Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Soup Maker Morphy Richards Clarity 501050EERROM, 1000W, 1.6 L, 4 programe, Timer, Negru

Cod: 501050EERROM

Adauga review
598.57 lei
reducere 209.57 lei (35%)
389.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Hrănește întreaga familie

 

 

Acest soup maker elegant se potrivește oricărui stil de bucătărie. Datorită design-ului inovativ ce permite atașarea unui vas de 1,6 litri, poți pregăti până la patru porții de supă în același timp. Este ideal pentru a prepara mese rapide pentru invitații tăi sau pentru toți membrii familiei.

Este gata la momentul potrivit pentru tine

 

 

 

 

Funcția automată ce păstrează supa caldă pentru 30 de minute după încheierea programului selectat de tine îți oferă timpul necesar să te pregătești pentru cină.

Ușor de curățat

 

 

Soup maker-ul are un înveliș antiaderent ușor de curățat. Doar adaugă apă și detergent și dă start programului de 4 minute de curățare. După aceea, clătește-l bine și ești gata pentru a prepara o nouă supă delicioasă.

Gătire ușoară într-un singur vas

 

 

 

Soup maker-ul Clarity a fost proiectat pentru a fi ușor și rapid de utilizat. Doar pregătește și toacă ingredientele, adaugă-le în vasul soup maker-ului și alege fie programul Smooth, fie cel Chunky. Panoul de setări include și un ecran LED cu temporizator care prezintă exact timpul rămas până la terminarea progamului, în timp ce tu te relaxezi și lași soup maker-ul să facă munca mai grea în locul tău.

Rețete de început

 

 

Am pregătit o varietate de rețete delicioase ce pot fi pregătite cu ajutorul soup maker-ului Clarity. Printre rețetele de supe clasice vei descoperi și supa în stil franțuzesc Pistou, sau borșul de linte cu miel potrivit pentru iarnă. Printre rețetele de supe creme, vei regăsi idei de supe de mazăre, șuncă, mentă și ciuperci. De asemenea, vei regăsi un ghid pas cu pas pentru a te familiariza cu funcția Smoothie. Rețetele de smoothie de afine sau banană cu ciocolată sunt și ele incluse

Funcția de siguranță

 

 

Soup maker-ul nu pornește dacă este umplut peste limita maximă. Aparatul de preparat supă are inclusă o funcție de siguranță care te ajută să eviți umplerea sa în exces. Este important ca toate ingredientele adăugate să nu depășească limita de 1.600 ml marcată cu o linie. Dacă totuși acest lucru se întâmplă, senzorul de supraumplere va dezactiva motorul, iar ecranul LED se va stinge. Dacă acest lucru are loc, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi o parte din ingrediente pentru a nu depăși limita maximă și să închizi senzorul de supraumplere de pe capac

Transparent ca sticla

 

 

 

 

Soup maker-ul Clarity este fabricat din plastic Tritan care are aspectul sticlei, dar este mai ușor, mai rezistent și, spre deosebire de alte plastice, este fără BPA, foarte transparent și mai rezistent la zgârieturi și pete. Fiind transparent, acesta îți permite să supraveghezi prepararea supei și să ajustezi consistența acesteia pentru a te bucura de rezultatul dorit de fiecare dată.

Făcută pe gustul tău

 

 

 

 

Programul Smooth pasează și gătește supa în doar 21 de minute, în timp ce programul Chunky gătește o supă cu o consistență mai densă în 28 de minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea mari pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei devine perfectă. Mai mult, programul Drinks îți permite să pregătești smoothie-uri delicioase în doar două minute.

Informatii
Brand: Morphy Richards
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Tipologie: Soup maker
Putere: 1000 W
Capacitate blender: 1.6 L
Functii speciale:
4 programe (Smooth, Chunky, sucuri, curățare)
Funcție de pauză
Funcție de păstrare a căldurii
Material bol: Tritan
Afisaj: Da
Culoare: Negru
Altele:
Doar spălare manuală
Timer

Accesorii
Lavabile in masina de spalat: Nu

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL