Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Plafoniera LED RGB WiZ SuperSlim, Wi-Fi, control vocal, 32W, 3750 lm, lumina alba si color (2200-6500K), IP20, 55cm, Alb

Cod: 000008720169072657

Adauga review
606.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita
Bine ați venit în lumea iluminării moderne, o lume în care puteți controla lumina cu un simplu click sau cu vocea, datorită noului sistem de iluminat inteligent, cu ajutorul plafonierei WiZ SuperSlim. Acest sistem de iluminat vă permite să schimbați ambianța din încăperea dvs. într-o secundă, datorită gamei sale extinse de 16 milioane de culori și a spectrului larg de temperatură a culorii, de la 2700-6500k.
 
Cu o putere de 32W și 3750lm, plafoniera LED WiZ SuperSlim oferă o lumină puternică și totuși economică, potrivită pentru orice încăpere. Designul său subțire de 550x23mm o face discretă și elegantă, adăugând un plus de stil oricărui spațiu.
 
Parte a brandului WiZ Connected, plafoniera LED este proiectată pentru a fi mai mult decât o simplă sursă de lumină. Aceasta este un instrument care îmbină funcționalitatea cu estetica pentru a crea o ambianță multicoloră perfectă pentru orice situație. Fie că doriți să vă relaxați după o zi lungă de muncă, să aveți o atmosferă veselă pentru o petrecere sau să creați un mediu de lucru optim, această plafonieră LED vă permite să ajustați lumina exact cum doriți.
 
Controlul luminii nu a fost niciodată mai simplu. Datorită compatibilității cu Wi-Fi și Bluetooth, Plafoniera LED alba WiZ SuperSlim poate fi controlată direct de pe telefonul dvs. mobil sau tabletă. Cu doar câteva atingeri, puteți schimba culoarea, intensitatea sau chiar programa orele de aprindere și stingere a luminii.
 
În plus, plafoniera WiZ Connected este compatibilă cu asistenții virtuali Google, Alexa și Siri. Astfel, nu trebuie să vă ridicați de pe canapea sau să întrerupeți ceea ce faceți pentru a regla lumina. Trebuie doar să comandați asistentului virtual să facă schimbarea pentru dvs.
 
Descoperiți cum sistemul de iluminat inteligent, poate transforma casa dvs. într-un spațiu vibrant și plin de viață. Optați pentru tehnologia WiZ Connected și creați o ambianță multicoloră care să vă reflecte starea de spirit și personalitatea. Lăsați-vă imaginația să zboare și experimentați o nouă lume a luminii, cu WiZ SuperSlim.
Lamp-Type
Ceiling
Grad de protectie
IP20
Soclu
No
Tip produs
Plafoniera
Putere W
30 - 34.9
Tensiunea de alimentare
220 - 240V
Temperatura de culoare
RGB

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL