Categorii de produse

Chiuveta Alveus Zonda negru 1116889 660x500x210 mm

Cod: 1116889

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Detalii produs

Brandul ALVEUS apartine unuia dintre principalii furnizori europeni de chiuvete de bucatarie, produse de gastronomie si alte produse pentru bucatarie. Experienta noastra de 42 de ani, productia a multe milioane de chiuvete de bucatarie si a peste un milion de produse de gastronomie, precum si cresterea continua a volumului de vanzari dovedeste orientarea noastra catre piata si activitatea de inovare.

ALVEUS combina chiuvetele de bucatarie, cosurile de gunoi,masinile de gatit, bateriile de bucatarie, cu un personal instruit, un departament cercetare si dezvoltare si o vasta retea de vanzari atat in tara de origine cat si in strainatate pentru a raspunde celor mai exigente nevoi ale clientilor si utilizatorilor de echipamente de bucatarie.

Caracteristici

Informatii
Brand: Alveus
Garantie: 60 luni

Specificatii tehnice
Finisaj: material compozit SMC
Dimensiuni (mm): 660 x 500 x 210
Montaj: Pe blat
Forma: Dreptunghi
Orientare cuva: Reversibila

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Elena 03 sept. 2020
Pot acorda 5* celor de la Ideall, pentru colaborare , dar chiuveta din pacate am returnat-o inapoi, pentru ca imi doream o chiuveta din compozit... aceasta este din compozit SMC ( greseala mea ca nu am observat acel SMC, sa caut exact ce este ) . Este compozit cu fibra de sticla, de aceea am hotarat sa o returnez intrucat imi doream una din compozit/ granit.
Este mare, spatioasa , arata bine, exact ca in poza, dar cum se comporta nu stiu, pentru ca imi doream sa fie din piatra nu din fibra de sticla.

Răspunde
5 stele Maria Alexandra Șerban 24 aug. 2020
O chiuveta mare, de bună calitate și eleganta. Culoare negru mat cu picuri foarte, foarte mici și fini, alb mat. Împachetată foarte bine în carton, livrare rapida și cu deschidere și verificare la livrare. Foarte mulțumită, recomand.
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate