CATEGORII Categorii de produse

Cuptor incorporabil Samus SC623GX5, Electric, 75 L, 5 functii, Semi grill, Ghidaje interioare, Clasă energetică A, Indicator de gătire, Geam triplu Low-E, Iluminare interioară, Negru

Cod: SC623GX5

Adauga review
989.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Capacitate mare și flexibilitate

 

Cuptorul încorporabil Samus dispune de un volum generos de 75 litri, iar tu poți prepara mai multe rețete într-un timp mai scurt. Grătarul și tava cu care acesta vine în pachet se pot depozita pe oricare dintre cele 5 niveluri din interiorul cuptorului, facilitându-ți, astfel, alegerea vaselor potrivite pentru a găti cele mai delicioase feluri de mâncare. Înalte, late, lungi, vasele își vor găsi ușor loc în cuptor.

Comenzi directe și intuitive

Gătitul nu a fost niciodată mai ușor. Tehnologia nu înseamna neapărat și dificil, iar cuptorul Samus este dovada clară. Butoanele din dotarea acestuia sunt ergonomice, intuitive și extrem de ușor de folosit. Pe panoul  pe care sunt puse vei găsi desenat sau scris elementele importante și, astfel, vei alege funcția de gătit sau temperatura printr-o simplă rotire de buton.

5 funcții, 250 °C​

 

Ai certitudinea că orice ai avea în meniu se va găti rapid si delicios datorită funcțiilor de gătire cuptorului. Găsești soluții indiferent de ce vrei să gătești. Prăjituri, friptură, carne, cartofi, lasagna. Tot ce trebuie să faci pentru rezultate excelente este să alegi funcție potrivită din cele 10 disponibile. De asemenea, temperatura maximă a cuptorului este de 250 grade, astfel că prepari repede orice rețetă.

Dezghețare

 

Prepararea cinelor se face mai rapid ca oricând, chiar daca o să scoți carnea direct din congelator. Cu ajutorul acestei funcții va porni ventilatorul, fără căldură, pentru a dezgheța mai repede alimentele pe care le dorești.

Convectie 3D 

În momentul selectării acestei funcții, căldura va fi emanată de elementul circular și distribuită de ventilator. Astfel, este determinată o funcționare mai rapidă și mai economică. Se poate utiliza această funcție pentru a se coace, simultan, diferite tipuri de mâncare pe diferite nivele, împiedicând transferul mirosurilor și al gusturilor de la un fel la altul.

Semi-grill

 

Se va activa elementul central de încălzire din partea superioară. Datorită unui nivel al temperaturii extrem de ridicat, grill-ul face posibilă rumenirea cărnii și a fripturilor la suprafață.

Semi-grill cu ventilare

Selectând această funcție, se vor activa elementul central de încălzire și ventilatorul. Astfel, va crește eficiența datorită circulației aerului cald prin întreg cuptorul, mâncarea fiind preparată uniform.

Iluminare interioară​

 

Selectând această funcție, cuptorul va fi iluminat și va rămâne așa la activarea oricăruia dintre elementele electrice de încălzire din cuptor.

Geam triplu Low-e 

Datorită geamului triplu Low-e din care este fabricată ușa cuptorului te bucuri de eficiență maximă! Căldura din interiorul cuptorului va rămâne acolo pentru prepararea uniformă și rapidă a mâncării, iar, pe dinafara, acesta va avea temperaturi mult mai scăzute, fiind mai sigură și ajutându-te la evitarea micilor accidente.

Adio murdărie!

 

Atât pe exterior, cât și pe interior, cuptorul este extrem de ușor de curățat datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricat. Inoxul și sticla de pe exterior au nevoie doar de o lavetă uscată, în timp ce interiorul emailat se poate spăla facil cu ajutorul unui burete non-abraziv. Bucură-te de rezultate perfecte cu maxim de comoditate!

Mâner metalic

Manevrezi fără griji cuptorul tău, îl deschizi și îl închizi de câte ori vrei fără a avea grija temperaturii ridicate din interior. Mânerul metalic al ușii este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu rezistență la supraîncălzire. 

Convecție

Cuptorul Samus are plasat în partea din spate un ventilator care face ca temperatura din interior să fie distribuită uniform. Astfel se formează convecția, una dintrele cele mai utile și folosite funcții ale cuptorului electric. Cu ajutorul acesteia vei avea certitudinea că preparatele tale se vor coace uniform, perfect și într-un timp mult mai scurt. Cuptorul electric Samus te ajută să economisești pe toate planurile!

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 36 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Control mecanic temperatură
Culoare: Negru
Detalii culoare: Panou control din sticlă neagră+ inox
Capacitate cuptor: 75 L
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Putere (W): 2000
Alte informatii:
Ventilator cu aer cald
Ventilator tangențial de răcire
Indicator de gătire
Mâner metalic

Functii si programe
Numar programe: 5 funcții de preparare
Programe:
Semi grill
Semi-grill cu ventilare
Convectie 3D
Temperatura maxima atinsa: 250 °C
Decongelare: Da

Dotari
Butoane: Butoane ergonomice
Timer: Timer mecanic 0-120 min
Ghidaje: 5 nivele ghidaje interioare
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 598x598x577
Greutate (kg): 30.5

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL