Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Blender de masa Heinner HBL-1500BK, 1500 W, 40.000 rpm, 6 lame inox, Bol tritan 1.5 L, Viteza variabila, Inox/Negru

Cod: HBL-1500BK

Adauga review
499.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Putere maxima de 1500W cu 30000rpm


Rezultate exceptionale pentru orice tip de ingredient! Cu un motor puternic, de 1500W si 30.000 rotatii pe minut, blenderul HEINNER HBL-1500BK sectioneaza fara probleme fructe si legume intregi sau alimente cu o consistenta dura. Pregateste si amesteca preparatele preferate in doar cateva secunde, scurtand considerabil timpul alocat gatitului.

Sistem ProfiBlend

 

Prin miscarea cu efect de vortex a lamelor, noua tehnologie de procesare ProfiBlend asigura o mixare foarte rapida si uniforma.

Angrenaj complet metalic

 

Rezistenta indiferent de sarcina! Angrenajul complet metalic asigura o mai mare rezistenta si durabilitate. Intregul sistem de componente care preia forta de rotire si macinare este fabricat din metal si face astfel fata cu succes oricaror sarcini.

Bol din Tritan 1.5L

 

Incapator si rezistent! Blenderul HEINNER HBL-1500BK vine la pachet cu un bol din Tritan, de 1.5 L, extrem de durabil, rezistent la pete, gusturi si mirosuri, avand capacitatea de a nu altera gustul sau calitatea preparatelor. De asemenea, rezistenta la socuri termice iti permite sa prepari in bol atat amestecuri reci, cat si cele mai fierbinti bauturi.

6 Lame din inox



Taie fin chiar si cele mai dure ingrediente! Blenderul este dotat cu un cutit format din 6 lame din inox, menite sa taie fin chiar si cele mai tari ingrediente, pentru crearea mixului dorit.

Viteza variabila + Pulse

 


Adapteaza viteza la nevoile tale! Ai panou de control confortabil cu viteza variabila si functia “Pulse”, care tureaza instant motorul blenderului la viteza maxima de rotatie, fiind de folos in special atunci cand ai de maruntit bucati mai mari. Astfel, alimentele vor fi sectionate mai usor si mai rapid, iar motorul va fi solicitat mai putin, prelungind durata de viata a aparatului.

Functii presetate: zdrobire gheata, smoothie


Mai multe functii, mai multe posibilitati! Daca apreciezi amestecurile de fructe si legume proaspete si iti place sa iti prepari propriile bauturi cu iaurt sau lapte, afla ca functia “Smoothie” a aparatului este special creata pentru tine. In plus, ai si functia “Ice Crush” care poate zdrobi gheata, perfecta pentru bauturile reci din zilele caniculare.

Protectie supraincalzire



Mai multa siguranta pentru tine si pentru aparatul tau. Blenderul este prevazut cu o protectie pentru supraincalzire. Atunci cand motorul se incalzeste excesiv, dupa o folosire continua timp de 3 minute, acesta se opreste automat

Carcasa din inox



Carcasa blenderului este realizata din inox, care va asigura stabilitate, rezistenta si o durata de viata mai indelungata a aparatului. Mai mult, aceasta ofera si un aspect unitar si elegant.

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Date tehnice
Tipologie: Blender de masa
Putere: 1500 W
Capacitate blender: 1.5 L
Trepte de viteza: Viteza variabila
Functii speciale:
Functie zdrobire gheata
Functie smoothie
Functie Turbo / Pulse: Da
Material bol: Tritan
Material lame: Inox
Sistem de siguranta: Protectie supraincalzire
Sistem anti-alunecare: Da
Nivel de zgomot: >83dB
Culoare: Inox/Negru
Altele:
Sistem ProfiBlend
30000 RPM
Angrenaj metalic

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL