Categorii de produse

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM300X, 800 W, 20 l, Grill, Inox

Cod: BM300X

5 stele
4.33 | (3 reviewuri)

.

Detalii produs

Comenzi electronice precise

Indiferent dacă cuptorul Dvs. cu microunde este controlat prin comenzi mecanice sau electronice, puteţi mereu seta şi regla durata de preparare şi programul. Majoritatea cuptoarelor cu microunde de la Gorenje au comenzi electronice, care, pe lângă specificarea exactă a programului şi a timpului vă permite să preparaţi mâncarea din nou, aşa cum doriţi. Deoarece mâncarea este încălzită aproape imediat în cuptorul cu microunde, faptul că se poate asigura duplicarea rezultatelor poate fi mai util decât aţi crede. De exemplu, atunci când încălziţi mâncarea de bebeluş, sau atunci când preparaţi felul Dvs. favorit de mâncare.

Interior din Inox

Interiorul anumitor microunde este din inox, pentru rezultate excelente la gătit. Inoxul îmbunătăţeşte circulaţia microundelor.

Setarea manuală a nivelurilor de putere

Cele cinci niveluri de putere reglează nivelul microundelor pentru rezultate perfecte.
Cele cinci niveluri de putere vă permit să reglaţi nivelul microundelor în funcţie de felul de mâncare pe care doriţi să îl preparaţi. Puteţi regla nivelul microundelor la 100 %, 70 %, 50 %, 30 % sau 10 %, în funcţie de cât de preparat trebuie să fie felul de mâncare. În acelaşi fel puteţi regla nivelul de putere pentru grill, pre-încălzirea cuăptorului şi gătire conveţională.

Încălzitor grill heater – o modalitate rapidă pentru o crustă crocantă

Încălzitorul grill poate fi folosit pentru a rumeni anumite alimente, pentru a le da crustă. În combinaţie cu microundele grill-ul poate fi folosit mai ales pentru a prepara rapid mâncarea. La jumătatea procesului cuptorul vă va anunţa să întoarceţi mâncarea, pentru o rumenire uniformă.

AUTO MENIU / Programe presetate şi memorie pentru o utilizare mai uşoară

Niciodată nu a fost mai uşor să gătiţi! Puteţi alege programul pe care îl doriţi; cuptorul va regla procesul de preparare. Mai multe modele au meniuri automate, adică un anumit număr de programe presetate pentru ca Dvs. să preparaţi mai uşor anumite feluri de mâncare. Alegeţi tipul de mâncare, introduceţi greutatea alimentului, iar cuptorul va regla automat timpul şi puterea. Pentru cei care folosesc o anumită procedură pentru a prepara un fel preferat de mâncare, funcţia memorie va fi foarte utilă. Puteţi salva procedura de preparare a unui fel de mâncare, pentru a utiliza mai târziu.

Curăţare uşoară

Panourile interioare ale cuptorului cu microunde sunt netede, din inox. Atunci când gătiţi la microunde pereţii interiori rămân reci, astfel încât pe ei nu se vor depune cruste, bucăţi de mâncare sau grăsime. Mâncarea poate fi preparată fără adaosuri de lichid sau grăsime, ceea ce reduce gradul de murdărie. Pentru a curăţa cuptorul aveţi nevoie doar de o cârpă umedă.

SmartDisplay

Un afişaj larg, vertical, care se întinde pe toată înălţimea cuptorului cu microunde, îi oferă acestuia o înfăţişare stilată, iar Dvs. vă va fi mai uşor să monitrizaţi procesul de gătire pe baz funcţiilor selectate. Mai mut decât atât, un cronometru vă va informa asupra timpului necesare gătitului.

Descarca documente

Caracteristici

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Tip: Microunde
Capacitate [l]: 20
Capacitate: 20 L
Putere microunde [W]: 1000
Functii: AUTO menu
Deschidere uşă: Tasta - Stanga
Afisaj: LED
Trepte de putere: 6
Tip control: Electronic
Timer: Da
Incorporabil: Da

Informatii generale
Cavitate interioara: Inox
Diametru platou [cm]: 24.5
Grill: Nu
Blocare acces copii: Da
Culoare: Inox
Greutate [kg]: 18.2
Lungime cablu de alimentare (m): 1

Dimensiuni
Latime neta: 59,5 cm
Adancime neta: 34,5 cm
Inaltime neta: 38,8 cm
Greutate neta: 15 kg

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
4.33 / 5
5
33%
  1
4
66%
  2
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
4 stele a 14 feb. 2018
Singurul punct negativ - daca lasi usa deschisa la cuptor, becul din interior nu se stinge.
Răspunde
5 stele client anonim 02 mai 2017
Motivul alegerii:
recomandarile altor prieteni
Pro: raport calitate pret foarte bun
Minusuri: inca n-am constat puncte lipsa
Răspunde
4 stele client anonim 03 apr. 2017
Motivul alegerii:
raportul pret calitate
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate