Categorii de produse

Aspirator fara sac Bosch Relaxx'x Zoo'o ProAnimal BGS5335, 700W, 3 l, HEPA, perie SilentClean Premium, perie ProAnimal turbo, perie pentru parchet, 3 accesorii

Cod: BGS5335


Detalii produs

Filtre GORE™ CLEANSTREAM®. Înaltă tehnologie, pentru înaltă performanță.

 

 

 

 

 

Soluție ingenioasă de înaltă tehnologie: suprafața mare a filtrului GORE™ CLEANSTREAM® cu tehnologia unică a membranei GORE™ asigură faptul că praful nu poate penetra și bloca în mod permanent filtrul.

Rază de operare de 11 m.

 

 

 

Grad ridicat de flexibilitate și aspirare confortabilă datorită cablului de alimentare lung, pentru o rază de operare de 11 m. Mai puține schimbări de priză.

ProAnimal. Conceput special pentru posesorii de animale de companie.

 

 

 

 

Îndepărtează părul de animale de pe toate tipurile de pardoseală și de pe tapițerii, repede, temeinic, delicat și igienic. Sistemul special de filtrare produce aer evacuat proaspăt, pur.

Duze de aspirare specializate - intotdeauna la indemana


 

 

 

 

Mereu la indemana cand ai nevoie. Cu acest set de accesorii duza pentru colturi si duza pentru mobilier / tapiterie aspiri rapid si usor chiar si in cele mai dificile locuri, indiferent ca este vorba de colturi sau tapiterii.

Perie EasyClean. Ușor de curățat.

 


 

 

 

Peria rolă poate fi scoasă cu ușurință din duza pentru pardoseli, pentru a fi curățată.

Tehnologie SensorBagless™. Incredibil de puternică, incredibil de silențioasă. Fără sac de praf.

 

 

 

Datorită sistemului de monitorizare a performanțelor controlat prin senzori, această tehnologie unică nu numai că asigură un nivel remarcabil al performanțelor de curățare - dar și menține întreținerea la un nivel minim. Nu există costuri ulterioare, deoarece materialele de filtrare de înaltă tehnologie, lavabile durează la fel de mult ca și aparatul și nu este nevoie să cumperi saci de praf de schimb.

Perie turbo. Perfect ajustabilă.

 

 

Aspirarea și perierea simultană cu peria turbo curăță temeinic toate tipurile de fibre, scame și păr de animale de pe podelele mochetate. Peria specială se adaptează perfect pardoselii și îndreaptă porțiunile scămoșate.

Silent

 

 

Aspirare silențioasă, cu performanțe temeinice de curățare, datorită SilenceSound System™. Conceptul întregului aparat - de la duze la evacuarea aerului - a fost optimizat, pentru a asigura un nivel redus de zgomot.

SensorControl. Pentru efort minim de întreținere.

 

 

 

 

Un senzor monitorizează continuu performanțele de curățare ale aspiratorului. Aparatul aspiră întotdeauna la nivelul optim de performanță și reduce necesitatea de curățare la un nivel minim.

SelfClean. Curățare complet automată

 

 

 

Un senzor încorporat monitorizează continuu performanțele aspiratorului. Atunci când este necesar, acest senzor activează automat sistemul inovator de auto-curățare. Aspiratorul este apoi restabilit la nivelul său optim de performanță. și aceasta pentru anii ce vor urma.

Performanță Clasa A pentru pardoseli dure

 

 

 

 

Clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure măsoară colectarea prafului de pe pardoseli dure, cu colțuri și îmbinări. Cu cât clasa de performanță privind curățarea pardoselilor dure este mai bună, cu atât mai temeinice sunt rezultatele de aspirare în profunzime a pardoselilor cu colțuri și rosturi, precum cele din gresie și plăcile de parchet.

Controlul performanțelor utilizând comanda rotativă. Adecvat pentru toate tipurile de pardoseală.

 

 

 

 

Performanță optimă de curățare pentru toate tipurile de pardoseală. Datorită controlului electronic al performanțelor, acesta poate fi reglat cu ușurință utilizând comanda rotativă.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator cu sac
Putere motor: 700 W
Putere motor: 651 - 700 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 3 l
Potentiometru: Reglare electronică a puterii de aspirare, prin buton rotativ
Derulator cablu: Da
Raza de actiune: 11 m
Functii speciale:
Tehnologie inovativă SensorBagless™
Sistem AirTurbo: pentru un flux ridicat al aerului şi o performanţă puternică a periei turbo
SensorControl System - monitorizare continuuă a perfomanțelor pentru cele mai bune rezultate
Filtru: SelfCleanSystem - filtru cu autocurăţare
Filtru permanent: Cartuș de filtrare cu membrană GORE™ CLEANSTREAM® si filtru igienic lavabil HEPA, recomandat pentru persoanele cu alergii.
Clasa emisiilor de praf: A
Clasa de curatare suprafete dure: A
Clasa de curatare covoare: C
Consum de energie: 40 kWh/an
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an
Culoare: Rosu/Argintiu

Accesorii
Perie principala: Perie SilentClean Premium
Perie suplimentara: Perie inovatoare turbo ProAnimal: sistem TwinBrush cu peri negri pentru îndepărtarea prafului şi peri roşii pentru îndepărtarea părului şi sistem EasyClean pentru întreţinerea uşoară a duzei
Parchet: Perie reglabilă pentru parchet (lăţime 280mm) cu dispozitiv de ridicare pentru mochete şi sistem de fixare pe tub
Tapiterie / Perie mica: Da
Duza spatii inguste: Da
Tub: Tub telescopic cu sistem de blocare si suport accesorii
Roti: 4 role pentru direcţionare ușoară
Maner: Mâner ergonomic

General
Nivel zgomot: 74 dB(A)

Dimensiuni
Greutate neta: 6.7 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: C

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate