Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69422, 65 L, 10 Functii, Grill, Butoane push-pull, Display, Inox

Cod: BOEI69422

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

969.00 lei
reducere 170.00 lei (18%)
799.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Curăţare catalitică

 

V-aţi săturat să tot frecaţi suprafaţa cuptorului? Noi avem o soluţie! Cuptoarele Hansa sunt prevăzute cu panouri catalitice poroase pe pereţii laterali şi pe peretele din spate. Textura poroasă distruge particulele de murdărie şi grăsime. Pentru a curăţa panourile, nu trebuie decât să setaţi temperatura cuptorului la valoarea de 250 ⁰C pentru un interval de o oră. Astfel, curăţarea va fi o plăcere, putând fi efectuată deosebit de confortabil.

Cool front (3 geamuri)

 

Cu siguranţă v-aţi ars mâinile accidental atingând uşa fierbinte a cuptorului. Acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un cuptor Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Garantează siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

Interval de temperatură extins: 30 °C - 280 °C

 

Un ghid universal pentru prepararea alimentelor este de nepreţuit. De aceea, vă punem la dispoziţie o gamă vastă de temperaturi care asigură versatilitate la preparare şi care vă permit să gătiţi rapid alimentele. Temperatura de 30 ⁰C este ideală pentru dospirea aluaturilor cu drojdie. Temperaturile cuprinse între 40 - 50 ⁰C sunt perfecte pentru decongelarea cărnii. La 200 ⁰C, puteţi coace rapid foietaje, iar la 280 ⁰C, puteţi prepara rapid pizza dumneavoastră preferată. Bucuraţi-vă de confort!

Butoane push-pull

Datorită butoanelor push-pull elegante şi ergonomice, curăţarea panoului de comandă este mult mai uşoară. Elementele ascunse nu se murdăresc. De acum, panoul de comandă nu este doar funcţional, ci şi curat.

Preîncălzire în 4 minute

Sunteţi în permanenţă pe fugă şi nu aveţi timp pentru nimic? Această funcţie preîncălzeşte rapid cuptorul la temperatura dorită. Prin activarea rezistenţei circulare şi a celei din partea inferioară sau a supergrillului şi ventilatorului, puteţi utiliza puterea completă a cuptorului pentru a-l încălzi rapid. Cuptorul poate fi pornit cu puţin timp înainte de a introduce alimentele în interiorul său, asigurându-vă astfel că preparatele vor fi gata la timp!

Sistem de curăţare uşoară a uşii

 

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

Decongelare

 

Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Mecanic
Culoare: Inox/Argintiu
Consum energie (kw/h): 0.99
Capacitate cuptor: 65
Capacitate cuptor: 61 - 65 L
Putere (W): 3100
Material cuptor: Email EasyClean
Usa cuptor:
Cool front (3 geamuri)
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Reţete pe uşă

Functii si programe
Numar programe: 10
Programe:
Încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator
Grill
Încălzire în partea superioară + grill (supergrill)
Aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza)
Aer cald
Încălzire în partea superioară + grill + ventilator
Sistem de curatare:
Curăţare catalitică
SteamCleaning
Temperatura maxima atinsa: 280 °C
Decongelare: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire rapida: Da

Dotari
Afisaj LED: Da
Butoane: Butoane push-pull
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 57.5 cm
Inaltime neta: 59.5 cm

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele lili 26 dec. 2020
Pentru copt blaturi prajituri cu fructe si cozonac nu este un cuptor bun.In prospectiuni scrie sa coci cozonacii la 180 -200 grade Celsius.Ii scoti scrum.Am incercat 150 grade 15 minute si apoi 170 grade 30 min.doar elementul de jos si tot a ars cozonacul (partea din tava de copt).Ai sansa sa fie f.rumenit si in mijloc necopt.In nici un caz nu e un cuptor bun pentru prajituri .
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL