Categorii de produse

Aspirator fara sac Bosch Relaxx'x ProSilence Plus BGS5RCL, 700W, 3 l, HEPA, Gri metalic/Albastru

Cod: BGS5RCL

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

Detalii produs

Filtre GORE™ CLEANSTREAM®. Înaltă tehnologie, pentru înaltă performanță.

 

 

 

 

 

Soluție ingenioasă de înaltă tehnologie: suprafața mare a filtrului GORE™ CLEANSTREAM® cu tehnologia unică a membranei GORE™ asigură faptul că praful nu poate penetra și bloca în mod permanent filtrul.

Duze de aspirare specializate - intotdeauna la indemana

 

 

Mereu la indemana cand ai nevoie. Cu acest set de accesorii duza pentru colturi si duza pentru mobilier / tapiterie aspiri rapid si usor chiar si in cele mai dificile locuri, indiferent ca este vorba de colturi sau tapiterii.

Rază de operare de 11 m.

 

 

Grad ridicat de flexibilitate și aspirare confortabilă datorită cablului de alimentare lung, pentru o rază de operare de 11 m. Mai puține schimbări de priză.

EasyClean — deosebit de ușor de curățat​

 

 

Datorită sistemului EasyClean, containerul pentru praf poate fi scos cu o singură mișcare, la o apăsare de buton și este atât de ușor de curățat deoarece nu are colțuri în care să se acumuleze murdăria.

Tehnologie SensorBagless™. Incredibil de puternică, incredibil de silențioasă. Fără sac de praf.

 

 

Datorită sistemului de monitorizare a performanțelor controlat prin senzori, această tehnologie unică nu numai că asigură un nivel remarcabil al performanțelor de curățare - dar și menține întreținerea la un nivel minim. Nu există costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de înaltă tehnologie, lavabile durează la fel de mult ca și aparatul și nu este nevoie să cumperi saci de praf de schimb.

SuperSilent

 

 

Aspirare foarte silențioasă, cu performanțe temeinice de curățare, datorită SilenceSound System. Conceptul întregului aparat - de la duze la evacuarea aerului - a fost optimizat, pentru a asigura un nivel redus de zgomot.

SensorControl. Pentru efort minim de întreținere.

 

 

 

 

 

Un senzor monitorizează continuu performanțele de curățare ale aspiratorului. Aparatul aspiră întotdeauna la nivelul optim de performanță și reduce necesitatea de curățare la un nivel minim.

Controlul performanțelor utilizând comanda rotativă. Adecvat pentru toate tipurile de pardoseală.

 

 

Performanță optimă de curățare pentru toate tipurile de pardoseală. Datorită controlului electronic al performanțelor, acesta poate fi reglat cu ușurință utilizând comanda rotativă.

Sistem QuattroPower

 

 

Sistemul QuattroPower este tehnologia de înaltă performanță de la Bosch, pentru rezultate remarcabile de aspirare, cu un consum redus de energie. Acest sistem eficient se bazează pe combinația unică de motor HiSpin, duză de înaltă performanță, etanșări optimizate pentru circuitul de aer și sistem eficient de separare a prafului.

Performanță Clasa B pentru pardoseli dure

 

 

Clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure măsoară colectarea prafului de pe pardoseli dure, cu colțuri și îmbinări. Cu cât clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure este mai bună, cu atât mai temeinice sunt rezultatele de aspirare în profunzime a pardoselilor cu colțuri și rosturi, precum cele din gresie și plăcile de parchet.

Air seal

 

 

 

Sistemul de izolare reduce posibilele pierderi ale fluxului de aer - important pentru colectarea eficientă a prafului.

Duză de înaltă performanță

 

 

 

Inovație Bosch: o nouă generație de perii performante pentru pardoseli asigură colectarea eficientă a prafului de pe covoare și de pe pardoseli dure.

Sistem de separare a prafului

 

 

 

Sistemul eficient de separare a prafului previne orice dezamăgire provocată de reducerea performanței și minimizează întreținerea necesară, de obicei în cazul aspiratoarelor fără sac. An după an, pe întreaga durată de viață a aparatului.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator fara sac
Putere motor: 700 W
Putere motor: 651 - 700 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 3 l
Potentiometru: Da
Derulator cablu: Da
Raza de actiune: 11 m
Dispozitiv parcare / depozitare: Da
Functii speciale:
Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus.
SmartSensor Control - monitorizare continuuă a perfomanțelor pentru cele mai bune rezultate
SilenceSound System™: materiale izolatoare inovative, motor suspendat, flux de aer optimizat, accesorii fonoizolate - toate contribuie la un nivel de zgomot redus
Filtru:
Filtru permanent: Cartuș de filtrare cu membrană GORE™
CLEANSTREAM® si filtru igienic lavabil HEPA, recomandat pentru persoanele cu alergii
Curăţarea filtrului: sistem RotationClean cu tehnologie SmartSensor Control
Clasa emisiilor de praf: A
Clasa de curatare suprafete dure: B
Clasa de curatare covoare: C
Consum de energie: 28 kWh/an
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an
Culoare: Azure blue metallic

Accesorii
Perie principala: Perie multifuncțională deosebit de silențioasă
Tapiterie / Perie mica: 3 accesorii cu fixare pe tubul telescopic: duză pentru colțuri, duză pentru tapițerie si duză pentru mobilier
Roti: 4 role pentru direcţionare ușoară
Maner: Mâner ergonomic

General
Nivel zgomot: 71 dB(A)

Dimensiuni
Greutate neta: 6.4 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Gabriela Fuior 15 nov. 2019
Un aspirator foarte bun, l-am analizat , testat chiar astăzi, pentru că l-am primit chiar ieri în ziua în care l-am comandat. Este un aspirator cu doua filtre , unu de emisii Hepa, este integral lavabil, foarte puternic , plastic calitativ, asamblare foarte buna, chiar dacă este produs in China. aspiră foarte bine și chiar silențios. Nu ma așteptam să primesc atât de repede comanda și pentru că produsul era atât de mult redus 45% , aveam temerea că este din resigilate sau îi lipsește ceva. Am fost asigurată ca este nou și sigilat și ca voi primi livrare cu verificare și are garanție 5 ani oferit producător. Le mulțumesc celor de la Ideall, au lucrat impecabil.
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate