Cuptor incorporabil Samsung BF1C6G043, Multifunctional, 6 functii, 65l, Clasa A, Twin Convection, Afisaj digital, Ghidaje tescopice, Negru

Cod: BF1C6G043

Adauga review
1,345.00 lei
Include taxa verde: 15.01 lei
(Pret fara taxa verde: 1,329.99 lei)

Disponibilitate: La furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Indisponibil momentan

Se curăţă înainte ca dvs. să mâncaţi.

Probabil este suficient că găteşte şi se curăţă. Dar, datorită funcţiei sale Catalytic Clean, cuptorul Samsung de 24” chiar se curăţă în timp ce găteşte. Tava pentru resturi alimentare colectează grăsimea şi reziduurile în mod convenabil în timpul procesului de gătire, apoi le dizolvă chimic, lăsându-vă cuptorul la fel de curat cum a fost înainte să începeţi să gătiţi. 

Raft telescopic

Scoaterea recipientelor fierbinţi din cuptor a devenit mai sigură. Raftul cuptorului se deplasează pe şină, lucru care îl ajută să fie scos fără probleme. Oferă un confort excepţional la scoaterea alimentelor din cuptor.

Cadran elegant cu arc

Cadranul elegant cu arc este uşor de utilizat şi uşor de controlat.

Rafturi simple

Samsung vă extinde posibilităţile de a găti cu ajutorul rafturilor multiple. Rafturile multiple care pot fi scoase prin glisare vă permit să jonglaţi cu stilurile de gătit în funcţie de nevoile dvs. Astfel vă oferă posibilităţi variate!

Sistem cu usa usoara

Uşa cuptorului are o greutate mică şi este creată pentru o siguranţă şi o fiabilitate extraordinară. Este prevăzută cu o funcţie de deschidere / închidere simplă şi uşoară, astfel încât să nu mai fie nevoie să deveniţi Hercule pentru a deschide uşa cuptorului.

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter