Categorii de produse

Boxe Razer Leviathan Mini Bluetooth, 24 w, Bluetooth 4.0, Black

Cod: RZ05-01570100-R3G1


Detalii produs

Boxa portabila Razer Leviathan Mini

 

 

 

 

Prezentand o putere audio fara compromisuri, ambalata intr-un corp ultracompact . Echipat cu tehnologia Bluetooth impreuna tehnologie aptX pentru o calitate audio a CD-urilor, acest difuzor portabil elegant ofera o calitate stelara a sunetului prin joase puternice si inalte cristaline.

 Clar Highs intr-o boza ultra-portabila

 

 

 

Tuner pentru a oferi un sunet clar, dar puternic, Razer Leviathan Mini depaseste competitia in ceea ce priveste capacitatile sale de reproducere a muzicii.

Conectare rapida

 

 

 

Razer Leviathan Mini se conecteaza perfect la dispozitivele Bluetooth prin Bluetooth v4.0 cu tehnologia aptX premiata pentru o calitate impresionanta a sunetului. Cu o raza de conectivitate de pana la 10 metri, va puteti bucura de muzica fara a avea nevoie de cabluri. Tehnologia NFC incorporata permite asocierea ultra-rapida.

Autonomie mare

 

 

 

Maximizand timpul de divertisment intr-o singura incarcare, Razer Leviathan Mini va ofera o viata impresionanta a bateriei de pana la 10 ore de redare non-stop, astfel incat sa nu va faceti griji in legatura cu intreruperile sau incarcarea neasteptata in miscare.

Caracteristici

Informatii
Brand: Razer
Garantie: 24 luni

General
Tip sistem: Boxa portabila
Putere totala [W]: 24
Impedanta: 4 Ω
Culoare: Negru
Altele:
Bluetooth 4.0
NFC
1 x Jack 3.5 mm
1 x Micro USB<
Acumulator Li-Ion, 2600 mAh
Autonomie acumulator: 10 h
Distanta maxima de operare: 10 m

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate