Categorii de produse

Blender Bosch Vitamaxx MMBV622M, 1000 W, 1.5 L, Lame inox, Funcție "auto", Funcție puls, Zdrobire gheata, Funcție vidare, Vas etanșare în vid 0.75l, Argintiu

Cod: MMBV622M


Detalii produs

Timp de generatii, electrocasnicele Bosch au contribuit la o viata de zi cu zi mai usoara: ajutoare remarcabil de nepretentioase, acestea au raspuns intotdeauna celor mai inalte cerinte ale posesorilor lor. Pentru aproape un secol si jumatate, acestea si-au asumat nenumarate sarcini dificile in tot atat de multe gospodarii - pur si simplu pentru a economisi timpul necesar imbunatatirii calitatii vietii noastre.

Blender VitaMaxx pentru rezultate excelente

  • Amestecarea în vid înseamnă procesarea alimentelor cu o cantitate minimă de oxigen. Prin urmare, vitamina C și alți nutrienți sensibili la oxigen sunt conservate mai mult decât în amestecarea standard.
  • Blender Premium cu carcasă din aluminiu de înaltă calitate și performanță excelentă, bazată pe motorul puternic de 1.000 W, cu o viteză a motorului de până la 37.000 rpm.
  • Funcția "auto" activează un program automat pentru amestecarea în vid a băuturilor smoothie prin apăsarea unui singur buton. Funcții suplimentare: amestecarea standard cu setarea manuală a vitezei, funcția puls, programul de spargere a gheții și programul de curățare.
  • VitaMaxx este un dispozitiv 2-în-1: alimentele și băuturile pot fi vidate în accesoriile speciale. Acestea le mențin proaspete până la 2x mai mult.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Tipologie: Blender de masa
Putere: 1000 W
Capacitate blender: 1.5 L
Capacitate accesoriu: 0,75 L (Vas pentru etansare in vid)
Trepte de viteza: Setări de viteză variabile
Functii speciale:
Funcție Auto (vidare + amestecare)
Funcție de vidare
Program de spargere a gheții
Program de curățare
Functie Turbo / Pulse: Funcție impuls
Material carcasa: Aluminiu
Material bol: Tritan rezistent la șocuri.
Material lame: Oțel inoxidabil (6 lame)
Greutate (Kg): 5,540
Dimensiuni (mm): 438 x 191 x 195
Culoare: Argintiu
Altele: 37.000 rpm

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate