Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH, Litiu-Ion, Aut. 60 min, 0.3 L, Negru

Cod: RR8021WH

5 stele
4.69 | (13 reviewuri)

1599.00 lei
reducere 600.00 lei (38%)
999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Bucura-te de sesiuni de curatat fara efort

 

 

Tehnologia avansata ofera confort de neegalat pentru sesiuni de curata rapide, fara efort si rezultate exceptionale.De asemenea, tehnologia Cyclonic ofera eficienta maxima si de inalta performanta.

Sistem avansat de navigatie

 

Tehnologia Robart pesupune o combinatie de camera si laser pentru a oferi o navigare de inalta precizie pentru o gama variata de suprafete. De asemenea, acest sistem de navigatie garantea sesiuni de curatare sigure cu grija maxima fata de mobilier.

Conectivitate cu telefonul pentru control complet

 

 

Aplicatia inteligenta pentru telefon iti permite sa te conectezi prin Wi-Fi la robotul Smart Force, oferind astfel control absolut. 

Baterie cu tehnologia Litiu-Ion

 

Bateria de inalta performanta din litiu ofera o autonomie de pana la 60 de minute, in timp ce tehnologia de incarcare inteligenta ofera posibilitatea de a programa robotul pentru incarcare doar atat cat este nevoie pentru a finaliza cu succes o sesiune de curatat. Robotul beneficiaza de un design robust, conceput special pentru a oferi performante de top o perioada indelungata.

Motor cu tehnologie avansata

 

 

Aceasta garanteaza un nivel optim de performanta si durabilitate, toate acestea intr-un design compact.

Programare pentru fiecare zi a saptamanii

 

 

Programeaza robotul sa inceapa sesiunea de curatat la ora dorita, prin intermediul telefonului. Robotul ofera 7 programe personalizabile pentru fiecare zi a saptamanii. 

Informatii
Brand: Rowenta
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Robot de aspirare
Putere motor: 0 - 130 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.3 l
Functii speciale:
Sistem Cyclonic
Curățare inteligentă
3 nivele de putere
Navigație inteligentă: Laser & Camera
3 senzori de proximitate
Programare via aplicatie
Auto-reîncărcare
Charge & go
Sistem control via aplicatie
Conectare aplicatie via Wi-Fi
Acumulator / Baterii: Litiu-Ion
Timp incarcare: 3 ore
Autonomie: 60 minute
Interval consum de energie: Sub 43 kWh/an
Culoare: Negru

Accesorii
Perie principala: Hair brush
Maner: Da
Dispozitiv incarcare: Da

General
Altele: Motor fără perii
Nivel zgomot: 80 dB(A)
Dimensiuni aparat: 30 x 14 cm

Evaluarea medie:
5 stele
4.69 / 5
5
69%
  9
4
30%
  4
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
4 stele Ioana Ilie 02 sept. 2019
PRO:Aspiratorul isi face treaba foarte bine, am fost chiar surprinsa de capacitatile lui
CONS: Plasticele filtrului si recipientului de praf se desfac destul de greu,aplicatia pentru IOS este destul de prost optimizata. ,aspiratorul se loveste de oglinzi.
Răspunde
5 stele Katerina Todorovski 31 ian. 2019
Este mai bun decat ma asteptam! Acest robot- aspirator este chiar minunat! Un primul rand aspira singur orice suprafata, iar in aldoilea rand il pot programa sa aspire casa in fiecare zi inainte sa ne intoarcem acasa. Ma ajuta mult deoarece imi salveaza un timp pretios. Acum am timp si pentru alte chestii.
Il recomand cu incredere!

Răspunde
5 stele Katerina Todorovski 21 ian. 2019
Am achizitionat recent aspiratorul robot ROWENTA Smart Force Cyclonic si a fost cea mai buna decizie pe care am putut s-o iau. Este ma bun decat ma asteptam. Il fosesc aproape zilnic. Inainte sa vin acasa il pornesc prin aplicatie si cand am ajuns este casa aspirata. Aplicatia este foarte usor de folosit si imi salveaza un timp pretios. O alta chestie foarte buna este ca atunci cand ramane fara baterie, aspiratorul se intoarce singur in dock-ul de incarcare. Mie imi face viata mai usoara si il recomand celor care au o viata mai activa.
Răspunde
5 stele Simona Stratulat 14 ian. 2019
Un aspirator de mare ajutor in casa, in special daca nu-ti place sa faci curatenie sau esti ocupat.
Cu ajutorul aplicatiei Rowenta Smart Force il controlez si ii transmit cand sa faca curatenie (perfect daca esti in trafic si mergi spre casa, astfel incat cand ajungi sa gasesti curat) si tot din aplicatie pot sa ii reglez intensitatea, respectiv economic, standard si boost.
Din punct de vedere al functionalitatii acesta are o putere similara cu un aspirator clasic, asadar gradul de curatenie nu reprezinta o problema. Cele mai mari indoieli le-am avut cu privire la sistemul de navigare, dar se pare ca acest robot se pricepe la toate, de la ocolit bicicleta, masa, scaune de bar, etc.
Răspunde
5 stele Daniel Petre 08 ian. 2019
Recomand cu incredere acest produs. Il programezi direct de pe telefon la pra dorita si aspira singur in toata casa. Salvezi astfel timp pretios pentru a face altceva. Curata orice tip de suprafete!
Face toti banii!
Răspunde
4 stele Alexandra 04 ian. 2019
Aspiratorul este unul foarte bun pentru întreținere. Poate fi folosit zilnic, sau o dată la două zile, timp în care poți face orice altceva în casă, iar nevoia de a folosi un aspirator clasic scade foarte mult.

Având un cățel care năpârlește destul de mult, pentru noi este exact ce trebuie pentru a păstra casa în ordine mai mult timp, fără eforturi mari.

Totuși, pentru că nu poate intra sub mobilă sau în colturi va fi nevoie, o dată la ceva timp, în unele cazuri poate chiar mai rar de o lună, să folosești un aspirator normal.

E necesar să ai grijă să nu fie diverse lucruri lăsate în drum pe care să existe riscul să le agațe și să se blocheze.

Aplicația este utilă și foarte intuitivă.
Răspunde
5 stele Bogdan Radu 28 dec. 2018
Aspiratorul robot ROWENTA Smart Force Cyclonic a devenit in scurt timp un ajutor in casa. Este autonom si se ghideaza prin laser si o camera cu infrarosu. Aspiratorul poate fi controlat printr-o aplicatie de mobil (My Smart Force) pe care o poti descarca din magazinul Google Play si din cate stiu, este disponibila si in App Store pentru utilizatorii de iPhone. Puteti seta aspiratorul sa aiba un program zilnic de aspirare, puteti seta intensitatea aspiratului sau il puteti pune in stand-by. In aplicatie aveti si alte informatii despre aspirator, gen distanta parcursa, timpul de utilizare și nivelul bateriei. Ce mi-a placut cel mai mult este ca atunci cand ramane fara baterie, aspiratorul se intoarce singur in dock-ul de incarcare. Aspiratul propriu zis este puternic, nu am simtit nicio diferente intre robot si aspiratorul clasic pe care l-am folosit anterior. Se deplaseaza cu usurinta, trece peste obstacole mici gen pragurile joase dintre camere sau trecerile de pe parchet pe covor. In cazul in care intampina un obstatcol, incearca sa il depaseasca prin mai multe unghiuri si daca nu reuseste, intra in stand-by, din acest motiv, suprafetele aspirate trebuie pregatite putin in prealabil, sa se elimine posibilele obstacole pentru a lasa robotul sa se desfasoare. Recipientul in care se colecteaza praful este incapator si se goleste repede. La fel de repede se pot curata si periile din dreptul orificiului de aspirare. Recomand acest produs, per total experienta este una placuta.
Răspunde
5 stele Bogdan Radu 19 dec. 2018
Aspiratorul robot ROWENTA Smart Force Cyclonic a devenit in scurt timp un ajutor in casa. Este autonom si se ghideaza prin laser si o camera cu infrarosu. Aspiratorul poate fi controlat printr-o aplicatie de mobil (My Smart Force) pe care o poti descarca din magazinul Google Play si din cate stiu, este disponibila si in App Store pentru utilizatorii de iPhone. Puteti seta aspiratorul sa aiba un program zilnic de aspirare, puteti seta intensitatea aspiratului sau il puteti pune in stand-by. In aplicatie aveti si alte informatii despre aspirator, gen distanta parcursa, timpul de utilizare și nivelul bateriei. Ce mi-a placut cel mai mult este ca atunci cand ramane fara baterie, aspiratorul se intoarce singur in dock-ul de incarcare. Aspiratul propriu zis este puternic, nu am simtit nicio diferente intre robot si aspiratorul clasic pe care l-am folosit anterior. Se deplaseaza cu usurinta, trece peste obstacole mici gen pragurile joase dintre camere sau trecerile de pe parchet pe covor. In cazul in care intampina un obstatcol, incearca sa il depaseasca prin mai multe unghiuri si daca nu reuseste, intra in stand-by, din acest motiv, suprafetele aspirate trebuie pregatite putin in prealabil, sa se elimine posibilele obstacole pentru a lasa robotul sa se desfasoare. Recomand acest produs, per total experienta este una placuta.
Răspunde
4 stele Alexandra 14 dec. 2018
Aspiratorul este unul foarte bun pentru întreținere. Poate fi folosit zilnic, sau o dată la două zile, timp în care poți face orice altceva în casă, iar nevoia de a folosi un aspirator clasic scade foarte mult.

Având un cățel care năpârlește destul de mult, pentru noi este exact ce trebuie pentru a păstra casa în ordine mai mult timp, fără eforturi mari.

Totuși, pentru că nu poate intra sub mobilă sau în colturi va fi nevoie, o dată la ceva timp, în unele cazuri poate chiar mai rar de o lună, să folosești un aspirator normal.

E necesar să ai grijă să nu fie diverse lucruri lăsate în drum pe care să existe riscul să le agațe și să se blocheze.

Aplicația este utilă și foarte intuitivă.
Răspunde
5 stele Stefan Sava 13 dec. 2018
Curata bine peste tot, tine bateria. Are mici probleme cu covoarele groase. Merita, asigura o foarte buna mentenanta.
Răspunde
4 stele Roxana 13 dec. 2018
PRO:
-Este un aspirator robotic programabil. El functioneaza autonom, pe baza de acumulator, si este capabil sa adune praful, parul si impuritatile de dimensiuni mici si medii de pe parchet, gresie si covoare nu foarte groase.
-Forma face ca el sa fie capabil sa îsi faca treaba bine pe suprafete întinse si libere, marginile si colturile punându-i probleme.
-Partea cea mai interesanta e ca poate fi programat sa plece din statia de andocare la o anumita ora si zi cu ajutorul aplicatiei.
-Ajuta foarte mult la curatenie si la mentinerea ei. Nu te poate inlocui complet, dar 95% din treaba el o face.
-Principalul aspect pentru care sunt multumita, pe langa faptul ca e o jucarie scumpa pentru adulti, este ca face fata cu brio la o casa normala, cu zone mixte de gresie, parchet, covor, cu diferente de nivel.
-Stie sa se orienteze foarte bine sa-si gaseasca docking stationul, chiar si cand incepi sa-i modifici pozitia de docking. Are un sistem de senzori si lasere foarte performante.
-Zgomotul este unul acceptabil, nu foarte puternic, reusesc sa adorm bebelusul pe acest "fundal", ceea ce nu pot face cu un aspirator obisnuit.

CONTRA:
- se mai blocheaza intre picioarele scaunelor, sau uscatorului de rufe , ar trebui ridicate inainte de aspirare
- este destul de inalt si nu poate intra chiar oriunde

Concluzia: cel mai bun prieten atunci cand nu prea ai timp liber, te ajuta mult la intretinerea curateniei in casa.
Răspunde
5 stele Bogdan Radu 11 dec. 2018
Aspiratorul robot ROWENTA Smart Force Cyclonic a devenit in scurt timp un ajutor in casa. Este autonom si se ghideaza prin laser si o camera cu infrarosu. Aspiratorul poate fi controlat printr-o aplicatie de mobil (My Smart Force) pe care o poti descarca din magazinul Google Play si din cate stiu, este disponibila si in App Store pentru utilizatorii de iPhone. Puteti seta aspiratorul sa aiba un program zilnic de aspirare, puteti seta intensitatea aspiratului sau il puteti pune in stand-by. In aplicatie aveti si alte informatii despre aspirator, gen distanta parcursa, timpul de utilizare și nivelul bateriei. Ce mi-a placut cel mai mult este ca atunci cand ramane fara baterie, aspiratorul se intoarce singur in dock-ul de incarcare. Aspiratul propriu zis este puternic, nu am simtit nicio diferente intre robot si aspiratorul clasic pe care l-am folosit anterior. Se deplaseaza cu usurinta, trece peste obstacole mici gen pragurile joase dintre camere sau trecerile de pe parchet pe covor. In cazul in care intampina un obstatcol, incearca sa il depaseasca prin mai multe unghiuri si daca nu reuseste, intra in stand-by, din acest motiv, suprafetele aspirate trebuie pregatite putin in prealabil, sa se elimine posibilele obstacole pentru a lasa robotul sa se desfasoare. Recomand acest produs, per total experienta este una placuta.
Răspunde
5 stele Daniel 06 dec. 2018
Curata singur orice tip de suprafata . Il poti programa sa inceapa sa curate casa chiar si atunci cand tu esti plecat, iar cand ajungi acasa iti ramane doar sa te relaxezi Fantastic!
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL