Categorii de produse

Boxa portabila Akai, ABTS-T1203, 90W, Bluetooth, Karaoke, Radio, Negru

Cod: ABTS-T1203


Detalii produs

Boxa portabila Akai, ABTS-T1203

Akai ABTS-T1203 este o boxa portabila foarte versatila, care isi concentreaza atentia mai mult pe asigurarea unui divertisment total, decat pe redarea sunetelor de mare fidelitate. Cu un aspect destul de futurist, acest sistem audio portabil garanteaza ambele componente necesare unei petreceri, atat cea vizuala cat si cea acustica, oriunde aveti nevoie.

Are o putere cumulata de 90 W, suficienta pentru niste petreceri decente chiar si in aer liber. Asa cum aminteam mai sus, din punct de vedere al calitatii acustice, brand-ul Akai nu exceleaza, facand parte, mai de graba, din clasa mijlocie. Evident, apare intrebarea: Pentru ce sunt atat de vandute boxele Akai? Ei bine, acestea ofera un divertisment total, cu o investitie minima.

Inglobeaza o functie Karaoke si vine la pachet cu un microfon wireless, astfel ca distractia va fi garantat oricand veti da play negativului si cineva se va gandi sa-si etaleze valentele vocale. In plus, in partea superioara a boxei intalnim o miniconsola DJ care va permite sa realizati trecerile intre melodii si sa inserati cateva efecte acustice. De asemenea, aceasta boxa portabila are si un receptor radio FM. Impresia vizuala va fi si ea amplificata de spectacolul de lumini, care vor fi corelate cu ritmul muzicii.

Boxa portabila Akai ABTS-T1203 poate reda fisiere audio atat prin metode clasice (memorii USB si SD carduri), cat si prin modalitati moderne, fara fir (Bluetooth) direct de pe smartphone sau tableta. Fisierele acceptate sunt MP3 si WMA.

Caracteristici

Informatii
Brand: Akai
Garantie: 24 luni

General
Tip sistem: Boxa portabila
Putere totala [W]: 90
Culoare: Negru
Altele:
Bluetooth
USB
Cititor de carduri
AUX
2 canale
Formate audio suportate: MP3, WMA
Karaoke

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate