CATEGORII Categorii de produse

Camera auto Garmin TANDEM

Cod: 010-02259

Adauga review
1,799.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

DOUĂ OBIECTIVE IN DIMENSIUNI COMPACTE

Această cameră de bord găzduieşte două obiective, fiecare cu un câmp vizual de 180 de grade, care asigură acoperirea completă a întregului spaţiu din jurul şoferului.

Această cameră de mici dimensiuni este mai mică chiar decât o cheie obişnuită de maşină. În plus, este atât de discretă şi ocupă atât de puţin spaţiu, încât abia dacă o veţi observa.

GARMIN CLARITY™ HDR

 

 

 

 

 

Obiectivul orientat în faţă asigură înregistrarea în format video clar 1440p. Aceasta înseamnă că veţi obţine imagini video clare şi suficient de detaliate pentru a vedea modelele autovehiculelor şi alte detalii importante.

VEDERE PE TIMP DE NOAPTE CU NIGHTGLO™

 

 

 

 

Obiectivul de interior înregistrează imagini video 720p şi este echipat cu tehnologia exclusivă NightGlo™ a Garmin, pentru a vă permite să înregistraţi acţiunile şoferului şi pasagerilor chiar şi pe timp de noapte.

VIZUALIZAŢI UŞOR CONŢINUT VIDEO

 

 

 

 

 

Conectivitatea Wi-Fi® încorporată permite sincronizarea conţinutului video cu aplicaţia Garmin Drive™2, pentru vizualizare uşoară pe smartphone şi partajare de pe acesta.

SINCRONIZARE AUTOMATĂ A CAMERELOR DE BORD

 

 

 

 

 

Utilizaţi aplicaţia Garmin Drive pentru a controla şi a reda conţinut video de pe un număr de până la 4 camere de bord3. Astfel puteţi reda imaginile video înregistrate ale unui accident pentru a-l vedea din mai multe unghiuri.

ÎNCĂRCĂTOR USB DUBLU

Nu veţi fi nevoit să alegeţi între a alimenta camera de bord sau a vă menţine telefonul încărcat. Încărcătorul inclus are un port USB suplimentar, pentru a le putea face pe ambele.

DETECTAREA ACCIDENTELOR ŞI GPS

Camera salvează automat înregistrările video când detectează un accident. Cu funcţiile GPS şi Galileo încorporate, veţi avea o dovadă exactă a locului şi orei evenimentelor întâmplate.

MOD DE SUPRAVEGHERE A PARCĂRII

Înregistraţi mişcările survenite în faţa şi în interiorul vehiculului atunci când acesta este parcat şi oprit. Cablul poate fi necesar şi se comercializează separat.

COMENZI VOCALE

Rămâneţi cu mâinile pe volan şi utilizaţi comenzi vocale1 pentru a instrui camera să salveze o înregistrare video, să pornească şi să oprească înregistrarea audio şi multe altele.

REZISTENTĂ ÎN LUMINA DIRECTĂ A SOARELUI ŞI LA TEMPERATURI RIDICATE

Această cameră este destinată mediului rutier, astfel încât poate fi utilizată inclusiv în climate calde şi în condiţii de expunere completă la soare.

Controlul prin comenzi vocale este disponibil numai în limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană şi suedeză

Necesită descărcarea aplicaţiei Garmin Drive pe smartphone-ul dvs. compatibil echipat cu tehnologie GPS şi Bluetooth® Low Energy. Consultaţi Garmin.com/aplicaţia Garmin Drive pentru detalii.

Camerele de bord suplimentare se comercializează separat.

Marca verbală şi siglele Bluetooth sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Garmin are loc sub licenţă. Wi-Fi este marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance.

 

Informatii
Brand: Garmin
Garantie: 12 luni

Caracteristici
Tip : Camera de bord
Rezolutie video : 1440p (obiectivul orientat in fata)
720p (obiectivul orientat spre interiorul masinii)
Slot card : Pentru microSD
Altele:
Garmin Clarity™ HDR
Înregistrează şi salvează automat imagini video cu accidentele survenite
Funcţie de sincronizare automată
Control vocal
Obiectivul interior este dotat cu tehnologia NightGlo™
Dual USB
Bluetooth
Suport magnetic
Dimensiuni: 5.50 cm x 4.10 cm x 2.35 cm
Greutate: 65.4 g

Obiectiv
Unghi de vizualizare : 180 de grade (pentru ambele obiective)

Conectivitate/Porturi
GPS: GPS, GALILEO

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL