Categorii de produse

Filtru de cafea si ceai Albatros DOLCE 2 in 1, 680 W, 1.2 L, Infuzor ceai, Functie antipicurare, Cană de sticlă, Negru

Cod: DOLCE


Detalii produs

Design modern

 

 

 

 

 

 

Pe lângă faptul că prepară rapid băuturile tale preferate, găsești rapid un loc în bucătărie pentru filtrul Albatros Dolce 2 in 1.
Și asta deoarece acesta se remarcă printr-un design elegant, este extrem de compact și având culoarea neagră își poate face loc în orice bucătărie modernă.

Ceai sau cafea?

 

 

 

 

 

 

Indiferent că îți dorești să savurezi o cafea excelentă sau ai vrea să prepari un ceai cald, aromat și sănătos, cu Dolce 2 in 1, alegerea este doar a ta.
Aceasta vine în componență atât cu un filtru din plastic, reutilizabil, pentru prepararea cafelei, cât și cu un infuzor din inox, în cazul în care dorești să prepari ceaiul tău preferat.

Sistem antipicurare

 

 

 

 

 

 

În cazul în care nu mai ai răbdare până când filtru termină de facut întreaga cantitate de cafea, nu trebuie să îți faci probleme.
Acesta are în dotare sistemul antipicurare, ce întrerupe prepararea cafelei sau a ceaiului în momentul în care ridici cana din sticlă pentru a-ți turna o ceașcă de cafea/ceai.

Putere 680W, capacitate 10 cești

 

 

 

 

 

 

Având o putere de 680W, cafetiera-ceainic Albatros 2 în 1 îți garantează prepararea a 10 cești din bautura ta preferată în cel mai scurt timp. Cana din sticlă termorezistentă are capacitate de 1.2 litri și are în dotare un mâner ergonomic ce asigură fiabilitate și ușurință în utilizare.

Caracteristici

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Putere: 680 W
Capacitate cesti: 10
Capacitate [l]: 1.2
Carafa: Sticlă
Culoare: Negru

General
Sistem anti-picurare: Da
Altele:
Filtru permanent inclus
Filtru uşor de curăţat
Infuzor pentru ceai
Buton pornit/oprit cu led
Mâner ergonomic

Dimensiuni
Latime neta: 15.5 cm
Adancime neta: 26.5 cm
Inaltime neta: 26.5 cm
Greutate neta: 1.2 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate