Categorii de produse

Boxa portabila Philips BT55W/00, 2 W, Bluetooth, Alb

Cod: BT55W/00


Detalii produs

Funcţie anti-distorsiuni pentru muzică puternică, fără distorsiuni

 

Funcţia anti-distorsiuni îţi permite să redai muzica mai tare şi îi menţine calitatea ridicată, chiar dacă nivelul bateriei este scăzut. Acceptă un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV şi protejează boxele împotriva deteriorărilor provocate de distorsiune. Această funcţie încorporată monitorizează semnalul muzical care trece prin amplificator şi menţine tonurile înalte în intervalul amplificatorului. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile înalte scade odată cu nivelul bateriei, dar funcţia anti-distorsiuni reduce tonurile înalte cauzate de nivelul scăzut al bateriei, pentru o muzică fără distorsiuni.

Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

 

 

Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

 

 

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel poţi asculta cu uşurinţă muzica şi sunetele preferate din clipuri video sau jocuri, fără cabluri, cu această boxă.

Caracteristici

Informatii
Brand: Philips
Garantie: 24 luni

General
Tip sistem: Mono
Putere totala [W]: 2
Culoare: Alb
Altele:
Profiluri Bluetooth: A2DP/AVRCP/HFP
Rază de acţiune Bluetooth: Câmp vizual, 10 m sau 30 de picioare
Încărcare USB
1 difuzor de 1,5” pentru toată gama de frecvenţe
Durată de funcţionare cu baterii: 6 h
Tip baterie: Litiu polimer (încorporată)

Dimensiuni
Latime neta: 8.5 cm
Adancime neta: 3.4 cm
Inaltime neta: 7.58 cm
Greutate neta: 0.12 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate