Categorii de produse

Aspirator vertical Heinner HSVC-H18.5GD, 18.5 V, Multi-ciclonic, Li-Ion, 2 viteze, Auriu

Cod: HSVC-H18.5GD


Detalii produs

Acumulator Lithium: 18.5VAspiratorul HEINNER HSVC-H18.5GD functioneaza pe baza de acumulator Lithium recunoscut ca fiind usor, dar extrem de puternic in utilizare. De asemenea, te bucuri de libertate de miscare fara a fi limitat de cablul de alimentare.

Putere: 150W si 2 viteze


Performanta de aspirare, dar si posibilitatea de a alege intre 2 viteze fac din aspirator un produs de nelipsit in casa ta.

Perie Turbo cu lumini LED


Peria Turbo este perfecta pentru curatarea podelelor dure, dar si a covoarelor, mochetelor etc. In plus, lumina LED incorporata asigura eficienta ridicata in utilizare, oferind in acelasi timp si un design elegant produsului.

Sistem de filtrare multiciclonicSistemul de filtrare multiciclonic ofera performanta excelenta in aspirare prin retinerea particulelor de praf si murdarie, pastrand astfel aerul din casa mai curat.

Dubla utilizare: aspirator de mana sau verticalAspiratorul HEINNER HSVC-H18.5GD poate fi utilizat in doua moduri, devenind foarte util in diferite situatii. Astfel aspiratorul este un real ajutor in casa, fie ca vrei sa aspiri rapid bucataria sau doar firimiturile de pe masa.

Autonomie maxima: 25 minTimpul maxim de utilizare al aspiratorului este de 25 de minute, suficient pentru a curata orice loc din casa.

Capacitate recipient: 450mlAspiratorul HSVC-H18.5GD dispune de un recipient de 450ml, suficient pentru utilizarea zilnica. In plus, se poate urmari cu usurinta nivelul de murdarie acumulat pentru o curatare optima.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator vertical (stick)
Putere motor: 150W
Putere motor: 0 - 130 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.45 L
Functii speciale:
Sistem de filtrare multiciclonic
2 viteze
Voltaj: 18.5V
Acumulator / Baterii: Lithium
Autonomie: 25 min. (max.)
Timp incarcare: 6-7 ore
Culoare: Auriu

Accesorii
Perie principala: Perie Turbo cu lumini LED

General
Altele:
Dubla utilizare: aspirator de mana sau vertical
Putere de aspirare: >5kPa
Indicator de incarcare
Nivel zgomot: <90dB

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate