Categorii de produse

Camera auto DVR Garmin DashCam 30, 1.4" TFT LCD

Cod: GR-010-01507-01


Detalii produs

Dispozitiv de înregistrare conducere HD fiabil cu un nivel excelent de acoperire şi claritate a camerei

  • Dispozitiv autonom de înregistrare conducere de înaltă definiţie, cu afişaj LCD clar, de 1,4 inci
  • Câmp de vizualizare excelent, cu calitate înaltă a imaginilor chiar şi în condiţii de iluminare redusă
  • Funcţia de detectare automată a incidentelor (senzorul G) salvează automat filmele coliziunilor sau incidentelor
  • Funcţia de instantaneu permite realizarea de imagini statice din interiorul sau exteriorul vehiculului, pentru a captura în prim-plan avariile cauzate de o coliziune

Înregistrări de înaltă definiţie

Dash Cam 30 este un dispozitiv de înregistrare conducere de înaltă definiţie, uşor de utilizat, cu afişaj LCD de 1,4 inci. Camera are un obiectiv cu unghi larg, care capturează întreaga lăţime a şoselei din faţă; în plus, puteţi seta data şi ora, astfel încât momentul unui eveniment să fie indicat pe imaginile dvs. Vă puteţi baza pe Dash Cam pentru a captura imagini video cu un nivel excelent de detaliu, indiferent de cât de puternică sau de slabă este lumina. Montaţi camera pe parbriz şi înregistraţi-vă călătoria la 1080p sau 720p. Dash Cam efectuează înregistrarea în buclă continuă, utilizând cardul microSD™ înlocuibil inclus. Pentru memorie suplimentară, puteţi utiliza un card microSD mai mare (comercializat separat, de până la 64 GB, minimum Clasa 10). Redaţi conţinutul video chiar pe afişajul dispozitivului sau urmăriţi-l mai târziu pe computer

Martorul ocular care nu clipeşte niciodată

Uitaţi de pornirea şi oprirea dispozitivului. Dacă Dash Cam 30 este conectat la o sursă de alimentare, acesta înregistrează imagini.

Dash Cam include funcţia de detectare automată a incidentelor (cu senzor G), astfel încât camera ştie când să salveze înregistrarea curentă, anterioară sau următoare în momentul detectării unui incident; în acest mod, va fi păstrată o înregistrare completă a evenimentului.

Pentru imagini de prim-plan ale avariilor vehiculului sau ale altor pagube materiale, puteţi scoate dispozitivul Garmin Dash Cam 30 din vehicul pentru a face fotografii.

Caracteristici

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 24 luni

Caracteristici
Rezolutie video : 1080p sau 720p
Display : LCD TFT 1,4"
Altele:
Viteză cadre: 30 CPS
Detectare incidente (senzor G)
Durată de viaţă a bateriei: până la 30 de minute
Funcţie de instantaneu

Dimensiuni
Latime neta: 7,92 cm
Adancime neta: 4,36 cm
Inaltime neta: 4,25 cm
Greutate neta: 93,5 g

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate