Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combină frigorifică încorporabilă Liebherr ICN 3376, 255 L, NoFrost, SuperCool, SuperFrost, Display, Control electronic, Siguranţă copii, H 178 cm

Cod: ICN 3376

Adauga review
7,489.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

BioCool

 

 

Cutia BioCool permite controlul umidităţii din compartimentul frigider, pentru a obţine prospeţimea fructelor şi legumelor. Unitatea de control al umidităţii se realizează printr-un glisor.

NoFrost

 

 

Pentru o prospeţime sigură pe termen lung, aparatele NoFrost Liebherr oferă putere de răcire de calitate profesională. Alimentele congelate sunt congelate cu aer recirculat răcit şi umiditatea este disipată. Ca urmare, compartimentul congelator rămâne întotdeauna fără gheaţă, iar alimentele mai îngheaţă. Cu confortul NoFrost, decongelarea nu mai este necesară niciodată.

DuoCooling

 

Cu două circuite de agent frigorigen controlate separat complet, DuoCooling permite setarea precisă şi independentă a temperaturii combinaţiilor frigorifice din frigider şi congelator. Între frigider şi congelator nu are loc schimbul de aer. Sunt evitate transferul de miros şi uscarea produselor alimentare depozitate.

Amortizare a închiderii SoftSystem

 

 

Amortizarea închiderii SoftSystem este confortabilă şi impresionează în utilizarea zilnică. În cazul uşii închise, SoftSystem integrat în uşă, atenuează mişcarea şi asigură o închidere deosebit de blândă chiar şi când uşa interioară este complet încărcată. La aparatele încorporate, uşa se închide automat la un unghi de deschidere de aprox. 30°.

VarioSafe

 

 

VarioSafe oferă o vedere clară şi ordine. Locul ideal pentru alimente, precum şi ambalaje mici, tuburi şi borcane. Seiful poate fi ajustat în înălţimea şi plasat în mai multe poziţii în înălţime ale coloanei de lumină.

Partea electronică cu touch

 

 

Blocul electronic touch inovator cu display LCD asigură menţinerea constantă a temperaturilor selectate în seifurile individuale de vin. Afişajul digital al temperaturii vă informează în legătură cu valorile setate. Prin atingerea fină a suprafeţei de operare touch, toate funcţiile pot fi setate uşor şi foarte confortabil. Alarma uşii şi a temperaturii informează despre neregularităţi, de ex. o uşă deschisă. Dispozitivul de siguranţă pentru copii protejează împotriva reglării neintenţionate a panoului de operare.

Suport pentru ouă

 

 

Suportul variabil pentru ouă este extensibil. Astfel, se pot depozita în siguranţă până la 20 de ouă, respectiv 28 de ouă de prepeliţă. Pentru o durată de depozitare mai îndelungată, se recomandă depozitarea ouălor cu vârful în jos sau plasarea suportului pentru ouă în FlexSystem al seifului BioFresh.

Iluminare a compartimentului congelator

 

Iluminarea cu LED este poziţionată pentru a economisi spaţiu deasupra sertarelor. Acesta asigură cea mai imagine a produselor şi asigură iluminarea optimă a sertarelor congelatoare extinse.

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă

 

 

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă cu capac poate fi uşor umplută cu apă, datorită deschiderii convenabile de umplere. Capacul complet etanş permite transportul şi depozitarea sigură şi uscată a tăviţei.

Iluminare BioCool

 

Cutia BioCool este echipată cu iluminare LED pentru o prezentare optimă a alimentelor depozitate. Aceasta este frumos integrată în peretele lateral.

Untieră

 

 

Cutia pentru unt poate fi utilizată cu uşurinţă cu o singură mână şi se deschise uşor. Acestea sunt rezistente la spargere, pot fi spălate în maşina de spălat vase şi se potrivesc pe toate poliţele Liebherr.

FrostSafe

 

 

Cu FrostSafe, sertarele foarte înalte şi detaşabile sunt complet închise. Ca urmare, temperatura nu iese rapid în cazul deschiderii aparatului. Frontul transparent al compartimentelor asigură o imagine de ansamblu optimă asupra produselor alimentare congelate.

GlassLine în interior

 

 

Impresia de ansamblu de înaltă calitate a interiorului este completată de dotarea elegantă GlassLine din sticlă securizată. Rafturile elegante GlassLine sunt rezistente la spargere, zgârieturi şi sunt uşor de curăţat. Barele din oţel inoxidabil de înaltă calitate completează imaginea de ansamblu armonioasă.

Picioruşe reglabile în înălţime

 

 

Datorită picioruşelor reglabile în înălţime din faţă, aparatele Liebherr pot fi aliniate optim. Astfel, funcţionalitatea şi aspectul aparatelor sunt garantate.

Montaj ferm pe uşă​

 

 

Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului.

Siguranţă pentru copii

 

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Regim automat SuperFrost

 

 

Regimul automat SuperFrost face congelarea uşoară şi eficientă din punct de vedere energetic. Acesta preia scăderea rapidă a temperaturii la -32°C şi creează astfel rezerva de răcire pentru congelarea blândă a vitaminelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, regimul automat SuperFrost revine la regimul normal după maximum 65 ore, economisind astfel energie.

Coloană de lumină LED pe o parte

 

 

Coloana de lumină integrată pe o parte, asigură o iluminare uniformă a interiorului. Intensitatea luminii este majorată la deschidere. Satinarea capacului luminos creează o dispoziţie de iluminare elegantă.

Şine de nivelare

 

 

Aparatele mai mari decât nişa de 140 cm, dispun de două şine de nivelare în partea dreaptă şi stânga în zona podelei. Astfel, se permite alinierea perfecţionată şi asigurată împotriva coborârii a aparatului de refrigerare. Aceasta asigură un comportament optim al închiderii uşii şi o funcţionare ideală de răcire.

Raft din sticlă divizibil

 

 

Placa de sticlă divizibilă şi cu posibilitate de tragere oferă o flexibilitate şi mai mare în depozitarea produselor alimentare şi a vaselor înalte. Toate rafturile din sticlă securizată pot fi utilizate la diferite înălţimi, în funcţie de necesar.

VarioSpace

 

 

La toate congelatoarele cu NoFrost şi SmartFrost, sertarele şi rafturile intermediare din sticlă aflate dedesubt pot fi uşor îndepărtate. Aşa a fost creat VarioSpace - sistemul practic pentru spaţiul de depozitare suplimentar, astfel încât se creează spaţiu pentru produsele alimentare voluminoase congelate.

Recipient interior neted

 

 

Caracteristic pentru compartimentul interior al frigiderelor sunt câte două coloane elegante de susţinere pe ambele elegante în domeniul frontal şi posterior. Acestea asigură o mare flexibilitate în reglarea plăcilor din sticlă. Un alt avantaj este suprafaţa foarte netedă a recipientului interior, care este, prin urmare, uşor de curăţat.

Sens de închidere a uşii reversibil

 

 

Aparatele sunt echipate din fabricaţie cu un sens de închidere a uşii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a uşii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare.

Aparate incorporabile integrabile

 

 

Aparatele pot fi instalate cu uşurinţă în spatele uşii mobilierului reconstruit şi astfel, integrate perfect în bucătărie. Ca urmare, se creează un front al bucătăriei uniform optic. Vă rugăm să respectaţi tehnica de montare a uşii mobilierului. Montare uşă fixă: Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului. Montare uşă antrenată: Uşa mobilei este ataşată direct la dulapul înalt şi este legată cu uşa aparatului prin şinele de glisare. La deschiderea şi închiderea, uşa mobilierului glisează de-a lungul şinelor.

PowerCooling-System

 

 

Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Un comutator de contact pentru uşă opreşte ventilatorul la deschiderea uşii. Acesta economiseşte energie valoroasă.

Alarmă uşă

 

 

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Sertare pe role din compartimentul congelator

 

Sertarele congelatoare foarte-înalte pe roţi sunt uşor de extins când sunt încărcate complet. Datorită designului transparent, compartimentele asigură o imagine de ansamblu excelentă şi pot fi uşor îndepărtate şi curăţate.

Alarmă de temperatură

 

 

Alarma de temperatură informează imediat optic şi acustic despre abaterile de temperatură nedorite, de exemplu, în cazul uşii deschise sau după o întrerupere de curent.

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Da

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 255 L
Volum total litri: 251 - 300 L
Volum frigider: 193 L
Volum congelator: 62 L
Functii speciale: FrostControl

Compartiment frigider
Caracteristici frigider: Răcire cu aer recirculat
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da
Compartiment sticle pe usa: Da
Suport oua: Da
Functie Super racire: SuperCool

Compartiment congelator
Caracteristici congelator: Sistem FrostSafe cu sertare transparente, închise de jur împrejur
Capacitate de congelare (Kg/24h): 10
Functie super congelare: SuperFrost (reglabil în funcţie de cantitate)
Detalii compartimente: 3 sertare
Alte specificatii congelator: Sistem de iluminare cu LED

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0,628
Consum energetic (kW/an): 230
Autonomie fara curent (ore): 15
Clasa climatica: SN-T
Nivel de zgomot (dB): 38
Alte caracteristici: Amortizare a închiderii: SoftSystem
Culoare: Alb
Detalii culoare: Interior alb

Functionalitate
Control:
MagicEye cu LCD şi afişaj digital al temperaturii
Operare: parte electronică cu touch
Iluminare interioara: Coloană de lumină LED stânga
Blocare acces copii: Da
Stele: 4
Avertizare usa deschisa: Acustic
Alarma: Optic şi acustic (în caz de defecţiune)

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: F
Clasa eficienta energetica: A++

Dimensiuni
Latime neta: 56-57 cm (cotă nişă)
Adancime neta: 55 cm (cotă nişă)
Inaltime neta: 177.2-178.8 cm (cotă nişă)
Greutate neta: 66.7 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL