PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD36HMSUG, Inverter, 23 l, 1000 W, Grill, Steam+, Programe auto, Display, Argintiu

Cod: NN-GD36HMSUG

Adauga review
1099.00 lei
reducere 400.00 lei (36%)
699.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 233.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 174.75 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Intreaba stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Cuptor cu microunde cu grătar, cu accesoriu pentru gătit la aburi

Tigaie Steam+: gătiţi cu uşurinţă la aburi, fierbeţi înăbuşit, rumeniţi la grătar şi gătiţi cu aburi la grătar • 17 programe automate

Gătit sănătos cu tigaia Steam+

Cuptorul cu microunde şi cu grătar NN-GD36 este livrat cu o tigaie Steam+ care vă permite să gătiţi mâncarea la aburi şi/sau pe grătar, uşor şi rapid. Gătitul la aburi este una dintre cele mai bune metode de a servi mâncare „proaspătă, preparată rapid”, indiferent de cât de ocupat sunteţi. Tigaia Steam+ este o ustensilă de gătit fiabilă care vă oferă patru funcţii diferite de gătit: Steam (Gătit la aburi), Simmer (Fierbere înăbuşită), Crispy grill (Rumenire la grătar) sau Steam grill (Gătit cu aburi la grătar).. Vă permite să preparaţi o gamă largă de mâncăruri delicioase. Prin adăugarea capacului la tigaia „Panacrunch”, puteţi găti mâncarea la aburi utilizând „abur pur”, deoarece capacul din oţel inoxidabil reflectă microundele în timpul procesului de gătit. Prin utilizarea tigăii fără capac, se creează o textură crocantă pe partea inferioară a mâncării, iar uleiul în exces se scurge prin partea laterală a tigăii. Modelul NN-GD36 este un cuptor cu microunde multifuncţional care menţine alimentele zemoase şi suculente, păstrând nutrienţii din ingredientele proaspete şi care prepară mâncăruri proaspete de bună calitate, în mod rapid.

Eficienţă cu o atingere de buton

Opţiunea Quick 30 (Rapid în 30 de secunde) vă permite să gătiţi rapid şi simplu timp de 30 de secunde fără a fi necesară selectarea unor setări suplimentare. De asemenea, funcţia Add Time (Adăugare timp) oferă o flexibilitate personalizată în bucătărie. Dacă timpul setat într-un program automat de gătit nu este suficient şi preferaţi să gătiţi mâncarea mai mult timp, puteţi utiliza funcţia Add Time (Adăugare timp) pentru a adăuga timp după cum doriţi. Iar la final, dacă doriţi să eliminaţi mirosurile neplăcute de mâncare din cuptorul cu microunde, funcţia Aqua Clean este pentru dvs. Nu trebuie decât să aşezaţi o cană cu apă şi puţin suc de lămâie în cuptorul cu microunde şi să apăsaţi pe butonul Aqua Clean. Aceasta va începe să fiarbă cana cu apă, iar aburul produs în cuptorul cu microunde va dezodoriza şi va curăţa interiorul, fără a fi necesar să utilizaţi produse de curăţare.

Noul mod de a găti

Descoperiţi bucuria gătitului sănătos, cu ingrediente proaspete, cu tehnologia Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde. Graţie controlului său precis al puterii, mâncărurile sunt gătite uniform şi sunt gata extrem de rapid.

Rezultate optime la gătit

Este întotdeauna o provocare să gătiţi o friptură până când este suculentă şi perfect roz în interior, cu o textură crocantă la exterior. Dar, graţie tehnologiei Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde şi funcţiei de grătar, acest lucru este uşor. Spre deosebire de cuptoarele cu microunde convenţionale care pornesc şi opresc în mod repetat nivelul maxim de putere, acest produs menţine nivelul optim de putere chiar şi pentru cele mai complicate feluri de mâncare. Nici chiar decongelarea rapidă a unei fripturi nu mai este o problemă. Mâncarea dvs. este gătită nu doar mai blând, ci şi mai rapid.¹ ¹ Se aplică doar cuptoarelor cu microunde mixte şi cu grătar.

Noul mod de a găti. Proaspăt. Sănătos. Inteligent

Care este diferenţa între cuptoarele cu microunde Panasonic cu tehnologie Inverter şi cele fără această tehnologie? Cuptoarele cu microunde convenţionale pornesc şi opresc nivelul maxim de putere, în timp ce tehnologia Inverter menţine nivelul optim de putere pentru a prepara rapid mâncăruri sănătoase şi gătite uniform.

Chiar şi la încălzire şi la decongelare

Este dificil să topiţi ciocolată într-un cuptor cu microunde convenţional fără a o arde. Mâncarea pentru bebeluşi ridică şi mai multe probleme, deoarece trebuie să vă asiguraţi că nu există porţiuni prea fierbinţi sau prea reci. Graţie tehnologiei noastre Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde, puteţi să încălziţi şi să decongelaţi în timp record chiar şi alimentele cele mai sensibile.

Economiseşte timp şi energie

Gătiţi cu până la 40 %¹ mai rapid cu modul de gătit combinat, prin utilizarea mai multor funcţii în acelaşi timp. Spre deosebire de cuptoarele cu microunde fără tehnologie Inverter, care operează funcţiile doar una după alta, ceea ce face ca gătitul să dureze mai mult. Combinaţi funcţia de microunde cu funcţia de convecţie sau de grătar - ori cu toate în acelaşi timp. Astfel, economisiţi 19 %² din energie în timpul funcţionării şi chiar până la 50 %³ în modul de aşteptare. ¹ Comparaţie între produse Panasonic cu bucăţi de pui de 600 g. Este posibil ca procentajul să difere în funcţie de ingrediente. ² Testare internă de produse Panasonic. Pentru caracteristicile exacte ale fiecărui produs, consultaţi specificaţiile tehnice.

 

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Tip: Microunde/Grill
Capacitate [l]: 23
Capacitate: 21 - 23 L
Putere microunde [W]: 1000
Functii:
Tehnologie Inverter Panasonic
Decongelare rapidă/prin impulsuri
Setare Quick 30 Seconds
Setare Add time
Programe automate: 17
Trepte de putere: 6
Tip control: Panou tactil/cadran
Incorporabil: Nu

Informatii generale
Cavitate interioara: Gri acrilic
Diametru platou [cm]: 28.5
Grill: Da
Putere grill [W]: 1000 W
Blocare acces copii: Da
Culoare: Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 48.8 cm
Adancime neta: 39.5 cm
Inaltime neta: 27.9 cm
Greutate neta: 10 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter