Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, Total No Frost, 369 l, Active Oxygen, H 201 cm, Silver/Black

Cod: XH9 T2Z COJZH

5 stele
5.00 | (6 reviewuri)

2,399.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Total No Frost

Tehnologia inovatoare care contribuie la mentinerea controlului temperaturii constante si ofera cea mai buna recuperare a temperaturii, pentru o conservare excelenta a alimentelor.

Oxygen Activ 2.0

Conservarea atenta a alimentelor contribuie la o stare buna de sanatate. De aceea, frigiderele Hotpoint se ingrijesc atat de mult de mancarea dvs. Dispozitivul inovativ Active Oxygen 2.0 purifica aerul prin simularea modului natural de agregare a moleculelor de oxigen sub forma de oxigen activ si, in mod natural, incetineste procesul de deteriorare a alimentelor. Astfel isi mentine prospetimea originala mai mult timp. Este cel mai bun sistem de prevenire a deseurilor alimentare.

Separator Usa

Cutiile de pe usile reglabile va ajuta sa organizati cu usurinta si sa stocati in mod flexibil articolele de dimensiuni diferite. Puteti ajusta recipientele pentru a se potrivi cu toate dimensiunile de sticle, cutii de carton si alte articole, utilizand cat mai mult spatiul de stocare.

Informatii
Brand: Hotpoint Ariston
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 368
Volum total litri: 351 - 450 L
Volum frigider: 264
Volum congelator: 104
Functii speciale: Active Oxygen 2.0

Compartiment frigider
Dezghetare: Automata
Numar rafturi cabinet: 4
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da

Compartiment congelator
Decongelare: Automata
Capacitate de congelare (Kg/24h): 10
Numar total compartimente: 3

Detalii tehnice
Numar compresoare: 1
Consum energetic (kW/an): 281
Autonomie fara curent (ore): 17
Clasa climatica: SN-N-ST-T
Nivel de zgomot (dB): 38
Culoare: Negru
Detalii culoare: Silver Black

Functionalitate
Control: Electronic
Stele: 4

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A++

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 72 cm
Inaltime neta: 201 cm
Greutate neta: 65 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  6
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele CHELARU COSTEL 24 apr. 2021
După 2 ani de functionare sunt foarte mulțumit de produs cât și de echipa ideall.ro
Răspunde
5 stele Orex 30 iun. 2019
Am revenit la achizitia de produse Hotpoint Ariston, urmare a defectului iremediabil al combinei anterioare (alta marca), ca urmare a satisfactiei pe care am avut-o cu un produs din aceeasi categorie (combina frigorifica), achizitionat acum 13 ani, pe cand se numea doar Ariston.
Ca prima impresie, dupa 4 zile de utilizare, pot spune ca:
- PLUSURI:
Ambele compartimente sunt no frost si se vede in utilizare.
Echipamentul este extrem de incapator, versatil si silentios. Nu am remarcat niciun sunet ciudat cu toate ca am simulat, de cateva ori, situatia in care involuntar se uita usa deschisa la zona de refrigerare. Din acest p.d.v. este o combina care e pretabila inclusiv persoanelor cu dizabilitati, intrucat pentru aceasta situatie are atat semnal acustic si optic.
Cuvele pentru legume fructe si pentru alimentele stocabile la 0 grade sunt extrem de incapatoare si corespund functiei pentru care sunt create.
Display-ul este tactil si extrem de intuitiv;
Are role pe spate, asa ca va fi usor de manevrat.
- MINUSURI:
Cadrul cuvei legume fructe nu are roti posterioare, ceea ce face ca manevrarea ei, cand este umpluta, sa nu fie facila, mai ales la inchidere. Se opinteste;
Usa compartimentului refrigerant, odata ce am incarcat rafturile cu diverse, nu sta deschisa in orice pozitie ci doar la un unghi de peste 90 de grade, chiar daca am asezat combina la poloboc. si am incercat si reglajul balamalei mediane (dintre usile celor doua incinte). Degeaba!
Suportul de oua are doar 6 (sase) alveole dar e un inconvenient surmontabil.
PS
Ideall, nota 9 din 10 din punct de vedere al livrarii, intrucat mi s-a comunicat o data a livrarii, dar pana la urma a doua zi am intrat in posesia echipamentului!
Merita achizitia! Era sa omit. E facut in UE (Polonia)!
Răspunde
5 stele costin constantinescu 16 ian. 2019
dupa multe cautari am gasit acest site , initial cerusem un frigider mai mare iar domnisoara de la callcenter super ajutatoare m.a ajutat sa finalizez comanda cu produsul care intra pe usa :)) , belea arata si functioneaza vine presetat cu temp.4 / -18 tu doar sal bagi in priza si sa ai grija cum desfaci ambalajul , nu mai spun si de baieti care cara pianul ...mai aveau un pic si ar fi facut iei toata treaba fara mici atenti , fft corecti si foarte atenti ... CE MAI FELICITARI SIGUR AM SA MAI COMAND SI ALTE PRODUSE ( IN AFARA DE FRIGIDER AM MAI LUAT SI UN ARAGAZ :)))) )
Răspunde
5 stele Dragos Comsa 17 iul. 2018
Am comandat acest frigider cand alta firma de la care comandasem inainte cu 4 zile m-a sunat sa ma intrebe daca nu pot eu sa ajut soferul lor cu frigiderul pe scari pana la et6. LOL. Domnisoara de la comenzi a fost o dulceata si mi-a promis ca ei il livreaza in aceeasi zi. NU NUMAI ca l-au livrat in aceeasi dup-amiaza dar l-au livrat intact. nelovit, in stare excelenta.

Pe deasupra, echipa de soferi/instalatori au fost mai profi si atenti cu produsul pe scari decat am avut experienta in USA unde oamenii isi fac treaba cum trebuie. EXCELENT!!!!

Recomand si firma si produsul in totalitate si 100%. Apropos - daca ati citit recenzii de pe alte site-uri cum ca produsul face zgomot (pacanituri etc) - al meu e total silentios. (cumparat Azi). Vom vedea cum se descurca mai incolo daar eu deja il consider o cumparatura buna (1750lei )
Răspunde
5 stele Eugen 20 feb. 2018
Pret bun raportat la functiile combinei si marca acesteia. In 2 zile lucratoare a ajuns, curierul a asteptat sa deschid coletul, nu avea alte deformari/lovituri, fata de cele descrise in resigilate.
Dupa 3 zile functioneaza exact ca in descriere.
Per total multumit si recomand.
Răspunde
5 stele client anonim 22 dec. 2016
Motivul alegerii:
functiile pe care le are, designul si pretul f bun obtinut la ideall
Răspunde 1 comentariu
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL