Categorii de produse

Aspirator cu sac Bosch GL-40 ProPerformPlus BGL4A500, 750W, 4 l, EPA 10, Rosu

Cod: BGL4A500

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Detalii produs

Surprinzător de silențios și compact cu păstrarea performanțelor ridicate de aspirare.

  • Poziție de top în toate categoriile: clasa A pentru aspirare covoare și suprafețe dure, pentru eficiență energetică și pentru emisie praf, conform cu etichetarea energetică (EU nr. 665/2013)
  • Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus.
  • Sistemul PowerProtect: pentru performanţe de curăţare de lungă durată, chiar şi atunci când sacul se umple.
  • Filtru igienic HEPA lavabil: ideal pentru persoanele care suferă de alergii - fără costuri de înlocuire. Se încadrează în clasa A de emisie a prafului.
  • Design compact și ușor (4,5 kg) pentru depozitare ușoară

Asigură un aer mai curat la fiecare utilizare.

 

 

 

Sistemul de filtrare igienic eficient și lavabil asigură în permanență evacuarea unui curat și filtrat.

Rază de operare de 10 m.

 

 

Grad ridicat de flexibilitate și aspirare confortabilă datorită cablului de alimentare lung, pentru o rază de operare de 10 m. Mai puține schimbări de priză.

Controlul performanțelor utilizând comanda rotativă. Adecvat pentru toate tipurile de pardoseală.

 

 

Performanță optimă de curățare pentru toate tipurile de pardoseală. Datorită controlului electronic al performanțelor, acesta poate fi reglat cu ușurință utilizând comanda rotativă.

Sistem QuattroPower

 

Sistemul QuattroPower este tehnologia de înaltă performanță de la Bosch, pentru rezultate remarcabile de aspirare, cu un consum redus de energie. Acest sistem eficient se bazează pe combinația unică de motor HiSpin, duză de înaltă performanță, etanșări optimizate pentru circuitul de aer și sistem eficient de separare a prafului.

Sistem PowerProtect: pentru performanțe de curățare de lungă durată, chiar și când sacul se umple.

 

Sistem PowerProtect asigură performanțe de curățare de lungă durată, chiar și când sacul se umple. În acest mod, noul sac de praf PowerProtect se poate extinde în mod optim și are o capacitate mai mare de colectare a prafului, datorită materialului de filtrare multi-stratificat, de înaltă tehnologie.

Performanță Clasa A pentru covoare

 

Clasa de performanță privind curățarea covoarelor măsoară colectarea prafului de pe covoare. O mai bună colectare a prafului face trecerea de la curățarea superficială a suprafețelor la rezultate de curățare în profunzime. Performanța de curățare a covoarelor clasele A și B reprezintă cele mai bune performanțe de curățare pe care le-a realizat vreodată Bosch.

Performanță Clasa A pentru pardoseli dure

 

 

 

Clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure măsoară colectarea prafului de pe pardoseli dure, cu colțuri și îmbinări. Cu cât clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure este mai bună, cu atât mai temeinice sunt rezultatele de aspirare în profunzime a pardoselilor cu colțuri și rosturi, precum cele din gresie și plăcile de parchet.

Air seal

 

 

Sistemul de izolare reduce posibilele pierderi ale fluxului de aer - important pentru colectarea eficientă a prafului.

Duză de înaltă performanță

 

 

Inovație Bosch: o nouă generație de perii performante pentru pardoseli asigură colectarea eficientă a prafului de pe covoare și de pe pardoseli dure.

Sac de praf PowerProtect: până la 60% mai multă putere de aspirare, chiar și cînd sacul se umple.

 

 

Sacul de praf PowerProtect permite filtrarea eficientă și în același timp un excelent flux de aer, pentru performanțe ridicate chiar și când sacul se umple.

Sistem de separare a prafului

 

 

Sistemul eficient de separare a prafului previne orice dezamăgire provocată de reducerea performanței și minimizează întreținerea necesară, de obicei în cazul aspiratoarelor fără sac. An după an, pe întreaga durată de viață a aparatului.

Cea mai buna performanță - de 4 ori clasa A

 

 

 

Performanță imbatabilă! Aspiratorul Bosch se încadrează în clasa de top A pentru toate cele 4 pozitii din eticheta de eficiență UE: eficiența energetică, emisii de praf și curățarea covoarelor și a pardoselilor dure. Cu cele mai reduse valori ale re-emisiilor, clasa A pentru emisiile de praf garantează un aer evacuat extrem de curat, aspect cheie, mai ales pentru persoanele care suferă de alergii.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator cu sac
Putere motor: 750 W
Putere motor: 701 - 800 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Hartie
Capacitate colectare: 4 l
Raza de actiune: 10 m
Functii speciale:
sistem QuattroPower
sistem PowerProtect
Filtru: EPA 10 lavabil
Clasa emisiilor de praf: A
Clasa de curatare suprafete dure: A
Clasa de curatare covoare: A
Consum de energie: 28 kWh/an
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an
Culoare: Rosu

Accesorii
Perie principala: perie multifuncțională SilentClean Premium
Perie suplimentara: perie speciala pentru parchet
Tapiterie / Perie mica: duze pentru tapiţerie, colţuri si saltele

General
Nivel zgomot: 77 dB

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Cata 08 dec. 2017
Felicitari Ideall pentru produse de top la preturile cele mai bune. Produs comandat ieri ajuns azi. Dupa prima folosire am ramas incantat pentru usurinta in manevrabilitate si puterea de absorbtie!
Răspunde
5 stele Cata 08 dec. 2017
Felicitari Ideall pentru produse de top la preturile cele mai bune. Produs comandat ieri ajuns azi. Dupa prima folosire am ramas incantat pentru usurinta in manevrabilitate si puterea de absorbtie!
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate