Categorii de produse

Cuptor incorporabil Gorenje BO735E11XK, Electric, 71 L, 8 functii, Autocuratare AquaClean, Grill, Control mecanic, Display IconLED, Decongelare, Inox

Cod: BO735E11XK


Detalii produs

SilverMatte

 

 

 

Înveliș ultrarezistent și ultrafin

Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.

AquaClean

 

Curățare simplă, obișnuită

Datorită smalțului complet nou în toate liniile de cuptoare noi Gorenje, funcția AquaClean a fost îmbunătățită considerabil. AquaClean oferă un mare ajutor în curățarea cavității cuptorului. Este suficient să turnați jumătate de litru de apă într-o tavă și să activați funcția AquaClean după fiecare preparare. În doar 30 de minute, rezultatele sunt vizibile pe toată suprafața și în tăvi. Petele și grăsimea se înmoaie și pot fi îndepărtate mai ușor, lăsând cuptorul fără pată.

BigSpace

Mai mult spațiu pentru mai multă libertate de preparare

Noua generație de cuptoare Gorenje ascund un spațiu în partea superioară. Aerul circulă mai bine în interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utilă de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte și pentru un curcan de 7 kg.

GentleClose

 

Foarte simplu și foarte silențios

Este nevoie doar de o simplă atingere pentru a închide ușor ușa cuptorului, fără nici un zgomot.

DC+ System

Administrarea eficientă a căldurii

Sistemul DynamiCooling răcește eficient exteriorul cuptorului, prevenind alterarea cauzată de temperatura ridicată. La cuptoarele cu sistem DynamiCooling+, senzorii de căldură reglează răcirea pereților exteriori ai cuptorului, până când ating temperatura de 60 °C. Acest lucru este foarte convenabil pentru cuptoarele cu funcția de curățare pirolitică, ce funcționează la temperaturi extrem de ridicate.

SuperSize

Pregătit pentru rețete XXL

Cuptoarele mai spațioase vî permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației uniforme a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard și cele compacte. Soluțiile inovatoare creează un interior mai spațios, folosit în întregime. Există mai mult spațiu în fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.

PerfectGrill

 

Un încălzitor dublu pentru mâncare complet crocantă

Cele mai bune rezultate se obțin prin combinarea încălzitoarelor mai mari cu cele mai mici, unde cele din urmă sunt poziționate în interiorul celor mai mari. Poziționarea inteligentă a încălzitoarelor permite distribuireaoptimă a căldurii și rezultate excelente de fiecare dată, mâncare crocantă la exterior și fragedă la interior. O combinație diferită a încălzitoarelor poate folosi fie încălzitorul interior, fie pe cel exterior, fie pe ambele simultan. La modelele avansate, încălzitorul poate fi mutat, pentru curățare și întreținere ușoară.

Caracteristici

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Mecanic
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Inox antiamprenta
Consum energie (kw/h): 0.94
Capacitate cuptor: 71 L
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Putere (W): 2700
Material cuptor: Email SilverMatte
Usa cuptor:
Tip inchidere usa: GentleClose
Uşă dublă și compactă
Alte informatii:
Material panou frontal: Inox
Racire dinamica DC+

Functii si programe
Numar programe: 8
Programe: Conventionala cu ventilator
Infra gril
Infra gril si ventilator
Sistem de curatare: AquaClean
Decongelare: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Grill mic: Infra gril mic
Incalzire inferioara: Incalzitor inferior circular cu ventilator

Dotari
Afisaj LED: IconLED
Butoane: Butoane ergonomice
Ghidaje: Ghidaje de sirma
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Dimensiuni
Latime neta: 59.7 cm
Adancime neta: 54.7 cm
Inaltime neta: 59.5 cm
Greutate neta: 29.3 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate