Categorii de produse

Aspirator 2 in 1 Albatros SPIDER 60 ECO RED, 600 W, 0.6 L, Filtru lavabil HEPA, Perie pentru covoare şi pardoseli, Rosu

Cod: SPIDER 60 ECO-RED


Detalii produs

SPIDER 60 ECO-RED​

Cu aspiratorul fără sac Albatros Spider 60 Eco - Red beneficiezi de performanță la cele mai înalte standarde! Fiabil și ușor în utlizare, aspiratorul Albatros se dovedește a fi ajutorul de nădejde în orice gospodărie! Acesta poate fi folosit atât ca aspirator de mână, cât și ca aspirator vertical. Pe lângă performanță, acesta se remarcă și prin ușurință în utilizare și depozitare. Aspiratorul este ergonomic și compact, ușor de transportat și depozitat. În plus, combinația de culori negru-rosu oferă un plus de eleganță și modernitate, făcându-l un accesoriu potrivit și nelipsit din orice gospodărie!

Eficiență sporită - 80 W putere de absorbție

 

 

 

 

 

 

 


Aspiratorul Albatros Spider 60 Eco - Red încorporează toate aceste caracteristici și devine aliatul tău de nadejde în casă! Cu un motor de 600 W, acesta are o putere de absorbție de 80 W.

Filtru HEPA

 

 

 

 

 

 

TEHNOLOGIA HEPA este una dintre cele mai noi inovații în ceea ce privește dotările unui aspirator, traducându-se ca “eficiență ridicată pentru particule”.

Filtrul HEPA are rolul de a reține cele mai fine impurități din aer, fiind indicat în folosire în special persoanelor alergice la praf sau celor care suferă de astm.
Cu ajutorul aspiratoarelor cu filtru HEPA te bucuri de o curățenie perfectă, asiguri un aer sănătos în casă pentru tine și cei dragi și beneficiezi de eficiență maximă.

Rază mare de acțiune

 

 

 

 

 

 

 

Aspiratorul este dotat cu un cablu retractabil de 5 metri ce iți permite să aspiri cu ușurință fiecare cameră fără a fi nevoit să-l conectezi tot timpul la o altă priză din apropiere.

Deasemenea, rotația furtunului la 360 grade îți asigură ușurință în utilizare și minim de efort depus în momentul curățeniei.

Perii pentru orice nevoie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie că vrei să aspiri gresia, parchetul, covoarele sau să cureți canapeaua. Fie că vrei să te asiguri că fiecare colț din casă este perfect curat, aspiratorul Albatros este alegerea potrivită!

Pentru că ai incluse perii pentru fiecare întrebuințare a ta:Perie pentru covoare și podele, perie pentru spații înguste.

Caracteristici

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator vertical (stick)
Putere motor: 600 W (max.)
Putere motor: 131 - 650 W
Putere de aspirare: 80 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.6 L
Lungime cablu: 5 m
Filtru: Filtru lavabil HEPA
Clasa emisiilor de praf: E
Clasa de curatare suprafete dure: B
Clasa de curatare covoare: E
Culoare: Rosu

Accesorii
Perie principala: Perie pentru covoare şi pardoseli
Duza spatii inguste: Da
Tub: Tub telescopic din aluminiu

General
Altele: Protecţie motor la supraîncălzire

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate