CATEGORII Categorii de produse

Aspirator vertical Samsung VS20T7538T5, 550 W, 0.8 L, Autonomie 60 min. (maxim), 21.9 V, Perie Soft Action, Perie Mop, Accesoriu extensibil, Digital Inverter, ChroMetal/Teal Silver

Cod: VS20T7538T5

Adauga review
2,250.00 lei

Disponibilitate: In stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Atât de puternic, dar atât de ușor

Performanță de curățare ultra avansată

Nicio podea nu rămâne necurățată cu Samsung Jet™ . Este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață, și are putere să aspire orice, datorită motorului cu invertor digital care generează o putere de aspirare de până la 200 W*. Fluxul de aer este optimizat prin sistemul de aer complet aerodinamic, iar filtrarea multi-ciclonică captează chiar și cele mai fine particule de praf.

*Bazat pe testarea internă a puterii de aspirare la admisie a unui instrument ne-motorizat, folosind modul Max, în conformitate cu standardul IEC62885-2 Cl. 5.8.

Putere extremă de aspirare

Motor puternic cu invertor digital​

N-ar fi super dacă ai curăța totul la putere maximă? Aspiratorul Samsung Jet™ curăță mult mai eficient, datorită puterii de aspirare de până la 200W*. Motorul cu invertor digital are rolul principal de a optimiza fluxul de aer cu ajutorul lamelor sale îmbinate ultrasonic. Astfel, oferă o capacitate de intrare puternică de până la 550W**, menține un nivel ridicat de eficiență energetică și generează până la 200W* putere de aspirare.

*Bazat pe testarea internă a puterii de aspirare la admisie a unui instrument ne-motorizat, folosind modul Max, în conformitate cu standardul IEC62885-2 Cl. 5.8. **Pe baza testării interne, în conformitate cu IEC60335-1 Cl. 10 standard.

Aspirare excepțională cu efect de ciclon

Jet Cyclone

Cum ar fi dacă după o aspirare în profunzime, încăperile ar avea cel mai curat aer? Cu sistemul Jet Cyclone e posibil. Sistemul cu 9 cicloni aspiră excepțional chiar și cele mai mici particule, iar cele 27 de lame minimizează pierderea puterii de aspirare. În plus, captează chiar și praful fin, așa că mirosul de praf dispare, iar aerul din camera ta miroase proaspăt.

Eliberează doar aer curat

Sistem de filtrare HEPA cu 5 straturi*

Aspiratorul nu doar curăță perfect suprafețele, ci și lasă în cameră doar aer curat. Sistemul complex de filtrare HEPA dotat cu 5 straturi ajută la eliberarea aerului curat, iar un ciclon principal și un filtru cu plasă metalică adună particulele mari de praf. Iar pentru cele mai mici detalii, Jet Cyclone și micro-filtrul captează chiar și praful fin, pe când filtrul ultra-fin captează 99,999%** din particule și alergeni de 0,3 ~ 10 µm*** .

*Sistem de filtrare HEPA: sistem de filtrare High Efficiency Particulate Air. **Bazat pe testare internă, folosind modul Max, în conformitate cu standardul IEC62885-2 Cl. 5.11. ***Particulele de dimensiunea 0,3 ~ 10 um, cum ar fi polenul și mucegaiul, sunt în general invizibile pentru ochiul uman.

Autonomie de până la 60 de minute**

Baterie detașabilă și de lungă durată

Bateria aspiratorului Samsung Jet™ rezistă la ture lungi de curățenie, fără alte încărcări. Acumulatorul performant de 3000mA* îți permite o aspirare continuua de până la 60 minute** și poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă*** pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute. În plus, bateria Samsung își păstrează 70% din eficiența inițială până la 500 de cicluri****.

*3000mA se bazează pe capacitatea totală a bateriei, dar este limitat la 2850mA pentru o mai bună durabilitate. **Durata de funcționare declarată se aplică nivelului de putere minim cu un instrument ne-motorizat atașat. ***O baterie suplimentară va fi vândută separat ca accesoriu. ****Menține 70% din capacitate după 5 ani de utilizare la 100 de cicluri/an, pe baza capacității pachetului de baterii (2850mA). 1 ciclu: utilizarea totală a bateriei la o încărcare completă. Rezultatele pot varia în funcție de utilizare. Pe baza testării interne. *****Modelul actual poate varia în funcție de specificații.

Verifici totul dintr-o privire

 

 

 

 

 

 

 

Afișaj Digital

Cel mai simplu mod prin care te asiguri că aspiratorul tău merge cum trebuie e să arunci un ochi pe ecranul său digital integrat. Cu o simplă privire, verifici intuitiv starea aparatului, nivelul de putere și tipul de perie. Și afli direct dacă există probleme sau dacă peria a rămas blocată, printr-o notificare. Așa îl controlezi și îl păstrezi mereu performant și eficient.

Încărcător flexibil pentru stilul tău de viață

Stație de încărcare 2 în 1

Stația de încărcare 2 în 1 a aspiratorului este complet flexibilă și se adaptează perfect în orice casă. Vrei să depozitezi și să încarci aspiratorul în cel mai eficient mod? Perfect, montează stația de încărcare pe perete și ocupă astfel mai puțin spațiu. Dacă nu, o poți așeza oriunde îți e mai convenabil și să o folosești doar pe post de încărcător: oricând ai nevoie, pur și simplu scoți bateria din aspirator și o pui la încărcat.

Rezervor lavabil 100%

Rezervor de praf lavabil

Igiena casei tale e cea mai importantă, așa că poți curăța aspiratorul cu totul, fără probleme. Tot rezervorul de praf de 0,8L, inclusiv sistemul multi-ciclon, este complet lavabil, astfel încât poate fi păstrat mereu curat și proaspăt. Îl poți scoate ușor, fără a detașa și țeava principală.

Easy Clean

Washable

Curăță impecabil chiar și podelele dure

Perie Soft Action

Peria Soft Action e aliatul tău dacă ai podele dure în casă. Aceasta este țesută cu fire de argint anti-statice care ridică chiar și praful fin, iar capul pivotant de 180 de grade îți permite să cureți fiecare colț. În plus, dacă ai animale de companie, avem o altă veste bună: peria previne încurcarea părului animalelor de companie. Iar tamburul e ușor de curățat, detașându-se cu un singur clic.

*Bazat pe testarea internă folosind modurile Min, Mid și Max. Rezultatele pot varia în funcție de utilizarea individuală.

Spală podele dure

Mopul Spinning Sweeper

Uită de mop, chiar acum. Atașează capătul opțional Spinning Sweeper și lasă cele două lavete umede rotative să curețe chiar și cele mai dure podele, fără efort din partea ta. Poți folosi, de asemenea, lavete reutilizabile din micro-fibră sau cârpe umede. Autonomia pentru modul mop e de până la 80 de minute*, așa că poți șterge perfect toate suprafețele.

*Timpul de rulare indicat se aplică modului „Wet” atunci când se atașează Spinning Sweeper.

Faci curățenie lună, fără efort

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectat pentru a fi ușor

Am descoperit secretul unei curățenii generale care nu te lasă obosit. Aspiratorul Samsung Jet™ a fost creat pentru a fi ușor, dar și ușor de controlat, pentru a reduce încordarea încheieturii mâinii. Dispozitivul portabil cântărește doar 1,66 kg, fiind cu 12% mai ușor* decât aparatele de curățat convenționale Samsung. Așa poți curăța cu ușurință toată casa, fără să ai nevoie după de un masaj reenergizant.

*Comparat cu Samsung VS8000. Greutatea dispozitivului portabil: VS7500 1.66kg vs. VS8000 1.89kg.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator vertical (stick)
Putere motor: 131 - 650 W
Putere motor: 550 W
Putere de aspirare: 200 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.8 L
Filtru: Sistem Filtrare HEPA
Filtru motor: Da
Voltaj: 21.9 V
Acumulator / Baterii: Li-ion
Autonomie: 60 min. (maxim)
Timp incarcare: 210 min.
Culoare: ChroMetal/Teal Silver

Accesorii
Perie principala: Perie Soft Action
Perie suplimentara:
Perie Mop
Perie Combi
Mini perie motorizată

General
Altele:
Afişaj cu LED
Suprafaţă curăţare: 250 mm
EZClean Dust Bin
Motor cu Digital Inverter
Accesorii:
Accesoriu extensibil
Accesoriu flexibil
Nivel zgomot: 86 dBA

Dimensiuni
Latime neta: 25 cm
Adancime neta: 21.5 cm
Inaltime neta: 113 cm
Greutate neta: 2.7 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL