Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Cuptor electric Samus CSD-45BRC2, 2000 W, 45 L, Rotisor, Convectie, Display digital, Negru

Cod: CSD-45BRC2

5 stele
5.00 | (8 reviewuri)

559.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Alegerea potrivită pentru bucătăria ta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E timpul să prăjiturești, să gătești, să pui în practică cele mai inventive rețete și să surprinzi membrii familiei cu cele mai delicioase fripturi. Cuptorul electric Samus vine în ajutorul tău, oferindu-ți soluția ideală pentru bucutăria ta. Încăpător, elegant și modern, acesta își va găsi rapid un loc potrivit în orice colț al bucătăriei și se va transforma într-un aliat de care ai nevoie de fiecare dată când  vrei să prepari masa sau desertul pentru cei dragi.

Capacitatea de care ai nevoie - 45l

 

Beneficiezi de un volum de 45 litri, astfel că poți găti prăjituri, fripturi și diverse mâncăruri pentru tine și membrii familiei tale. Având o putere de 2000 W, cuptorul electric Samus îți asigură eficiență maximă de fiecare dată când ai nevoie și apelezi la el pentru a prepara cele mai delicioase mese.

Afișaj electronic

 

 Acum ai control absolut și ești tot timpul la curent cu tot ce se întămplă în interioul cuptorului.Cu ajutorul afișajului electronic vei vedea programul selectat de funcționare, timpul rămas până la terminarea acestuia, rezistențele funcționabile sau temperatura utilizată.

Convecție

 

Ești sigur de o reușită de 100% a preparatelor tale utilizând funcția de convecție a cuptorului electric. Aceasta presupune o gătire mai bună și mai rapidă, o distribuție uniformă a aerului fierbinte din interior cu ajutorul ventilatorului din spate și o economisire a energiei electrice cu pana la 25% față de coacerea normală. 

Rotisor

 

Pregătește-te să îi încânți pe toți cu un pui la rotisor extrem de delicios! Cuptorul Samus beneficiază de rotisor și își oferă și mai multe soluții atunci când ai nevoie de idei diverse pentru mesele zilnice. Accesoriul din inox poziționat în mijloc cuptorului se va roti în permanență în timpul utilizării, asigurând pregătirea uniformă a cărnii.

Programe prestabilite si diversitate

 

 Alegi programul dorit cu o simplă atingere de buton. Ai la dispoziție funcții predefinite și posibilitatea de a selecta rezistențele pe care dorești să le utilizezi în funcție de modul în care vrei să fie pregătită prăjitura, friptura sau oricare altă mâncare din meniul tău. Astfel, ai programe speciale pentru prăjituri, pâine, pizza, cotlet de porc/friptură de vită, friptură de pui sau tort. În același timp, poți selecta funcția de convecție, rotisor sau ambele împreună cu rezistențele superioare, inferioare sau ambele.

 Flexibilitate

 

Alegi temperatura la care vrei sa prepari mâncărurile și timpul cât vrei să le ții la cuptor printr-o simplă atingere de buton. Cuptorul beneficiază de ceas digital ce poate fi setat între 0 și 180 minute, iar temperatura se setează ușor între 100 și 230 grade. În momentul terminării programului cuptorul va emite un semnal de alarmă, așa că tu poți face liniștit alte treburi în timp ce acesta funcționează.

Dezghețare

 

Cuptorul are și funcție de dezghețare, astfel tu vei putea prepara mult mai rapid fripturile preferate, fără a mai pierd timp cu deghețarea cărnii. Tot ce trebuie să faci este să selectezi butonul de dezghețare, iar după terminarea programului carnea va fi gata pentru a fi gătită.

Menținere la cald

 

Ai terminat mâncarea mai devreme și aștepți să ajungă invitații la masă? Stai fără griji! Selectează funcția de menținere la cald, iar preparatele tale vor fi servite ca proaspăt scoase din cuptor. E atât de simplu să îi surprinzi pe cei dragi!

Accesorii incluse

 

În cutia cuptorului vei găsi o tavă mare pentru copt, un gratar din inox, un mâner din inox pentru scoaterea grătarului din interior fără niciun fel de risc și o tăviță pentru reziduri.

Siguranță și confort

 

Utilizează cuptorul fără nicio grijă! Acesta este dotat cu geam dublu din sticlă securizată, ce va menține temperatura constantă în interior și va evita încăzlirea ușii la exterior. Pe ușă este prevăzut un mâner practic, fabricat din material termorezistent, ce va împiedica micile incidente în momentul deschiderii acesteia atunci când cuptorul este cald.

SPECIFICATII

  • Putere maximă 2000 W
  • Capacitate 45 litri
  • Afişaj electronic
  • Rotisor
  • Convectie
  • Selector programe
  • Control temperatura de la 100°C la 230°C
  • Ceas digital – 0-180 min.
  • Avertizare sonoră la terminarea programului 
  • 4 elemente de încălzire din inox
  • Tavă mare, mâner şi grătar din inox, tăviţă colectare reziduuri
  • Mânere pentru tavă şi pentru rotisor
  • Culoare neagră
  • Dimensiuni nete: 560x417x350 mm
  • Greutate netă: 8.17 kg
Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  8
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Ciortan Laura 03 feb. 2021
Daca va doriti unul dintre cele mai bune, cumparate si apreciate cuptoare electrice de pe piata in momentul de fata, acest Cuptor electric Samus CSD45BRC2 este alegerea perfecta. Functioneaza excelent si dupa cativa ani de folosire. Vi-l recomand cu cea mai mare caldura!
Răspunde
5 stele Carmennnn 20 ian. 2021
Super multumita, este chiar mai draguta ca in imagine.Silentioasa, incapatoare, ideala pentru orice: prajituri, pizza, friptura, legume!
Răspunde
5 stele Livia C 16 ian. 2021
Foarte bun! Recomand. Chiar nu ma astepta. Raport pret calitate! Usor de intretinut!
Răspunde
5 stele Livia C 15 ian. 2021
Placut surprinsa! Ideala pentru 2 persoane, silentioasa! Cel mai deliciospui grill am reusit sa pregatesc!
Răspunde
5 stele Livia C 15 ian. 2021
Recomand cu drag! Ideal pentru cei care doresc sa prepare paine, prajituri,pizza, friptura! Caracteristicile nu le descriu, fiindca le gasiti pe site, parerea mea este una super buna, sincer nu ma asteptam. Pret foarte bun.Este chiar frumusel!
Răspunde
5 stele Adrian 25 apr. 2020
Foarte bun, recomand
Răspunde
5 stele andra nitu 06 apr. 2020
Intentionasem sa iau o varianta de 60 litri,tot marca Sanus,dar cum nu mai era pe stoc mi a fost recomandat acesta.
Astazi l am primit si l am si pus la testat, pentru a face o lasagna. A iesit delicioasa.
Dimensiunule sunt perfecte pentru doua persoane. Se incalzeste rapid,e silentios (cu tot cu ventilatorul pornit).Am folosit recomandarile de timp/temperature din reteta si desi n am verificat acuratetea setarilor,cand a sunat alarms, mancarea a fost gata.
O prima inpresie foarte buna :D Recomand!
Răspunde
5 stele Roxana T 26 ian. 2020
Din start pornim cu rewiew-ul de la raportul calitate/preț.
Cuptorul a costat 379 lei (cu transport inclus, in țară).
Are afișaj electronic (că o ia înainte ceasul, nu mă interesează. Nu l-am cumpărat pt funcția de ora exactă)
Se încinge, iarăși nu este relevant ( luind in calcul greutatea lui ne putem da seama că are o tablă subțire și oricum orice cuptor cu microunde se încălzește pe exterior in momentul funcționării)
Revenind la scopul achizitiei, pina in acest moment am făcut cu el: pîine, mîncare, prăjituri și este foarte in regulă.
Concluzia: dacă nu aveți loc în bucătărie pentru in cuptor incorporabil sau aragaz cu cuptor acesta este alegerea ideală fiind și destul de încăpător.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL