Categorii de produse

Cuptor electric Samus CS-60BRC2, 2000 W, 60 L, Rotisor, Convectie, Control mecanic, Negru

Cod: CS-60BRC2

5 stele
5.00 | (10 reviewuri)

Detalii produs

Alegerea potrivită pentru bucătăria ta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E timpul să prăjiturești, să gătești, să pui în practică cele mai inventive rețete și să surprinzi membrii familiei cu cele mai delicioase fripturi. Cuptorul electric Samus vine în ajutorul tău, oferindu-ți soluția ideală pentru bucutăria ta. Încăpător, elegant și modern, acesta își va găsi rapid un loc potrivit în orice colț al bucătăriei și se va transforma într-un aliat de care ai nevoie de fiecare dată când  vrei să prepari masa sau desertul pentru cei dragi.

Capacitatea de care ai nevoie - 60l

 

Beneficiezi de un volum mare de 60 litri, astfel că poți găti prăjituri, fripturi și diverse mâncăruri pentru un număr cât mai mare de persoane. Având o putere de 2000 W, cuptorul electric Samus îți asigură eficiență maximă de fiecare dată când ai nevoie și apelezi la el pentru a prepara cele mai delicioase mese.

Convecție

 

Ești sigur de o reușită de 100% a preparatelor tale utilizând funcția de convecție a cuptorului electric. Aceasta presupune o gătire mai bună și mai rapidă, o distribuție uniformă a aerului fierbinte din interior cu ajutorul ventilatorului din spate și o economisire a energiei electrice cu pana la 25% față de coacerea normală. 

Rotisor

 

Pregătește-te să îi încânți pe toți cu un pui la rotisor extrem de delicios! Cuptorul Samus beneficiază de rotisor și își oferă și mai multe soluții atunci când ai nevoie de idei diverse pentru mesele zilnice. Accesoriul din inox poziționat în mijloc cuptorului se va roti în permanență în timpul utilizării, asigurând pregătirea uniformă a cărnii.

Diversitate

 Ai idei, găsești imediat soluția. Cuptorul Samus este dotat cu două butoane cu ajutorul cărora poți selecta funcția pe caree vrei să o folosești și rezistențele care vrei să funcționeze, în funcție de rețetă și de modul cum vrei să fie preparată. Primul buton îți permite să alegi convecția, rotisorul sau conevcția împreună cu rotisorul, în timp ce al doilea buton te va ajuta sa selectezi rezistențele care vrei sa funcționeze, cea superioară, cea inferioară sau amândouă în acelasi timp. Poți combina funcțiile cu rezistențele după bunul plac și propriile dorințe. 

 Flexibilitate

 

Alegi temperatura la care vrei sa prepari mâncărurile și timpul cât vrei să le ții la cuptor cu ajutorul butonului de selectare a gradelor dorite în interior și a timerului analogic de 60 minute. Printr-o simplă rotire de buton beneficiezi de flexibilitate și confort. Cuptorul va emite un semnal sonor la terminarea minutelor selectate, astfel că  tu poți să îți faci, fără griji, celelalte treburi din casă.

Accesorii incluse

 

În cutia cuptorului vei găsi o tavă mare pentru copt, un gratar din inox, un mâner din inox pentru scoaterea grătarului din interior fără niciun fel de risc și o tăviță pentru reziduri.

Siguranță și confort

 

Utilizează cuptorul fără nicio grijă! Acesta este dotat cu geam dublu din sticlă securizată, ce va menține temperatura constantă în interior și va evita încăzlirea ușii la exterior. Pe ușă este prevăzut un mâner practic, fabricat din material termorezistent, ce va împiedica micile incidente în momentul deschiderii acesteia atunci când cuptorul este cald.

SPECIFICATII

 • Putere maximă 2000 W
 • Capacitate 60 litri
 • Rotisor
 • Convectie
 • Selector programe
 • Control temperatura de la 100°C la 230°C
 • Ceas analogic – 60 min.
 • Avertizare sonoră la terminarea programului
 • 4 elemente de încălzire din inox
 • Tavă mare, grătar din inox, tăviţă colectare reziduuri, mâner pentru tavă
 • Culoare neagră
 • Dimensiuni nete: 625x462x415 mm
 • Greutate netă: 11.84 kg

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  10
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele MUSTAFA FILIZ 10 aug. 2021
Un cuptor foarte bun,coace bine ! Il recomand tuturor !
Răspunde
5 stele Nixu 01 apr. 2021
Imi place volumul mare pe care il are, faptul ca are rotisor si tava pe masura, regulator temperatura, termostat si timer.
Răspunde
5 stele Oprea Liliana 05 mar. 2021
Recomand acest produs minunat,e este un produs foarte bun pentru casa ta!
Răspunde
5 stele Alexandru babii 03 mar. 2021
Recomand acest produs minunat,e este un produs foarte bun pentru casa ta!
Răspunde
5 stele Mihaela 18 feb. 2021
Folosesc acest cuptor și sunt extrem de.multumita este foarte eficient și foarte ușor de folosit ușor de curățat și cu consum redus 5 stele
Răspunde
5 stele Mihai Elena Mirabela 05 feb. 2021
Recomand acest produs minunat,e este un produs foarte bun pentru casa ta!
Răspunde
5 stele Tibi Legrand 03 feb. 2021
Un cuptor foarte bun,coace bine, recomand cu încredere!
Răspunde
5 stele Denisa 26 ian. 2021
Folosesc acest cuptor și sunt extrem de.multumita este foarte eficient și foarte ușor de folosit ușor de curățat și cu consum redus 5 stele
Răspunde
5 stele Nicolaie Bogdan 06 dec. 2020
Recomand acest produs minunat,e este un produs foarte bun pentru casa ta!
Răspunde
5 stele Ana Andreea Chiritescu 04 dec. 2020
Dețin acest cuptor de un an și este foarte bun.
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate