Categorii de produse

Aspirator fara sac Bosch Relaxx'x ProSilence66 BGS5SIL66B, 700W, SmartSensor Control, Inteligent SelfClean System, 3 l, HEPA lavabil, perie multifuncțională SilentClean Premium, perie pentru parchet (30 cm), 3 duze mici, Negru

Cod: BGS5SIL66B


Detalii produs

Cel mai silenţios aspirator fără sac de pe piaţă. Testat în condiţii extreme.

  • Tehnologie SmartSensor Control: performanță constant ridicată datorită senzorilor pentru fluxul de aer, cu indicator LED
  • Nivel de zgomot extrem de redus (66dB[A]) datorită sistemului SilenceSound System integrat
  • Sistemul QuattroPower: tehnologia de înaltă performanţă de la Bosch pentru rezultate de curăţare extraordinare, cu un consum de energie redus.
  • SelfClean System complet automat: curățarea automată a filtrului de praf.
  • Filtru igienic HEPA lavabil: ideal pentru persoanele care suferă de alergii - fără costuri de înlocuire. Se încadrează în clasa A de emisie a prafului.

Filtre GORE™ CLEANSTREAM®. Înaltă tehnologie, pentru înaltă performanță.

 

 

 

 

 

Soluție ingenioasă de înaltă tehnologie: suprafața mare a filtrului GORE™ CLEANSTREAM® cu tehnologia unică a membranei GORE™ asigură faptul că praful nu poate penetra și bloca în mod permanent filtrul.

Rază de operare de 11 m.

 

 

Grad ridicat de flexibilitate și aspirare confortabilă datorită cablului de alimentare lung, pentru o rază de operare de 11 m. Mai puține schimbări de priză.

Duze de aspirare specializate - intotdeauna la indemana

 

 

Mereu la indemana cand ai nevoie. Cu acest set de accesorii duza pentru colturi si duza pentru mobilier / tapiterie aspiri rapid si usor chiar si in cele mai dificile locuri, indiferent ca este vorba de colturi sau tapiterii.

Tehnologie SensorBagless™. Incredibil de puternică, incredibil de silențioasă. Fără sac de praf.

 

 

Datorită sistemului de monitorizare a performanțelor controlat prin senzori, această tehnologie unică nu numai că asigură un nivel remarcabil al performanțelor de curățare - dar și menține întreținerea la un nivel minim. Nu există costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de înaltă tehnologie, lavabile durează la fel de mult ca și aparatul și nu este nevoie să cumperi saci de praf de schimb.

SuperSilent

 

 

Aspirare foarte silențioasă, cu performanțe temeinice de curățare, datorită SilenceSound System. Conceptul întregului aparat - de la duze la evacuarea aerului - a fost optimizat, pentru a asigura un nivel redus de zgomot.

SensorControl. Pentru efort minim de întreținere.

 

 

 

 

 

Un senzor monitorizează continuu performanțele de curățare ale aspiratorului. Aparatul aspiră întotdeauna la nivelul optim de performanță și reduce necesitatea de curățare la un nivel minim.

SelfClean. Curățare complet automată

 

 

Un senzor încorporat monitorizează continuu performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, acest senzor activează automat sistemul inovator de auto-curățare. Aspiratorul este apoi restabilit la nivelul său optim de performanță. și aceasta pentru anii ce vor urma.

Sistem QuattroPower

 

 

Sistemul QuattroPower este tehnologia de înaltă performanță de la Bosch, pentru rezultate remarcabile de aspirare, cu un consum redus de energie. Acest sistem eficient se bazează pe combinația unică de motor HiSpin, duză de înaltă performanță, etanșări optimizate pentru circuitul de aer și sistem eficient de separare a prafului.

Performanță Clasa A pentru pardoseli dure

 

 

Clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure măsoară colectarea prafului de pe pardoseli dure, cu colțuri și îmbinări. Cu cât clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure este mai bună, cu atât mai temeinice sunt rezultatele de aspirare în profunzime a pardoselilor cu colțuri și rosturi, precum cele din gresie și plăcile de parchet.

Air seal

 

 

 

Sistemul de izolare reduce posibilele pierderi ale fluxului de aer - important pentru colectarea eficientă a prafului.

Duză de înaltă performanță

 

 

 

Inovație Bosch: o nouă generație de perii performante pentru pardoseli asigură colectarea eficientă a prafului de pe covoare și de pe pardoseli dure.

Sistem de separare a prafului

 

 

 

Sistemul eficient de separare a prafului previne orice dezamăgire provocată de reducerea performanței și minimizează întreținerea necesară, de obicei în cazul aspiratoarelor fără sac. An după an, pe întreaga durată de viață a aparatului.

Controlul performanțelor utilizând comanda rotativă. Adecvat pentru toate tipurile de pardoseală.

 

 

Performanță optimă de curățare pentru toate tipurile de pardoseală. Datorită controlului electronic al performanțelor, acesta poate fi reglat cu ușurință utilizând comanda rotativă.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator fara sac
Putere motor: 700 W
Putere motor: 651 - 700 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 3 l
Potentiometru: Da
Derulator cablu: Înfăşurare automată a cablului
Raza de actiune: 11 m
Dispozitiv parcare / depozitare: Da
Functii speciale:
SmartSensor Control
Sistemul QuattroPower
SilenceSound System™
Filtru: SelfCleanSystem
Cartuș de filtrare cu membrană GORE™ CLEANSTREAM®
filtru igienic lavabil HEPA
Clasa emisiilor de praf: A
Clasa de curatare suprafete dure: A
Clasa de curatare covoare: C
Consum de energie: 27 kWh/an
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an
Culoare: Negru

Accesorii
Perie principala: SilentClean Premium
Perie suplimentara: Duză pentru mobilier
Parchet: Perie pentru pardoseli tari
Tapiterie / Perie mica: Duză pentru tapițerie
Duza spatii inguste: Duză pentru colțuri
Tub: Tub telescopic cu sistem de blocare
Maner: Mâner ergonomic

General
Nivel zgomot: 66 dB(A)
Dimensiuni aparat: 31 x 32 x 47 cm
Greutate neta: 8.6 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate