Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Chiuveta Franke Fragranite Basis BFG 620 Negru 114.0661.560, doua cuve simetrice, 860x500x200mm

Cod: 114.0661.560

Adauga review
1,099.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 15 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Descoperiţi minunile unei bucătării Franke

Cum arată bucătăria dvs. de vis? Iese în evidenţă prin strălucirea inoxului? Sau este mai rezervată, cu un finisaj fin, din piatră? Veţi găti pentru o persoană, pentru două sau pentru douăzeci? Noi, cei de la Franke, considerăm că fiecare bucătărie ar trebui să fie la fel de unică precum sunteţi dvs. Ar trebui să fie un loc în care să vă simţiţi liberi să gătiţi, să mâncaţi, să vă distraţi, să sărbătoriţi, să petreceți timpul liber cu familia. De aceea dorim să vă oferim o bucătărie perfectă - de la chiuvetă și robinet la cuptor, plită și hotă, de dimineaţa până seara, în fiecare zi.

Fragranite: frumusețe rezistentă care durează o viață

Fragranite nu este doar unul dintre cele mai dure materiale texturate din lume, ci și unul dintre cele mai atrăgătoare. Fragranite, materialul nostru prelucrat, are o strălucire subtilă și o senzație caldă la atingere. Suprafața este fin texturată, dar nu este poroasă, asigurând un standard ridicat de igienă. Alcătuit din 80% nisip de cuarț și 20% rășină acrilică foarte dură, Fragranite de la Franke, rezistent la uzură, vă oferă frumusețe pentru o viață întreagă.

Excepțional de durabil - Fabricat pentru a rezista, și fără bacterii

Fragranite este un produs fabricat din cuarț, unul dintre cele mai dure materiale cunoscute de om. Suprafața acestuia rămâne neafectată de temperaturi de până la 280 °C. De asemenea, Fragranite este rezistent la impact și șocuri termice – nici măcar cuțitele nu îi vor zgâria suprafața. Datorită tratamentului inovator Sanitized® , igiena chiuvetelor Franke este garantată. Sanitized® reduce înmulțirea bacteriilor pe suprafață cu până la 99%, pentru o bucătărie sănătoasă care susține calitatea vieții.

Rezistent în mod sustenabil

Extrem de rezistent și fabricat din unul dintre cele mai dure materiale texturate din lume, Fragranite rămâne rezistent la pete, zgârieturi și la temperaturi ridicate de până la 280 °C.

Protecție igienică împotriva germenilor

Fragranite este tratat cu Sanitized®. Ionii săi de argint reduc înmulțirea bacteriilor și a microbilor cu până la 99%, ceea ce înseamnă o igienă mai bună și o curățare mai ușoară.

Frumusețe atemporală

Minimalistă, atemporală și cu o culoare care nu se estompează niciodată, eleganța unei chiuvete Fragranite va dura pentru totdeauna. Chiuvetele Urban Fragranite sunt disponibile în 5 culori standard Fragranite: Avena, Matte Black, Nero, Bianco si Sahara

*Fotografii cu caracter informativ

 

Specificatii

Chiuveta

Tip montare: pe blat

Forma: dreptunghi

Numar cuve: 2

Material: fragranite

Finisaj: mat

Dimensiuni chiuveta: 860x500 mm

Culoare: negru

Garantie chiuveta: 15 ani 

Informatii
Brand: Franke
Garantie: 180 luni

Specificatii tehnice
Material: Fragranite
Finisaj: Negru
Dimensiuni (mm): 860 x 500
Montaj: Pe blat
Forma: Dreptunghiulara
Orientare cuva: Fara orientare
Numar valve: 2
Accesorii incluse: Ventil 3 1/2

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL