Categorii de produse

Radio Clock Horizon HAV-P4180, 6W (3W x2), AUX, USB Media Player & Charger, Bluetooth 3.0, FM Digital Radio, Dual Alarm, Telecomanda, Display LED, Argintiu

Cod: HAV-P4180


Detalii produs

Sunetul care te trezeste

Diminetile sunt mai frumoase dacă le începi cu energie, cafea aromată si muzică bună! Chiar si cele din zilele de luni. Fă cunostintă cu Radio Clock-ul ACUSTICO, cel care te va ajuta să te trezesti în fiecare dimineată cu zâmbetul pe buze.

Dispozitivul de dimensiuni reduse, ergonomic, cu design retro si insertii din aluminiu îsi va găsi cu sigurantă locul în dormitor sau în bucătărie.

Pe lângă functia de bază radio, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 3.0, aparatul îti oferă posibilitatea de a asculta muzica stocată în telefon sau tabletă, sau de pe orice alt dispozitiv de stocare, prin intermediul portului USB. Este echipat cu două setări de alarmă, pentru tine si pentru partener, dar si cu timerul Sleep, care îti permite să alegi câtă vreme vei asculta muzică sau un post de radio. Toate aceste functii pot fi foarte usor setate cu ajutorul telecomenzii, iar display-ul LCD te va tine întotdeauna la curent cu functiile selectate.

SPECIFICATII

Canale 2.0CH
Putere 6W RMS (3W x 2)
Frecvență răspuns 40Hz – 20KHz
Impedanță 2Ω x 2
Signal to Noise Ratio (SNR) 70dB
Bluetooth (Versiune) V3.0
Conectivitate AUX, USB Charger
Alte Funcții 0.6” LED display/Dual Alarm/Sleep/Clock, FM
Telecomandă DA
Culoare Silver
Dimensiuni Tweeter 2 x 2″ Full speakers
Dimensiuni (mm) 191.6x57x191.6
Greutate (netă) 0.75KG

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate