Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBW, No Frost, 355 l, HOMEWHIZ WI-FI, Multimode, AeroFlow, HarvestFresh, Everfresh+, Display tact control, Compresor ProSmart Inverter, Clasa C, H 203.5 cm, Metal Look

Cod: B5RCNA406LXBW

Adauga review
3,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Combina frigorifica Beko B5RCNA406LXBW, No Frost, 355 l, Multimode, HOMEWHIZ, Inverter, H 203.5 cm, Metal Look

Combina frigorifica B5RCNA406LXBRW de la Beko vine cu o serie de functii si beneficii care sa iti faca stilul de viata mai usor. Cu tehnologia EverFresh, umiditatea este controlata, iar fructele si legumele raman proaspete cu pana la de 3 ori mai mult. Cu ajutorul functiei FreshGuard ai siguranta ca aerul din interiorul frigiderului circula constant si previne astfel aparitia mirosurilor neplacute.

HarvestFresh™

Inspirat de lumina solara , prospetime naturala. Tehnologia inovatoare in 3 culori simuleaza ciclul natural de lumina solara in compartiment, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga*. *Conform testarilor realizate de Intertek, pe baza rosiilor, ardeilor, morcovilor, spanacului si telinei expuse direct tehnologiei, comparativ ziua 0 si ziua 5.

AeroFlow™

Prin intermediul distribuirii uniforme a temperaturii si a reducerii la minim a fluctuatiilor de temperatura la toate nivelurile in interiorul compartimentului de racire, se obtine reducerea fenomenului de deshidratare a alimentelor proaspete. Astfel, datorita utilizarii tehnologiei AeroFlow prospetimea, aspectul si suculenta alimentelor proaspete vor fi mentinute mai mult timp.

EverFresh+

Tehnologia Beko EverFresh+ din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia EverFresh+ de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp. * Testat de SGS, pentru broccoli si salata, in comparatie cu un compartiment standard pentru fructe si legume.

HomeWhiz®

Descopera acum frigiderul ce iti pastreaza alimentele cat mai proaspete posibil, dar care te si mentine informat la fiecare pas! Alimentele care se deterioreaza din cauza usii uitate deschise sau defectiunile frigiderului pot fi incredibil de frustrante, de aceea frigiderul Beko dotat cu HomeWhiz® te avertizeaza, chiar si atunci cand nu esti langa el, daca ceva nu functioneaza bine, astfel incat alimentele din interior sa nu se mai strice. De la mancarea din interior si pana la defectiunile tehnice, frigiderul tau se asigura ca totul functioneaza la perfectie si ca alimentele tale sunt pastrate la temperatura optima, astfel incat sa ramana proaspete o perioada cat mai lunga de timp.

FreshGuard®

Flux de aer curat pentru indepartarea mirosurilor neplacute FreshGuard iti ofera siguranta ca aerul din interiorul frigiderului circula constant si astfel se mentine curat. Aceasta tehnologie inovatoare foloseste un ventilator pentru a impinge aerul prin filtre ceramice si lumina ultravioleta, asigurand astfel un flux de aer curat si indepartarea mirosurilor din interiorul frigiderului. Acest sistem extrem de eficient previne cu pana la 90%* aparitia mirosurilor neplacute din interiorul frigiderului. Pastrarea alimentelor proaspete in timp ce te bucuri de un frigider curat, fara mirosuri, iti asigura confortul mult dorit. * Testat in laboratoarele interne

BioCycle™

Utilizam materiale durabile pentru conservarea mediului nostru. Cu BioCycle™ de la Beko se reduce cantitatea de plastic din natura prin transformarea acesteia in bio-materiale sustenabile. Folosim materiale durabile in componenta suportului de oua mentinand in continuare aceeasi performanta ridicata a produselor cu care v-am obsinuit. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa.

Dairy

In acest compartiment se asigura o temperatura mai scazuta decat in compartimentul din racitor, ideal pentru a depozita produse (mezeluri, produse lactate etc.) care necesita o temperatura mai mica de depozitare sau produse din carne, pui sau pește pentru consum imediat. In acest compartiment nu se pastreza fructele si legumele.

Suport pentru sticle

Suport dedicat pentru sticle pentru eficientizarea spatiului din frigider

Display touch control

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

Suport sticle pliabil

Suport dedicat pentru sticle pentru eficientizarea spatiului din frigider.

Usi reversibile

Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.

Metal Back Cooling

Aspectul combinei frigorifice este imbunatatit datorita insertiilor din inox din interiorul racitorului si de pe rafturile acestuia, pentru un plus de eleganta.

MaxStore

Compartimentele MaxStore ale congelatorului vertical Beko sunt mai spatioase comparativ cu cele standard si astfel poti sa pastrezi si produsele mai voluminoase.

MultiMode

Cu ajutorul functiei MultiMode poti selecta 5 moduri diferite de utilizare a congelatorului si frigiderului pentru a regla oricare dintre acestea la capacitatea de care ai nevoie. Poti transforma locul conventional de congelator in frigider daca doresti mai mult spatiu pentru mancarea proaspata sau poti pastra doar unul din spatii functionale atunci cand nu ai nevoie de toata capacitatea acestuia. Daca pleci in vacanta poti opri spatiul dedicat frigiderului si sa ramana in functiune doar congelatorul. Ai flexibilitatea de care ai nevoie atunci cand spatiul nu iti mai pare suficient.

Open door notification

Aplicatia HomeWhiz® permite frigiderului Beko sa iti ofere notificari si avertizari in timp real despre starea produsului tau. Astfel, vei fi avertizat daca usa ramane deschisa mai mult de un minut, asa incat vei putea preveni deteriorarea alimentelor din interior. Mai mult, prin HomeWhiz® poti personaliza aceste notificari, astfel incat ele sa se plieze perfect nevoilor tale.

Vacation Mode

Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.

Remote Control & Monitoring

Acum este mai usor ca niciodata sa ai in controlul tau functiile frigiderului, fie ca esti in confortul locuintei tale, fie ca te afli in afara acesteia. Prin intermediul optiunilor din aplicatia HomeWhiz®, cu care este dotat frigiderul Beko, poti seta de la distanta temperatura din interiorul frigiderului sau poti ingheta rapid alimente sau bauturi.

Functie congelare rapida

Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt.

Compartiment congelare rapida

Ventilatorul suplimentar plasat la nivelul celui mai inalt raft asigura circularea aerului rece si actioneaza rapid asupra alimentelor.

Cutie legume si fructe

Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii.

Rafturi Safety Glass ajustabile

Rafturile ajustabile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

Tava cuburi de gheata

Una dintre principalele griji pe care le ai atunci cand organizezi o petrecere este gheata pentru bauturi. Simplu si rapid, tava pentru cuburi de gheata este solutia ideala.

XXL Bottle Holder

Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.

Sistem de racire No Frost

Datorita acestei inovatii, temperatura optima se mentine permanent, iar tehnologia No Frost impiedica formarea ghetii in congelator.

Cooling Fan

Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.

Materiale neinflamabile

Materialele din care sunt construite congelatoarele Beko le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

Certificare TUV

Aparatele frigorifice Beko sunt certificate TUV, confirmarea faptului ca respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei.

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 355 L
Volum total litri: 351 - 450 L
Volum frigider: 249 L
Volum congelator: 106 L
Functii speciale:
HomeWhiz Wi-F
Remote Control & Monitoring
AeroFlow™
HarvestFresh™
FreshGuard®

Compartiment frigider
Caracteristici frigider: Metal Back Cooling
Ventilator intern: Da
Numar rafturi cabinet: 3 rafturi Safety Glass ajustabile
Cutie fructe / legume: Everfresh+
Compartimente speciale: Dairy (mezeluri, produse lactate etc.)
Rafturi pe usa: 3 + XXL Bottle holder
Suport sticle: Suport pentru sticle pliabil
Suport plastic
Suport oua: Da
Functie Vacanta: Da

Compartiment congelator
Caracteristici congelator: Multimode cu temperatura fixa
Capacitate de congelare (Kg/24h): 6
Functie super congelare: Da
Detalii compartimente: MaxStore
Tava cuburi de gheata: Da

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0.465
Numar compresoare: 1
Consum energetic (kW/an): 170
Autonomie fara curent (ore): 11
Clasa climatica: SN-ST
Nivel de zgomot (dB): 35
Alte caracteristici: BioCycle™
Culoare: Argintiu
Detalii culoare: Metal Look

Functionalitate
Control: Display tact control extern
Iluminare interioara: LED
Avertizare nivel temperatura: Da
Usi reversibile: Da
Avertizare usa deschisa: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: C

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 66.3 cm
Inaltime neta: 203.5 cm
Greutate neta: 77 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL