Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Cuptor incorporabil Beko BBIM12400XCS, 72 L, 13 functii, Autocuratare catalitica, Display LED, Control touch/butoane, Negru/Inox

Cod: BBIM12400XCS

Adauga review
PRP: 2,419 lei
Diferență: 930 lei
1,489.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Cuptor incorporabil Beko, Clasa energetica A+, 13 programe, 72 L, Negru / Inox

Transforma fiecare masa intr-una festiva! Cuptorul incorporabil BBIM12400XCS de la Beko include tehnologia AeroPerfect, care distribuie caldura omogen in cavitatea interioara, pentru o coacere desavarsita si uniforma. Functiile versatile si rafturile telescopice il fac usor de folosit pentru orice mancaruri ti-ar trece prin cap.

RecycledNet™

Tehnologia RecycledNet™ foloseste 71 de tone* de deseuri din navoade si resturi de ata de cusut industriala in realizarea componentelor pentru cuptoare durabile si de inalta performanta. Prin aceste materiale reciclate ajutam la reducerea plasticului din natura si diminuam poluarea ecosistemului marin. Reducem deseurile periculoase. Pentru un trai sanatos pe o planeta sanatoasa. *Totalul deseurilor din plase pescaresti si ata, folosite de Arcelik A.S. in 2019 si 2020

AeroPerfect

Distributie perfecta a aerului, preparate gatite la perfectie. AeroPerfect te ajuta sa gatesti cu precizie, oferind un algoritm nou de distribuire a caldurii in interiorul cuptorului, pentru a reduce la minimum fluctuatiile de temperatura. AeroPerfect asigura astfel un proces de gatire omogena prin distribuirea uniforma a aerului cald, datorita noului design al sistemului de ventilatie, al fluxului de aer cald crescut in interiorul cuptorului si al grill-ului cu suprafata si putere marita.

Autocuratare catalitica

Panoul catalitic montat pe peretele cavitatii interioare, absoarbe grasimea si reduce mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici.

SteamShine® Cleaning

Uita de curatatul si razuitul grasimii si resturilor de mancare arsa din cuptor. Cu SteamShine® Cleaning, cuptorul Beko se curata mai usor. Doar adauga apa, porneste cuptorul si pe masura ce apa se evapora, resturile se inmoaie si pot fi indepartate cu usurinta.

3D Cooking

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului.

Timer

Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.

SoftClose® door

Noul sistem de balamale determina ca inchiderea usii sa se realizeze delicat, fara nici un zgomot. Astfel niciun membru al familei nu va sti de surpriza culinara pe care le-o pregatesti.

Raft telescopic

Sistemul telescopic cu brate extensibile permite manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta, prevenindu-se astfel caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. Acum poti scoate checul din cuptor fara teama ca il vei scapa pe podea.

Iluminare halogen

Cu siguranta iti doresti sa vezi cum arata preparatele tale in timp ce se gatesc. De aceea am adaugat cuptorului tau iluminare cu halogen.

Grill

Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.

PizzaPro™

Daca iti este pofta de o pizza autentica, acum o poti pregati chiar la tine acasa cu ajutorul tehnologiei Pizza Pro de la Beko. Incalzeste cuptorul la 310 grade C iar in 5 minute obtii pizza perfecta cu blat crocant si continut gustos.

Pizza

Creeaza conditiile perfecte pentru coacerea blatului de pizza, prin activarea simultana a elementelor de coacere de la baza cuptorului, de incalzire cu ventilare, precum si a ventilatorului de gatire.

Warm Keeping

Functia poate fi utilizata pentru pastrarea mancarii calde si pentru incalzirea farfuriilor sau a cestilor inainte de servire. Temperatura este controlata automat. Cu ajutorul controlului electronic cu display, temperatura poate fi ajustata cu o precizie de 5°C in intervalul 40-100°C.

Gatire cu ventilare

Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.

Functie dezghetare (Defrost)

Ventilatorul permite circularea aerului cald in interiorul cuptorului pentru a dezgheta alimentele in doar cateva minute.

Incalzire inferioara

Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.

Incalzire ventilata

Incalzitorul circular din jurul ventilatorului asigura gatirea simultana pana la trei preparate fara ca mirosurile sa se amestece.

Gatire conventionala

Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor.

Low Grill

Ideal pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient.

Incalzire ventilata Eco

Aceasta functie o poti folosi in locul celei de incalzire ventilata si astfel poti economisi energie. La temperaturi de 160-220°C durata de gatire va fi putin mai lunga.

Blocare display

Functia poate fi activata pentru a preveni modificarea setarilor in urma apasarii butoanelor de catre copii.

Booster

Functia Booster de preincalzire rapida reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite.

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Butoane + touch control
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Negru + Inox
Consum energie (kw/h): 0.88
Capacitate cuptor: 72 L
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Alte informatii:
AEROperfect™
SoftClose® door
RecycledNet™
Rafturi telescopice

Functii si programe
Numar programe: 13
Programe:
Pizza
Grill
Grill cu ventilare
Low grill
Functii: SteamShine® Cleaning
Sistem de curatare: Autocuratare catalitica
Blocare acces copii: Blocare display
Preparare pe niveluri: 3D Cooking
Decongelare: Da
Gatit cu ventilatie:
Incalzire ventilata
Incalzire ventilata Eco
Gatire cu ventilare
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire rapida: Pre-incalzire rapida cu Booster
Mentinere la cald: Da

Dotari
Afisaj LED: Da
Butoane: Da
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Dimensiuni
Latime neta: 59.4 cm
Adancime neta: 56.7 cm
Inaltime neta: 59.5 cm
Greutate neta: 36.1 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL