Categorii de produse

Camera video sport GoPro MAX

Cod: CHDHZ-201-RW


Detalii produs

Max HyperSmooth

 

 

 

 

Salutati noul rege al stabilizarii. Max HyperSmooth ofera cel mai tare videoclip din camera ta GoPro - plus ca schimba regulile jocului stabilizarii pe plan orizontal, atunci cand doresti.

Lentile digitale

 

 

 

Acum este mai usor sa obtii cel mai bun unghi a ceea ce vrei sa surprinzi. Sunt disponibile 4 lentile: Narrow, disortion-free Linear, Wide, Max SuperView - cel mai larg unghi al nostru de pana acum.

PowerPano

 

 

 

 

Poti face fotografii panoramice incredibile cu unghi de 270 grade, fara distorsiuni, cu un singur clic. Poti face chiar si selfie-uri si imagini PowerPano de actiune.

360 Audio

 

 

 

Sase microfoane incorporate se combina pentru a surprinde o experienta audio 360, sunet directional si cel mai bun sunet stereo de pana acum de la un GoPro.

Max TimeWarp

 

 

 

Creeaza videoclipuri fascinante si neintrerupte. Poti, de asemenea, sa pui pauza si sa reiei activitatea in timp real cand inregistrezi.

Rezistent la apa si praf

 

 

 

Este GoPro - construit dur si rezistent la apa, pana la 5m. Chiar vrei sa mergi mai departe de atat? Pune lentilele de protectie incluse si da drumul la actiune.

Voice Control

 

 

 

 

Controleaza vocal camera cu 13 comenzi vocale precum "GoPro, start recording!" sau "GoPro, take a photo!"

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate