Categorii de produse

Cuptor incorporabil Samus SC620VTV, Electric, 58 L, 6 functii, Grill, Timer, Ventilaţie tangenţială de răcire, Iluminare interioară, Design rustic, Vintage beige

Cod: SC620VTV

5 stele
5.00 | (3 reviewuri)

Detalii produs

Capacitate mare și flexibilitate

 

Cuptorul încorporabil Samus dispune de un volum generos de 58 litri, iar tu poți prepara mai multe rețete într-un timp mai scurt. Grătarul și tava cu care acesta vine în pachet se pot depozita pe oricare dintre cele 4 niveluri din interiorul cuptorului, facilitându-ți, astfel, alegerea vaselor potrivite pentru a găti cele mai delicioase feluri de mâncare. Înalte, late, lungi, vasele își vor găsi ușor loc în cuptor.

Comenzi directe și intuitive

Gătitul nu a fost niciodată mai ușor. Tehnologia nu înseamna neapărat și dificil, iar cuptorul Samus este dovada clară. Butoanele din dotarea acestuia sunt ergonomice, intuitive și extrem de ușor de folosit. Pe panoul  pe care sunt puse vei găsi desenat sau scris elementele importante și, astfel, vei alege funcția de gătit sau temperatura printr-o simplă rotire de buton.

Timer analogic

 

Alege timpul cât vrei să ții preparatele la cuptor. Fă-ți liniștit treaba în timp ce cina se pregătește singură, pentru că în momentul în care mâncarea este gata, cuptorul va emite un semnal sonor pentru a te anunța.

Soluția pentru toate ideile

 

Ai certitudinea că orice ai avea în meniu se va găti rapid si delicios datorită funcțiilor de gătire cuptorului. Găsești soluții indiferent de ce vrei să gătești. Prăjituri, friptură, carne, cartofi, lasagna. Tot ce trebuie să faci pentru rezultate excelente este să alegi funcție potrivită din cele 7 disponibile.

Ventilație și ambele elemente de încălzire

Activează, în mod simultan, atât elementele de încălzire superioare și inferioare, cât și ventilatorul situat în spatele cuptorului. Aerul cald va fi distribuit uniform în întreaga suprafața a acestuia, iar reușita rețetelor tale este sigură! Este cel mai utilizat program de gătit în ceea ce privește fripturi rumenite și delicioase, prăjituri sau lasagna.

Ventilație și elemente de încălzire inferioare

 

Se vor activa ventilatorul și elementele de încălzire inferioare pentru a găti uniform preparatele preferate. Alege acest program mai ales atunci când vrei o rumenire inferioară cât mai bună la preparatul tău.

Ventilație și elemente de încălzire superioare

Se vor activa ventilatorul și elementele de încălzire superioare pentru a găti uniform preparatele preferate. Alege acest program mai ales atunci când vrei o rumenire superioară cât mai bună la preparatul tău.

Grill

 

Folosind aceasta funcție se vor activa doar elementele de încălzire superioare, facilitând rumenirea la suprafață a preparatelor tale. Poți încălzi mâncarea sau prăjii pâine, carne sau orice alte alimente dorești.

Grill și ventilator

Se vor activa grill-ul și și ventilatorul pentru o gătire intensivă, pentru gratinare și rumenire.

Ambele elemente de încălzire, superioare și inferioare

Gătește convențional, activând atât elementele de încălzire superioare, cât și cele inferioare, pentru o preparare perfectă a fursecurilor, biscuiților, foietajelor. Încearcă să faci cel mai delicios blat de tort sau o pizza italiană perfectă.

Iluminare interioară

 

Vezi tot timpul în ce stadiu se află preparatele tale fără a deschide ușa la cuptor. Acesta are iluminare interioară, iar tu ai acces facil la interior, fără nici cel mai mic efort. Să obții rețeța perfectă e mai ușor ca niciodată cu ajutorul cuptorului electric Samus.

Geam dublu Low-e

Datorită geamului dubulu Low-e din care este fabricată ușa cuptorului te bucuri de eficiență maximă! Căldura din interiorul cuptorului va rămâne acolo pentru prepararea uniformă și rapidă a mâncării, iar, pe dinafara, acesta va avea temperaturi mult mai scăzute, fiind mai sigură și ajutându-te la evitarea micilor accidente.

Ventilator tangențial de răcire

 

Datorită ventilatorului tangențial de răcire, mobila și celelalte electrocasnice din bucătăria dumneavoastră vor fi protejate în permanență, indiferent de temperatura ridicată din cuptor. Acesta răcește părțile frontale și exterioare ale cuptorului și împiedică apariția aburilor și reduce sau menține o temperatură moderată, fiind exclusă supraîncălzirea acestuia sau a elementelor din jur.

Mâner vintage

Manevrezi fără griji cuptorul tău, îl deschizi și îl închizi de câte ori vrei fără a avea grija temperaturii ridicate din interior. Mânerul metalic al ușii este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu rezistență la supraîncălzire. În plus, designul este unul vintage și se încadrează perfect în nuanțele retro ale cuptorului.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 60 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Mecanic
Culoare: Bej
Detalii culoare: Design vintage beige
Capacitate cuptor: 58 L
Capacitate cuptor: 56 - 60 L
Putere (W): 2200
Ventilare: Ventilaţie tangenţială de răcire
Alte informatii: Putere grill: 2000 W

Functii si programe
Numar programe: 6
Programe:
Ventilație și ambele elemente de încălzire
Grill
Grill și ventilator
Ventilație și elemente de încălzire superioare
Temperatura maxima atinsa: 240ºC
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Incalzire inferioara: Ventilație și elemente de încălzire inferioare

Dotari
Butoane: Butoane mâner tip vintage
Timer: Timer analogic
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 595x565x595
Greutate (kg): 29

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  3
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Denisa 26 ian. 2021
Recomand cu incredere acest cuptor ,coace foarte bine eu am avut și norocul de al cumpara la reducere și ma.simt.si astăzi extrem.de fericita ,are consum redus și se curata foarte bine îl recomand tuturor 5 stele
Răspunde
5 stele Rădescu Elisabeta 20 ian. 2021
Este un cuptor de o calitate excepțională foarte încăpător si poti pregăti în el cu mare drag si foarte usor
Răspunde
5 stele Catrina Aurelia 12 ian. 2021
Îmi place designul are multe funcții printre care
si cea care te anunță când mâncarea este gata
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate