Cuptor incorporabil Gorenje Superior Line BOP799S51X, Multifunctional, 15 functii, 75l, Total Touch Control, Ghidaje tescopice, Pirolitic, Inox

Cod: BOP799S51X

Adauga review
Reducere 1,900.00 lei (32%)
5,999.00 lei 4,099.00 lei
Include taxa verde: 15.01 lei
(Pret fara taxa verde: 4,083.99 lei)

Disponibilitate: La furnizor
Livrare GRATUITA
Garantie: 2 ani

ADAUGA IN COS Cumpara in rate
de la

Cuptor HomeMADE. O inovaţie unică bazată pe cuptorul tradiţional pentru pâine, alimentat cu lemne!

Designul acestui cuptor inspirat de cuptoarele tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne este menit pentru rezultate culinare perfecte! O soluţie inovatoare pentru noua generaţie de cuptoare incorporabile Gorenje este poziţionarea perfectă a elementelor de încălzire. Marginile netede şi rotunjite de pe panoul din spate şi forma de boltă asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Rezultatele sunt pe măsura: mâncarea este mai bine făcută, suculentă şi corcantă; pâinea va avea miezul moale şi coaja crocantă şi gustoasă; multe din felurile dvs. de mâncare preferate vor fi acum pregătite aşa cum aţi visat. Forma cuptorului Gorenje este un omagiu adus experienţei tradiţionale şi este rezultatul unei cooperări de succes cu instituţiile de cercetare. O noutate unică cu un aer de înţelepciune tradiţională!

PerfectGrill

Un încălzitor dublu pentru mâncare complet crocantă

Cele mai bune rezultate se obțin prin combinarea încălzitoarelor mai mari cu cele mai mici, unde cele din urmă sunt poziționate în interiorul celor mai mari. Poziționarea inteligentă a încălzitoarelor permite distribuirea optimă a căldurii și rezultate excelente de fiecare dată, mâncare crocantă la exterior și fragedă la interior. O combinație diferită a încălzitoarelor poate folosi fie încălzitorul interior, fie pe cel exterior, fie pe ambele simultan. La modelele avansate, încălzitorul poate fi mutat, pentru curățare și întreținere ușoară.

MeatProbe

Perfect preparată, de fiecare dată

Prin controlarea temperaturii din interiorul cărnii, MeatProbe reglează întregul proces, activând chiar și alarma la momentul potrivit.

Curăţenie performantă – PyrolyseSupreme

Cuptoarele pirolitice de la Gorenje folosesc piroliza pentru a obţine curăţarea perfectă. Tăvile, ghidajele şi interiorul cuptorului sunt emailate, aşadar pot rămâne în interior pe durata procesului. Cuptoarele sunt echipate cu lumină cu halogen. În timpul procesului pirolitic de curăţare temperatura din cuptor ajunge la 500 °C. Când temperatura ajunge la 250 °C, uşa va fiblocată pentru siguranţa Dvs. Temperatura înaltă, în combinaţie cu încălzitoarele şi cu circulaţia aerului practic distrig orice impuritate. Un catalizator din partea superioară a cuptorului elimină fumul şi mirosul neplăcut. Utilizatorul poate alege unul din cei trei programe de curăţare, în funcţie de gradul de murdărie. După acest proces, murdăria devine cenuşă. Când se termină programul, după 30 de minte, puteţi şterge acest urme cu o cârpă şi gata! Cuptorul este complet curat. Datorită acestei caracteristici, cuptoarele Gorenje sunt printre cel mai bune de pe piaţă.
Trei niveluri de intensitate la curăţare

Nivel Intensitate la curăţare Timp
PyroDelicat Delicat 90 min
PyroNormal Mediu 120 min
Pyrointensive Puternic 150 min

SilverMatte

Înveliș ultrarezistent și ultrafin

Calitatea și tipul smalțului sunt extrem de importante pentru funcționarea cuptorului. SilverMatte este un material foarte rezistent și solid ce suportă temperaturi extrem de ridicate, inclusiv curățarea pirolitică la 500 °C. Fără micropori, acoperă suprafața cuptorului și a tăvilor, făcându-le rezistente la cele mai ridicate temperaturi, microunde și abur. Învelișul triplu al interiorului reflectă căldura și oferă insulație suplimentară. Astfel, interiorul cuptorului rămâne întotdeauna steril și sigur.

BigSpace

Mai mult spațiu pentru mai multă libertate de preparare

Noua generație de cuptoare Gorenje ascund un spațiu în partea superioară. Aerul circulă mai bine în interiorul cuptorului, complet liber. Cu o capacitate utilă de 67 l, cuptoarele Gorenje sunt perfecte și pentru un curcan de 7 kg.

Formă HomeMade

Toate calitățile gătitului în cuptoare cu lemne

Forma rotundă caracteristică este unul dintre cele mai mari beneficii ale cuptoareor Gorenje. Inspirată de cuptoarele tradiționale cu lemne, aceasta permite aerului cald să circule liber. Mâncarea este încălzită uniform și din toate direcțiile, fiind astfel perfect preparată, crocantă la exterior și suculentă la interior. În combinație cu sistemul de ventilație MultiFlow 360˚, face posibilă prepararea mâncării pe toate cele 5 niveluri disponibile.

PyroClean

Funcția premium de autocurățare

Curățarea pirolitică este cea mai eficientă și avansată metodă pentru curățarea cuptorului. Temperatura ridicată de până la 500˚C lasă cuptorul perfect curat, fără nicio urmă de grăsime. Curățarea delicată se termină în 90 de minute, curățarea de intensitate medie în 120 de minute, iar curățarea intensivă durează doar 150 de minute, efectul fiind în funcție de durată. La final, doar resturile trebuie îndepărtate. cuptorul este încuiat pe parcursul și imediat după terminarea procesului de curățare, fiind foarte sigur pentru întreaga familie.

MultiFlow 360˚

Toate părțile sunt părți bune

MultiFlow 360° garantează circulația optimă a căldurii în interiorul cuptorului. datorită poziționării inteligente a orificiilor de ventilație pe peretele din spate și formei perfect rotunde, aerul este distribuit uniform în cuptor. Ventilatorul împinge aerul fierbinte în interiorul cuptorului, iar mâncarea este preparată uniform pe toate părțile. Dinamica aerului permite prepararea simultană pe mai multe niveluri, fără ca mirosurile și aromele să se amestece.

Prepararea pe mai multe niveluri

Mai multe feluri deodată

Combinația MultiFlow 360˚ cu forma HomeMade ajută la atingerea celor mai pretențioase obiective: prepararea a cinci tăvi cu feluri diferite deodată. Vestea bună este că aromele și mirosurile nu se amestecă. Distribuirea inteligentă a aerului asigură prepararea uniformă a mâncării pe fiecare nivel. Volumul cuptorului ese mai mare astfel încât aveți și o vizibilitate excelentă. Modelele din linia Superior permit aranjarea tăvilor pe cinci niveluri diferite.

AutoProgrammes

»Selectează, atinge, gata!«

Cuptoarele Gorenje oferă un program complet automat cu peste 80 de rețete dintre care puteți alege, ideal pentru începători. Secretul modului auto este foarte simplu – toți parametrii, precum timpul, temperatura, încălzitoarele, sunt setate automat. Tot ce-i rămâne de făcut utilizatorului este să aleagă felul de mâncare și greutatea și să apese butonul de start. cuptorul va face restul.

Pas cu pas

Mâncare perfectă în 2, 3 sau mai mulți pași

Prepararea în etape se realizează prin programarea manuală a pașilor procesului de copt. Pe parcursul pașilor din procesul automat de copt nu este nevoie să schimbați manual setările. de asemenea, este ideal pentru utilizatorii mai experimentați și pentru felurile de mâncare precum pâinea sau lasagna, care necesită modificări ale temperaturii.

GentleClose

Foarte simplu și foarte silențios

Este nevoie doar de o simplă atingere pentru a închide ușor ușa cuptorului, fără nici un zgomot.

Dezhidratare

Mâncare perfectă, întotdeauna la îndemână

Fructe uscate, legume, plante și carne, toate pot fi preparate acasă. Dezhidratarea se poate face pe toate cele 5 niveluri în același timp, ceea ce economisește timp și energie.

Iaurt

O cale simplă către o alimentație sănătoasă

O funcție specială permite prepararea iaurtului sănătos acasă. Setările automate ale temperaturii și timpului oferă condițiile optime pentru obținerea iaurtului de casă în aproximativ 3 ore. Această funcție necesită folosirea unor accesorii Gorenje suplimentare.

SuperSize

Pregătit pentru rețete XXL

Cuptoarele mai spațioase vî permit să preparați o cantitate mai mare de mâncare - nu doar datorită circulației uniforme a aerului la toate nivelurile, ci și datorită tăvilor cu o lățime de 46 cm cu care sunt utilate cuptoarele standard și cele compacte. Soluțiile inovatoare creează un interior mai spațios, folosit în întregime. Există mai mult spațiu în fiecare tavă, iar tehnologia superioară se asigură că mâncarea este preparată uniform pe toate nivelurile.

SlowBake

O cale lentă spre perfecțiune

SlowBake prepară mâncarea la temperaturi scăzute timp de până la 6 ore. Datorită duratei lungi de preparare, carnea și peștele sunt fragezite, dar își mențin suculența, aroma și substanțele nutritive.

Descarca documente

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control:
Programator electronic
Touch control
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Sticla neagra cu margini de inox
Clasa energie: A
Consum energie (kw/h): 0.94
Capacitate cuptor: 73
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Putere (W): 3400
Ventilare: Ventilare tangentiala pentru racire
Material cuptor: Eco Email
Usa cuptor: Sticla

Functii si programe
Functii: 15
Sistem de curatare: Piroliza
Blocare acces copii: Da
Programe speciale:
Step-Bake
Slow-Bake
Deshidratare
Decongelare: Da
Gatit cu ventilatie: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Grill mare: Da
Grill mic: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire rapida: Da
Mentinere la cald: Da
Incalzire vesela: Da

Dotari
Afisaj LCD: TFT Color
Timer: Electronic
Geamuri de protectie: 4
Interior usa: Inchidere usa supreme gentle-close
Ghidaje:
Ghidaje telescopice pe 3 nivele
Doua ghidaje de sarma
Iluminare cuptor: Dubla
Sonda temperatura: Da
Tava:
Trei tavi emailate
Tava sticla
Gratar / Grilaj: 1
Tratament antiamprenta: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 595 × 595 × 546
Dimensiuni nisa (mm): 560 × 590 × 550
Greutate (kg): 40

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter