Categorii de produse

Boxa tower Horizon Acustico HAV-M5310 Hi-Fi, 2.1, 100W (25W x2 + 50W), 8Ω + 4Ω Sub, NFC & BT 4.2, AUX , FM, Argintiu/Negru

Cod: HAV-M5310


Detalii produs

Sunet puternic într-un design avangardist

Lasă-te purtat de notele clare si de tonurile muzicale ascutite redate cu maximă precizie de boxa ACUSTICO Hi-Fi Tower. Cu o putere de 100W RMS, aceasta este alegerea perfectă atât pentru redarea filmelor si a emisiunilor preferate, dar mai ales pentru distractia celor mai faine petreceri acasă.

Pe lângă sunetul de exceptie, Tower se remarcă si prin calitatea contructiei si designul avangardist, impunător, cu finisaj din aluminiu de calitate superioară.

Dacă si tu faci parte dintre cei care evită pe cât posibil conexiunile prin cablu si configuratiile complicate, cu siurantă vei iubi acest model. Cu ajutorul tehnologiilor NFC si Bluetooth 4.2, ai parte de o conectare rapidă, mai simplă ca niciodată. Astfel, printr-o singură atingere, poti reda în timp real întregul playlist. Toate functiile dispozitivului pot fi foarte usor setate cu ajutorul telecomenzii metalice, iar display-ul Matrix DOT te va tine întotdeauna la curent cu selectiile făcute.

Caracteristici

Informatii
Brand: Horizon
Garantie: 36 luni

General
Tip: Sistem audio
Putere: 100W RMS
Boxe:
Impedanță front 8 Ω
Impedanță woofer 4 Ω
Telecomanda: Da
Altele:
2.1 canale
Bluetooth
NFC
AUX
Functie Dot-matrix display
Functie FM
Culoare: argintiu/negru

Dimensiuni
Latime neta: 288 mm
Adancime neta: 288 mm
Inaltime neta: 1192 mm
Greutate neta: 6.5 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate