Categorii de produse

Camera auto DVR Xblitz Mini, Full HD, unghi de filmare 120°, senzor G, neagra

Cod: 5902479671093


Detalii produs

Cam

Camera auto Full HD Xblitz Mini - Sa nu va inselati prin dimensionarea compacta, acest dispozitiv este o fiara reala! Inima acestei camere DVR este un procesor puternic NTK care inregistreaza cu usurinta imaginea in rezolutie Full HD. Camera dispune de toate functiile necesare ale unei camere standard auto cum ar fi: senzor G, inregistrare in bucla sau detector de miscare. Camera de dimensiuni mai mici nu inseamna câmp vizual mai mic - Xblitz Mini are un unghi de vizualizare pâna la 120 °!

 
                                    

Xblitz Mini este o camera exceptional de mica. Cand este instalat in masina este greu de vazut. Il puteti transporta cu usurinta cu dvs.

Camera auto Xblitz Mini inregistreaza imaginea in rezolutie Full HD si asigura cea mai buna calitate a inregistrarii. Datorita acestei inregistrari de inalta calitate imaginea este plina de detalii.

 
                                   

Camera auto Xblitz Mini a fost proiectata astfel incat utilizarea sa fie simpla si intuitiva. Navigarea are loc prin intermediul a 6 butoane fizice care permit mentinerea camerei fara a va lua ochii de la sofat.

Aparat de masina Xblitz Mini depsite dimensiuni mici este construit din componente de cea mai inalta calitate. Inima dispozitivului este procesor NTK, dispozitivul are, de asemenea, built-in difuzor si microfon care inregistreaza sunet in calitate HD ...

 
                                   

Cand inregistrati ruta cu aparatul Xblitz Mini, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la lipsa spatiului si stergerea constanta a fisierelor arhivate. Camera inregistreaza imaginea intr-un mod constant (inregistrare in bucla), ceea ce inseamna altceva decat suprascrierea fisierelor vechi cu cele noi.

Functia de senzor G asigura protectia fisierelor cruciale in momentul coliziunii sau al franarii bruste. Camera DVR  va proteja automat fisierele video de la stergere sau suprascriere si nu vor fi inlocuite cu cele noi ...

 

 

Caracteristici tehnice:                

Model: Xblitz Mini
Procesor: Nt96220
Senzor: GC1024
Ecran: TFT de 1,5 inch
Lens: 4G
G-SENSOR
Unghiul de vizualizare: 120 °
Rezolutie video: max. 1920 × 1080
Formatul video: .MOV
Suport pentru cartele microSD
Inregistrarea cu bucla
Audio: microfon incorporat / difuzor HD
Alimentare: USB 5V
Setul contine: Xblitz Mini, adaptor de alimentare, cablu USB, card reader, suport de prindere cu ventuza, manual de utilizare.

Caracteristici

Informatii
Brand: Xblitz
Garantie: 24 luni

Caracteristici
Senzor : GC1024
Rezolutie video : max. 1920 × 1080
Format video : .MOV
Slot card : microSD
Alimentare/Incarcare: USB 5V
Display : TFT de 1,5 inch
Altele:
Procesor: Nt96220
Letile 4G
G-SENSOR
Inregistrare cu bucla
Microfon incorporat / difuzor HD

Obiectiv
Unghi de vizualizare : 120 °

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate