în condițiile astea, cred că a curăța un apartament la bloc este floare la ureche.
Felicitări producătorului!
Răspunde
5 stele Anca Avram 18 iul. 2020
Am cumpărat acest aspirator recent și sunt foarte mulțumită de achiziție.
Prețul este accesibil, iar aspiratorul face treabă bună. Într-adevăr plasticul din care este făcut recipientul pentru apă nu este de cea mai bună calitate, dar cu puțină grijă poate fi folosit ani buni. Îmi place faptul că bara, furtunul și peria nu sunt foarte grele. La vechiul meu aspirator, acestea cântăreau relativ mult și la un moment dat curățenia devenea obositoare.
Are o putere mare de aspirare, covoarele sunt perfect periate, iar aerul din încăpere rămâne fresh. Eu pun in apa puțin balsam de rufe, pentru un miros plăcut.
Este ridicol de ușor de curățat și deși la început îmi părea voluminos, intră în dulapul meu destinat produsele de curățenie cu ușurință.
Per total, un aspirator de nota 10. Mulțumesc, Albatros. Îl recomand cu căldură.
Răspunde
5 stele NARCISA de la Pitesti sa traiesti ! 13 iun. 2020
SUNT REALA SI NU FAC MISHTO am acest aspirator de 4 ani si este folosit la greu pe mai bine de 200 m2 in casa cu pisici si caini.l-am rasturnat ,a intrat apa la motor ...l-am lasat sa se usuce.functioneaza ca npu .este intreg .nu sa rupt nici o piesa ..trage bine ,se curata usor si se gasesc filtre hepa de vanzare .si ce sa vezi...cand sa mai comand cel putin 2 bucati ASPIRATOR AQUALTYS nu se mai gasesc.am aspirator de 2000 de dolari nu ii spun numele,am de 600 de dolari ...cu filtrare prin apa.nu concep sa folosesc un aspirator fara filtrare prin apa.LUMEEEE este CEL MAI IEFTIN SI REZISTENT SI EFICIENT ASPIRATOR ......VREAU ASPIRATOR Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys Blue, 1600 W, Umed/uscat, 7.2 L (praf)/3 L (lichide), Filtru de microparticule, Reglaj putere, Perie pentru aspirare lichide, Gri inchis/Albastru. VRETI POZE ? SA VA CONVINGETI .
Răspunde
5 stele Pseudonim 16 apr. 2019
Pro: Este pe apa, nu ridica praful. Foarte bun în cazul celor alergici. Curățare ușoară.
Contra: Nu am:)
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL