Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Bicicleta Pliabila Pegas Practic Retro 3S Albastru Cobalt

Cod: PRACTICR3S201AM

Adauga review
2,089.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 0 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita
DESCRIERE
Practic Retro, bicicleta pliabilă cu ADN retro. Mai ușoară și cu o geometrie perfect adaptată confortului, Practic Retro Otel vine în 3 culori atractive și are 3 viteze integrate în butucul din spate pentru plimbări agreabile. Deși cadrul este realizat integral din aluminiu, s-a păstrat designul clasic, elementele retro cromate (jante, aripi, ghidon) și inserțiile de crom.
Plierea și deplierea se realizează foarte simplu cu ajutorul unor balamale (cadru și ghidon) de calitate care sunt dotate cu siguranțe împotriva desfacerii inoportune.
Butucul cu viteze integrate vine de la Shimano - modelul Nexus - și are o manetă de schimbare circulară. Rapoartele butucului asigură o trecere rezonabilă pentru tranziția de la o înclinație a terenului la alta favorizând mersul lejer prin orașul tău.
Practic Retro a fost proiectat într-o garsonieră, după o idee venită în lift. Practic se pliază pe orice nevoie. Mai ales pe cea de spatiu.
Locurile în care l-am testat includ: sub chiuvetă, după ușa de la intrare, în portbagaj, pe bancheta din spate, în debara, sub pat, pe dulap, pe balcon, în boxa de la subsol, sub birou, între canapea și perete etc. Pentru lista completă, inevitabil, consultă un reprezentant Pegas.

Pentru siguranta dumneavoastra, Pegas recomanda purtarea castilor de protectie


Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL