Categorii de produse

Cuptor electric Albatros A45BP2, 3500 W, 45 L, 2 zone de gatit electrice, 4 functii, Semnal sonor, Negru

Cod: A45BP2


Detalii produs

Modern și fiabil

 

 

 

 

Vrei să încălzești rapid mancarea? Vrei să prepari un sandwich delicios și cald? Ai poftă de un tort cu mere sau biscuiți cu ciocolată? Ai în cap o rețetă inventivă pentru o prajitură sau vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o friptură la cuptor? Indiferent de dorințe, cuptorul electric Albatros A45BP2 va fi aliatul tău de nadejde!
Cuptorul electric Albatros vine și cu două plite încorporate deasupra, astfel că îl poți folosi oricând și pe post de aragaz. Poți prepara supa preferată și coace o friptură delicioasă in același timp, cu ajutorul aceluiași produs! Acesta este alegerea ideală pentru a crea mâncăruri speciale și inventive pentru tine și familia ta!

Capacitate mare - eficiență maximă

 

 

 

 

 

Capacitatea de 45 de litri îți oferă un volum generos, încăpător pentru orice idee, pentru a prepara mâncăruri delicioase pentru tine și cei dragi. Pune-ți în funcțiune creativitatea și surprinde-i pe cei dragi!
Sandwichuri delicioase, carne, legume gratinate, prăjituri. Pe toate le poți prepara rapid și cu minim de efort cu ajutorul cuptorului Albatros A45BP2. Puterea maximă a cuptorului este de 1800W.

Control asupra temperaturii și timpului de gătire

 

 

 

 

 

"Tu decizi la ce temperatură vrei să gătești, cât timp ții preparatul la cuptor și ce program vrei să folosești! Cuptorul electric Albatros A45BP2 este dotat cu funcția de reglare a temperaturii, pe care o poți seta între 90 si 230 de grate. 

În plus, cuptorul are avertizare sonoră la terminarea programului, așa că, indiferent de ce faci în momentul respectiv, vei auzi când preparatul tău va fi gata.

Patru funcții de gătire

 

 

 

Poți coace, frige sau prăji fără nicio grijă! Cuptorul electric are 6 programe disponibile iar tu îl poți alege pe cel de care ai nevoie în funcție de preparatele pe care dorești să le faci.
1. Oprit
2. Static - Elemente de încălzire superioare
3. Static - Elemente de încălzire inferioare
4. Static - Ambele elemente de încălzire, și superioare și inferioare

Două plite electrice

 

 

 

 

Gătitul este mai ușor ca niciodată cu ajutorul cuptorului Albatros! Acesta este dotat în partea superioară cu două plite electrice de dimensiuni și puteri diferite, cu ajutorul cărora poți pregăti cele mai delicioase mâncăruri pentru tine si cei dragi.
Desertul se prepară singur în cuptor, în timp ce pe plită poți face o delicioasă friptură. Sună bine, nu?

Geam dublu

 

 

 

 

 

Cuptorul Albatros vine echipat cu geam dublu, din sticlă securizată, pentru a păstra cu exactitate temperatura din interiorul acestuia, rezistând cu ușurință la temperatura maximă de 230 de grade.

Accesorii incluse

 

 

 

 

Gratar inox - materialele din care este confecționat îi asigură cuptorului electric Albatros o durată de viață îndelungată, acesta remarcându-se prin calitate si fiabilitate. Grătarul din interior este confecționat în totalitate din inox, fiind ușor de întreținut și având un grad mare de rezistență și durabilitate.
Tavă inclusă - pentru cele mai reușite preparate ai nevoie de o tavă potrivită în cuptorul tău! Cuptorul Albatros are tavă inclusă, așa că scapi de această grijă. În plus, pentru a-ți oferi siguranță și a-ți spori confortul, acesta are inclus și un mâner detașabil pentru a scoate tava din cuptor fără niciun risc
Tăviță pentru reziduri - curățarea cuptorului se face mai ușor ca niciodată. Cuptorul Albatros are prevăzută o tăviță pentru reziduri detașabilă, pe care o poți spăla ușor după fiecare utilizare a cuptorului

Specificatii

 • Capacitate 45 litri
 • 2 plite electrice
 • Putere maximă 3500 W (1800 W cuptor + 700/1000 plitele)
 • Culoare neagră
 • Control temperatura de la 90°C la 230°C
 • Avertizare sonoră la terminarea programului
 • 4 elemente de încălzire din inox
 • Selector cu 4 funcții
 • Tavă
 • Grătar din inox
 • Mâner pentru tavă
 • Tăviţă colectare reziduuri încorporată
 • Dimensiuni nete: 550x425x385 mm
 • Greutate netă: 9.6 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate