Categorii de produse

Cuptor incorporabil Whirlpool W9 OM2 4MS2 P, 73 L, 6th Sense, Autocuratare pirolitica, Inox/Negru

Cod: W9 OM2 4MS2 P


Detalii produs

W9OM24MS2P:

Clasa energetică: A +
Performanță completă, grijă față de mediul înconjurător.

Programe automate
Posibilități variate de mâncăruri delicioase

Control: Senzor
Setare simplă și intuitivă a parametrilor cuptorului.

Sistem de auto-curățare: Piroliză
Auto-curățare interioară datorită temperaturii ridicate.

Unități telescopice: Nivelul 1
Comoditate și siguranță la introducerea și scoaterea veselei.

Volum: 73l
Spațiu sporit pentru un maxim de confort.

Tehnologia Al 6-lea Simț

Tehnologie intuitivă

Al 6-lea Simț prin Conectivitate Live

Permite conectarea dispozitivelor mobile la cuptor prin modulul Wi-Fi.

Aplicația Al 6-lea Simț Sense Live

Control îmbunătățit al dispozitivului.

Smart Display

Un ecran tactil modern de 3,5 "(480 x 320 pixeli) face utilizarea dispozitivului să devină mai simplă.

Combinații de Coacere Al 6-lea Simț

Rețete la îndemână.

Sondă de temperatură în patru puncte

Temperatura este măsurată simultan în 4 puncte ale preparatului.

Cook4

Permite gătirea a până la patru feluri de mâncare diferite, simultan, fără a amesteca mirosurile.

Circularea aerului cald

Rețetele sunt coapte uniform datorită sistemului de circulare care distribuie aer cald în interiorul cuptorului.

Ready2Cook

Gătești fără preîncalzire.

Sistem de auto-curățare: Piroliză

Arderea reziduurilor la aproximativ 500 ℃.

Unități telescopice: 2 Niveluri

Scoatere facilă a vaselor de copt, prevenind căderea acestora.

Soft Closing+

Balamalele speciale asigură o închidere lentă și facilă a ușii cuptorului.

Siguranță pentru copii

Panoul de comandă poate fi blocat.

iXelium

Această peliculă protejează cuptorul de zgârieturi și coroziune.

Clasa energetică: A +

Creșterea eficienței energetice permite reducerea facturilor de energie electrică, cu până la 20%, în comparație cu alte cuptoare din clasa energetică A.

Volum: 73l

Spațiul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate de gătit.

Colecția W9 O singură colecție. Patru game deosebite.

Cuptorul Whirlpool poate fi ușor integrat pentru a crea un spațiu atractiv în bucătăria ta. Colecția W9, cu dispozitive încorporate, inspiră o combinație de design minimalist și tehnologii inovatoare.

Tehnologia Al 6-lea Simț Alege tehnologia care intuiește nevoile tale

Cum să obții o cină în casă care să provoace o adevărată încântare și multe cereri pentru încă o porție? Doar pornești Al 6-lea Simț și te bucuri de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului și determină temperatura și timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afișaj modern și ușor de utilizat informează în permanență despre timpul rămas.

Al 6-lea Simț prin Conectivitate Live Ramâi conectat. Alege confortul.

Funcția Live Connectivity îți permite să conectezi cuptorul la Internet prin modulul wi-fi încorporat. Aplicația Whirlpool Al 6-lea Simț îți permite să controlezi cuptorul de oriunde și oricând, pentru a obține rezultatele dorite fără prea mult efort, economisind timp și energie.  În plus, îți permite să creezi, să salvezi și să încarci preferințele tale, oferă sfaturi valoroase, și sporesc confortul utilizării cuptorului, ajutând la transformarea bucatelor obișnuite în capodopere culinare.

Aplicația Al 6-lea Simț Sense Live Control prin atingeri simple

Aplicația Al 6-lea Simț îți permite să controlezi de la distanță funcțiile cuptorului de oriunde și oricând: de la pornirea dispozitivului la selectarea corectă a programului pentru a seta parametrii optimi de coacere. În plus, aplicația permite crearea de liste de cumpărături personalizate, deschiderea și salvarea de rețete noi.

Smart Display Asistentul tău personal în gastronomie.

SmartDisplay este un ecran tactil de 3.5" cu 16 culori, care îți permite să profiți la maxim de funcțiile Whirlpool și de conectivitatea la Internet, oferind garanția calității unui sunet de neegalat, în format MP3. Este suficient să alegi una din cele 60 de opțiuni culinare în 6 programe automate. Tehnologia Al 6-lea Simt te va ghida în fiecare etapă a rețetei.

Combinații de Coacere Al 6-lea Simț Coacere inteligentă

Al 6-lea Simț LifeStyle este o funcție care asigură o experiență de neuitat pentru utilizatori. Vei găsi cu ușurință rețetele preferate prin sortarea acestora după categoria de produs, sau în conformitate cu preferințele tale, de exemplu, pentru vegetarieni sau iubitori de mâncăruri gătite la grătar. Dispozitivul stabilește automat parametrii (temperatura, timpul de gătire, setările de încălzire) necesare pentru gătitul rețetei specifice.

Sondă de temperatură în patru puncte Coacere în cel mai uniform mod

Termocuplul permite controlul temperaturii vasului în 4 puncte, și ajustează automat timpul de coacere. De îndată ce se atinge temperatura dorită în interiorul vasului, cuptorul va termina automat procesul de gătire. Aceasta este soluția ideală pentru a găti perfect diferite tipuri de carne, pâine și prăjituri.

Cook4 Prepari mai mult, mai repede!

Funcția Cook4 oferă un nivel excepțional de flexibilitate care permite gătirea a până la patru feluri de mâncare simultan, fără riscul de a amesteca gusturile și aromele produselor. Când funcția este activată, elementul de încălzire de mare putere interacționează cu sistemul de circulație a aerului, încălzind în mod egal camera cuptorului, și asigurând circularea continuă a aerului, ceea ce garantează o calitate excelentă a coacerii, și economii semnificative de timp și de energie.

Circularea aerului cald Coacere uniformă pe fiecare parte

Circulrea aerului cald în cuptorul Whirlpool te ajută să gătești felul de mâncare preferat mai bine și mai rapid. Un ventilator cu încălzire circulară distribuie aer cald în interiorul cuptorului, astfel încât rețeta să fie întotdeauna procesată uniform pe fiecare parte, și într-un timp mai scurt.

Ready2Cook Mai rapid și mai ieftin!

Cum să reduci timpul de coacere? Este ușor mai ales dacă ești înfometat! Utilizează funcția Ready2Cook și introdu vasul în cuptor, fără preîncălzire. Obții un efect fantastic, reducând timpul de coacere și economisind energie.

Sistem de auto-curățare: Piroliză Bucură-te de curățarea facilă a cuptorului.

Descoperă o modalitate extrem de eficientă de a îndepărta cele mai dificile reziduuri din interiorul cuptorului, și de a readuce strălucirea anterioară. Pornește programul de curățare pirolitică, și lasă-l să se încălzească până la aprox. 500 ° C, transformând murdăria în cenușă ușor de îndepărtat.

Unități telescopice: 2 Niveluri Prindere fermă

Comoditatea și siguranța în coacere sunt acele lucruri pe care nu le uităm niciodată! De aceea, cuptoarele Whirlpool sunt echipate cu dispozitive telescopice care asigură o prindere sigură a rafturilor, și ușurință de extracție a acestora, fără riscul căderii sau arderii accidentale.

Soft Closing+ Mici detalii pentru un confort sporit.

Doar o împingere ușoară este suficientă pentru a închide ușa cuptorului, fără niciun zgomot, datorită sistemului SoftClosing +. Toate acestea sunt menite să asigure ușurința și confortul în utilizare.

Siguranță pentru copii Nu îți face griji cu privire la bucătarii juniori

Cuptorul W9OM24MS2P este echipat cu o protecție suplimentară care blochează panoul de comandă al cuptorului. Este suficient să menții butoanele corespunzătoare apăsate timp de câteva secunde pentru a bloca posibilitatea modificării setărilor de coacere.

iXelium Ca nou, la fiecare folosire

Descoperă suprafața revoluționară iXelium care îți menține strălucirea cuptorului mai mult timp.. Suprafața iXelium reduce riscul zgârieturilor și coroziunii și asigură strălucirea cuptorului tale.

Clasa energetică: A + Reduce facturile de energie electrică

Cuptorul W9OM24MS2P consumă până la 30% mai puțină energie electrică decât echipamentul standard din clasă A, asigurând în același timp o performanță excelentă.

Volum: 73l Spațiul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate de gătit.

Designul modern al dispozitivelor permite plasarea tuturor tăvilor într-o manieră stabilă, iar capacitatea crescută de 73 de litri, precum și cele 5 niveluri diferite de coacere, asigură confortul gătitului pentru mâncărurile preferate ale fiecărui membru al familiei, în cel mai simplu și cel mai rapid mod, fără compromisuri. Astfel, vei avea mai mult timp pentru oaspeți.

Producătorul își rezervă dreptul de a face modificări de design, functionalități și software fără notificări în prealabil. Materialele vizuale sunt cu titlu de prezentare. Pentru informații detaliate puteți apela la numarul de call center 021 9914.

Caracteristici

Informatii
Brand: Whirlpool
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Programator electronic
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Negru/Inox
Consum energie (kw/h): 0.91
Capacitate cuptor: 73 L
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Putere (W): 3650

Functii si programe
Tehnologii / Functii:
Cook3
6th Sense
Sistem de curatare: Pirolitic
Blocare acces copii: Da

Dotari
Afisaj LCD: Da
Butoane: Touch
Timer: Da
Iluminare cuptor: Da

Dimensiuni
Latime neta: 595
Adancime neta: 564
Inaltime neta: 595
Volum net: 0.1997
Greutate neta: 40.5
Latime bruta: 630
Adancime bruta: 650
Inaltime bruta: 690
Volum brut: 0.2826
Greutate bruta: 42.5

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate