Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combina frigorifica incorporabila Liebherr ICBNd 5173, 244L, No Frost, Display Touch&Swipe, SuperFrost, SuperCool, IceMaker, BioFresh cu HydroBreeze, Alb

Cod: ICBNd 5173

Adauga review
12,669.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

BioFresh cu HydroBreeze

 

Doriţi să refrigeraţi fructele şi legumele ca profesioniştii? HydroBreeze vă va încânta: Ceaţa rece, împreună cu temperatura din Safe puțin peste 0 °C, oferă produselor alimentare un plus pentru o valabilitate mai lungă. Şi asigură un efect Wow optic. HydroBreeze se activează la fiecare 90 minute pentru 4 secunde şi pentru 8 secunde la deschiderea uşii.

NoFrost

 

Când deschideţi compartimentul congelatorului, doriţi să vedeţi produse alimentare congelate – dar în niciun caz gheaţă şi condens. NoFrost protejează spaţiul de congelare de îngheţ nedorit, care consumă multă energie şi este uneori costisitoare. NoFrost înseamnă: Gata cu decongelarea laborioasă şi consumatoare de timp a compartimentului congelatorului, mai mult timp pentru alte lucruri – economisirea banilor.

DuoCooling

 

 

DuoCooling asigură datorită celor două circuite ale agentului frigorigen separate complet, să nu aibă loc un schimb de aer între frigider şi congelator. Produsele alimentare nu se usucă şi nu se transmite mirosul. Cu alte cuvinte: aruncaţi mai puţin, cumpăraţi mai rar, dar economisiţi şi savuraţi mai mult.

LightTower

 

Bucuraţi-vă de un spaţiu interior iluminat optim: LightTower pun produsele alimentare în cea mai bună lumină şi sunt poziţionate, astfel încât frigiderul dumneavoastră umplut să fie iluminat în permanenţă pe o suprafaţă mare. Deoarece LightTower sunt integrate în pereţii laterali, rămâne şi mai mult spaţiu pentru produsele dumneavoastră alimentare.

Display Touch & Swipe

 

Aparatul dumneavoastră Liebherr vă va asculta la o atingere: Datorită display-ului Touch & Swipe operaţi frigiderul dumneavoastră intuitiv şi foarte simplu. Selectaţi simplu funcţiile precum „SuperCool“ pe display-ul color prin atingere şi glisare. La fel de uşor reglaţi şi temperatura. Dacă nu operaţi activ display-ul? Vă indică temperatura reală.

SoftSystem

 

De la micul dejun până la gustarea de la miezul nopţii – există multe ocazii pentru a deschide şi închide din nou frigiderul. Iar cu aparatul dumneavoastră Liebherr acest lucru este foarte distractiv: Datorită SoftSystem se închide uşa frigiderului uşor amortizată şi sigur, precum şi plăcut de uşor şi silenţios. Totodată rămân stabile sticlele depozitate în uşa interioară – nimic nu se clatină sau se mişcă.

SoftTelescopic

 

Bucuraţi-vă de faptul că puteţi deschide BioFresh-Safes: Nu numai din cauza produselor alimentare proaspete – ci şi datorită faptului că deschiderea este uşoară şi închiderea este automată şi amortizată. Acest lucru este asigurat de şinele telescopice, pe care se află Safes. Iar deoarece acestea se extind complet, aveţi cea mai bună privire de ansamblu asupra conţinutului.

VarioSpace

 

 

Doriţi să depozitaţi în siguranţă un tort supraetajat până la petrecerea de vară? Nicio problemă pentru vitrina dumneavoastră frigorifică Liebherr: ea ştie că, uneori, este nevoie de mai mult spaţiu. Graţie combinei frigorifice VarioSpace puteţi extrage simplu fiecare dintre sertarele frigorifice şi fiecare placă intermediară din sticlă situată dedesubt – şi voilà: aveţi deja spaţiul dumneavoastră de depozitare extra-înalt!

SuperFrost

 

 

Doriţi să congelaţi produsele dumneavoastră alimentare proaspete protejând vitaminele? Activaţi simplu SuperFrost – deja îşi creşte congelatorul puterea de răcire. Astfel rămâne constantă temperatura, dacă introduceţi produse alimentare necongelate. SuperFrost este totodată economic energetic: În cazul în care nu deconectaţi manual funcţia, se dezactivează automat după 65 ore.

SmartDeviceBox cu posibilitate de postechipare

 

Doriţi să fiţi echipat pentru viitorul Smart Home? Aparatul dumneavoastră Liebherr vă sprijină cu plăcere: Îl puteţi postechipa cu un SmartDeviceBox, care vă aduce aparatul dumneavoastră Liebherr pe internet. SmartDeviceBox se poate încorpora în câţiva paşi simpli şi vă deschide deja de astăzi întreaga lume a posibilităţilor digitale.

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Da

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 244
Volum total litri: 151 - 250 L
Volum frigider: 173 L
Volum congelator: 71 L
Functii speciale: SmartDeviceBox: cu posibilitate de postechipare

Compartiment frigider
Caracteristici frigider: Filtru cu carbon activ FreshAir
Cutie fructe / legume: BioFresh cu HydroBreeze
Rafturi pe usa: Da
Compartiment sticle pe usa: Da
Functie Super racire: Da

Compartiment congelator
Caracteristici congelator: VarioSpace
Capacitate de congelare (Kg/24h): 6
Functie super congelare: Da
Detalii compartimente: 3 sertare
Sistem cuburi de gheata:
Producţie cuburi gheaţă in 24 ore: 1,2 kg
Rezervă cuburi de gheaţă: 5,0 kg

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0.569
Consum energetic (kW/an): 208
Autonomie fara curent (ore): 9
Clasa climatica: SN-ST
Nivel de zgomot (dB): 34
Culoare: Alb

Functionalitate
Control: Ecran Touch&Swipe
Iluminare interioara: Da (frigider)
Stele: 4

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: D

Dimensiuni
Latime neta: 56-57 cm (Cotă nişă)
Adancime neta: 55 cm (Cotă nişă)
Inaltime neta: 177,2-178,8 cm (Cotă nişă)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL