Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator vertical cu abur Rowenta Clean & Steam Multi RY8561WH, 0.5 L, 1700 W, Reglare flux abur, Alb

Cod: RY8561WH

5 stele
4.80 | (5 reviewuri)

PRP: 1,979 lei
Diferență: 824 lei
1,155.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Curatare performanta intr-un timp redus

 

 

 


Descopera aparatul perfect pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete ce te va ajuta sa economisesti timp: aspira si curata cu abur simultan, dintr-o singura miscare.

Versatilitate maxima

 

 


Acest aspirator cu abur va fi perfect pentru toate suprafetele datorita gamei variate de accesorii. Foloseste accesoriul pentru ferestre pentru a curata geamurile si oglinzile, accesoriul pentru abur intens pentru suprafetele greu accesibile, peria dedicata fantelor dintre placile de gresie, mopurile din microfibra pentru a improspata materialele textile si peria de mari dimensiuni pentru scopuri multiple. Periile multicolore de mici si mari dimensiuni sunt destinate utilizarii pe toate tipurile de suprafete din baie (periile albastre),bucatarie (periile portocalii) si oricare alta camera (periile verzi).

Eficienta pentru toate suprafetele

 

 

 


O singura miscare si este suficient pentru a-ti curata perfect podelele datorita sistemului Dual-Cleaning ce aspira in acelasi timp curata cu abur pentru rezultate exceptionale si performante de curatare de top intr-un timp redus. Pentru a curata covoarele si mocheta, foloseste accesoriul special proiectat Ultra Glider care iti va permite sa le aspiri si sa le improspatezi dintr-o singura miscare.

Igienizare

 

 


Puterea aburului omoara pana la 99.9% din bacterii si germeni, igienizandu-ti locuinta fara a fi necesara utilizarea detergentilor sau chimicalelor pentru o locuinta sanatoasa si grija pentru mediul inconjurator.

Performanta de aspirare de lunga durata

 

 

 


Tehnologia Ciclonica avansata ofera un nivel ridicat de separare a aerului de praf pentru o performanta avansata si putere de aspirare de lunga durata.

Puterea aburului

 

 


Ajusteaza debitul de abur de la Eco la Max in functie de tipul de podea (parchet, gresie, covor, etc.) sau suprafata (inox, sticla, material textil, etc).

Mopuri eficiente

 

 

 


2 tipuri de mopuri lavabile cu proportii diferite de nailon si microfibra: mop cu fire dese de nailon pentru a curata petele dificile de pe suprafetele murdare si mop cu fire dese din microfibra pentru a curata toate tipurile de suprafetele.

Usor de transportat si depozitat

 

 


Transport usor datorita manerului ergonomic dedicat si a rotilor. De asemenea, este usor de depozitat multumita suportului inclus si a spatiului de depozitare dedicat cablului.

Sistem anticalcar

 

 

 


Cartusul anticalcar previne daunele provocate de calcar aparatului tau si ii ofera acestuia o durabilitate imbunatatita.

Usor de utilizat

 

 


Usor de pornit, panou de control intuitiv si culori sugestive, schimbare usoara a mopului si multe altele - descopera functiile avansate pentru o utilizare confortabila si usoara.

Informatii
Brand: Rowenta
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator vertical (stick)
Putere motor: 0 - 130 W
Aspirare: Umeda / Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.5 l (praf)/0.4 l (rezervor apa)
Potentiometru: Trepte de viteza: 3
Lungime cablu: 7 m
Functii speciale:
Autonomie abur pana la 30 minute
Filtrare ciclonica
Indicator luminos abur
Motor ByPass
Reglare flux de abur
Rezervor de apa detasabil
Sistem stationare pentru depozitare
Timp de incalzire: 30 secunde
Autonomie: pana la 30 min.
Culoare: Alb

General
Dimensiuni aparat: 790 x 258 x 321 mm
Greutate neta: 9.4 kg

Evaluarea medie:
5 stele
4.80 / 5
5
80%
  4
4
20%
  1
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Alexandra Rogojan 07 nov. 2019
Aparatul are cablu de alimentare foarte lung. Pot aspira intreaga casa fara a fi nevoie sa il mut in alte prize. Aspira si sterge in acelasi timp, curatand cu aburi. Ma bucur ca am scapat de produse chimice pentru curatenie. Cu aceat aparat pot curata gresia si faianta din baie si chiar obiectele sanitare. Este minunat!

Chiar daca nu este un aparat foarte usor, merita achizitionat. Pentru mine e important timpul, astfel e exact ceea ce am nevoie.
Răspunde
4 stele Baiceanu Ecaterina 25 oct. 2019
Am acest aparat de vreo luna, l-am luat in ideea in care avem un bebe si poate ne usureaza efortul de curatenie.
Aveam asteptari mai mari si aveti mai jos ce ne-a placut si ce poate fi imbunatatit.

Pro:
-are firul suficient de lung incat sa nu fie nevoie sa schimbi priza prea des
-igienizeaza mai bine decat mopul clasic si fara utilizarea de solutii de curatare

Contra:
-aparatul este mult mai greu decat aspiratorul clasic pe care il avem
-se manevreaza destul de greu, necesita ambele maini (cel putin eu, proaspat operata prin cezariana, n-am putut aspira cu o singura mana)
-nu aspira prea bine covoarele, raman destul de multe scame si e nevoie sa insisti ca sa se curete.
Răspunde
5 stele Denisa Bârgău 16 oct. 2019
Am folosit acest aspirator timp de aproape o lună și se simte diferența. Casa mea este mai curată, pentru că fiind ușor de utilizat, în 15 minute curăț peste tot. Este super utilă funcția combinată clean & steam, adică aspiră și curăță cu abur în același timp, practic înjumătățind timpul necesar curățeniei.
Cablul este suficient de lung, dar atârnă și încurcă pe alocuri. Aparatul este destul de greu, însă este foarte flexibil și intră pe sub mobilă, dacă e suficient de înaltă (sub mobila de bucătărie nu intră, picioarele au sub 10 cm).
Răspunde
5 stele Natalia C. 17 sept. 2019
Curata toata casa: covor, parchet, are mop, aspirare, aspirare si mop, accesorii pentru rosturile din casa,perii, lavete. este aspectuos si puternic. am cam renuntat la celelalte accesorii de curatenie pe care le aveam.
Răspunde
5 stele Oana Georgiana Popescu 13 sept. 2019
La prima utilizare mi-a placut aspiratorul vertical cu abur rowenta clean&Steam multi.
Curăță nu doar pardoselile, ci și gresia și diverse pete din bucătărie și baie, funcționează fără solutii de curatare, ceea ce este foarte binevenit pentru familiile cu copii mici sau cei care au diverse alergii. Aspiratorul are diferite extensii de perii, care sunt codate pe colori, astfel încât să puteți alege ce atașament veți folosi doar în bucătărie sau doar pentru baie sau toaletă.
+ potrivit pentru toate tipurile de pardoseli
+ funcționează fără solutii de curatat
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL