PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG, Inverter, 23 l, 1000 W, Grill, Programe auto, Display, Negru/Argintiu

Cod: NN-DF383BEPG

Adauga review
1499.00 lei
reducere 560.00 lei (37%)
939.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 313.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 234.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Intreaba stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Potrivire în spații mici, funcționare superbă.

Un cuptor multifuncţional rapid pentru mâncăruri delicioase.

Cuptor cu încălzitor dublu

 

 

 

 

 

 

Vă permite să coaceţi şi să frigeţi la 100-220 ºC. Căldura este emisă uniform de sus şi de jos. Sistemul cu încălzitor dublu aduce performanţe excelente unui cuptor compact.

Gătire combinată simultană

 

 

 

 

 

Încălzitoarele de sus şi de jos rumenesc exteriorul mâncării, iar microundele încălzesc perfect interiorul acesteia. Acest lucru reduce semnificativ durata de gătire şi economiseşte energie, rezultând o mâncare crocantă la exterior şi zemoasă la interior.

Design pentru economie de spaţiu

 

 

 

 

 

 

Corpul compact încape perfect pe o tejghea îngustă sau sub un raft. Util şi ca un al doilea cuptor uşor de utilizat. * Spaţii libere necesare: 15 cm deasupra cuptorului, 10 cm în partea din spate, 5 cm pe o laterală, mai mult de 40 cm pe cealaltă laterală.

Capacitatea este mai mare decât pare.

Mai mult spaţiu de gătire pentru mai multă mâncare odată. Mâncare suficientă pentru întreaga familie.

Secretul designului plat

 

 

O antenă de microunde ascunsă sub placa plată se roteşte pentru a distribui microundele în tot cuptorul. Se elimină astfel necesitatea unei plăci turnante. Interiorul cuptorului are o acoperire fluorică neaderentă pentru curăţare uşoară.

Evoluţia tehnologiei Inverter

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia Inverter a permis un control multinivel precis al încălzirii. Noua tehnologie Inverter face posibilă acum încălzirea la niveluri de putere uniforme.

Gătirea rapidă înseamnă alimente sănătoase

 

 

 

 

 

Puterea de gătire şi performanţele cuptorului cu microunde Panasonic Inverter a produs creşteri semnificative ale nivelurilor substanţelor nutritive din anumite mâncăruri comparativ cu alte metode de gătire, de exemplu fierberea şi gătirea cu abur.* Nu doar că mâncarea dvs. va fi gata rapid, dar aceasta va conţine şi substanţele nutritive sănătoase pe care le aşteptaţi. * Datele utilizate au fost obţinute dintr-un studiu de comparare a metodelor de gătire cu cuptoare cu microunde Panasonic cu cele tradiţionale efectuat de Departamentul de ştiinţe nutriţionale al Universităţii Cornell.

Dezgheţare turbo Inverter

 

 

 

 

Panasonic a dezvoltat metoda Dezgheţare turbo, care vă permite să dezgheţaţi alimente mai rapid chiar decât metoda anterioară Dezgheţare automată Panasonic. Tehnologia Dezgheţare turbo Panasonic Inverter este un sistem avansat de secvenţiere a puterii microundelor care utilizează caracteristica de furnizare de putere continuă Inverter.

Gătire cu senzor

 

 

 

 

 

Senzorul integrat selectează automat nivelul de putere şi durata sugerată de gătire. [6 programe cu senzor] • Mâncare refrigerată • Legume congelate • Mîncare congelată • Paste • Legume proaspete • Orez

 

Utilizare uşoară şi funcţii utile

 

 

 

 

 

Afişează programul selectat şi indică pasul următor. Preprogramaţi anumite valori pentru putere şi durată pentru o gătire mai comodă. Vă permite să scoateţi mâncarea din cuptor mai uşor şi în condiţii de siguranţă.

Noul mod de a găti

Descoperiţi bucuria gătitului sănătos, cu ingrediente proaspete, cu tehnologia Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde. Graţie controlului său precis al puterii, mâncărurile sunt gătite uniform şi sunt gata extrem de rapid.

Rezultate optime la gătit

Este întotdeauna o provocare să gătiţi o friptură până când este suculentă şi perfect roz în interior, cu o textură crocantă la exterior. Dar, graţie tehnologiei Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde şi funcţiei de grătar, acest lucru este uşor. Spre deosebire de cuptoarele cu microunde convenţionale care pornesc şi opresc în mod repetat nivelul maxim de putere, acest produs menţine nivelul optim de putere chiar şi pentru cele mai complicate feluri de mâncare. Nici chiar decongelarea rapidă a unei fripturi nu mai este o problemă. Mâncarea dvs. este gătită nu doar mai blând, ci şi mai rapid.¹ ¹ Se aplică doar cuptoarelor cu microunde mixte şi cu grătar.

Noul mod de a găti. Proaspăt. Sănătos. Inteligent

Care este diferenţa între cuptoarele cu microunde Panasonic cu tehnologie Inverter şi cele fără această tehnologie? Cuptoarele cu microunde convenţionale pornesc şi opresc nivelul maxim de putere, în timp ce tehnologia Inverter menţine nivelul optim de putere pentru a prepara rapid mâncăruri sănătoase şi gătite uniform.

Chiar şi la încălzire şi la decongelare

Este dificil să topiţi ciocolată într-un cuptor cu microunde convenţional fără a o arde. Mâncarea pentru bebeluşi ridică şi mai multe probleme, deoarece trebuie să vă asiguraţi că nu există porţiuni prea fierbinţi sau prea reci. Graţie tehnologiei noastre Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde, puteţi să încălziţi şi să decongelaţi în timp record chiar şi alimentele cele mai sensibile.

Economiseşte timp şi energie

Gătiţi cu până la 40 %¹ mai rapid cu modul de gătit combinat, prin utilizarea mai multor funcţii în acelaşi timp. Spre deosebire de cuptoarele cu microunde fără tehnologie Inverter, care operează funcţiile doar una după alta, ceea ce face ca gătitul să dureze mai mult. Combinaţi funcţia de microunde cu funcţia de convecţie sau de grătar - ori cu toate în acelaşi timp. Astfel, economisiţi 19 %² din energie în timpul funcţionării şi chiar până la 50 %³ în modul de aşteptare. ¹ Comparaţie între produse Panasonic cu bucăţi de pui de 600 g. Este posibil ca procentajul să difere în funcţie de ingrediente. ² Testare internă de produse Panasonic. Pentru caracteristicile exacte ale fiecărui produs, consultaţi specificaţiile tehnice.

 

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Tip: Microunde/Grill
Capacitate [l]: 23
Capacitate: 21 - 23 L
Putere microunde [W]: 1000
Functii:
Tehnologie Inverter Panasonic
Decongelare rapidă
Auto senzor
Auto ghid
Ghidare de operare text digital deplasant
Programe automate: 16
Deschidere uşă: Uşă cu rabatare verticală
Afisaj: Da
Trepte de putere: 6
Tip control: Digital-mecanic
Incorporabil: Nu

Informatii generale
Cavitate interioara: Acoperire fluorică
Grill: Da
Putere grill [W]: 1000 W
Blocare acces copii: Da
Culoare: Negru/Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 48.3 cm
Adancime neta: 39.6 cm
Inaltime neta: 31 cm
Greutate neta: 13.5 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter